Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nem ez egy szilveszteri kupára vonatkozó hsz volt, de nem jelentkeztek elegen így nem veszünk részt!!!Gábor no.:2 írta:Ez a 30-ai szombati foci akar lenni? Mert akkor mi megyünk! Ha vmi külön akkor nem.
Ja és még1x bocs Bercy a könyökösért, tök véletlen volt. Elvesztettem az egyensúlyom és ezzel a mozdulattal akartam korrigálni, de közben az útjába került a fejed.
Még szerencse, hogy keményfejű vagy!8) Silva is megirigyelné:)
Szóval szilveszteri kupa:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7. Melkor
8. Marci
9. gnorbert
10. Bercy
Csepelen szoktunk játszani minden szombaton 5-7ig, torna évente háromszor van. Ha érdekel, gyere!VictorValdes19 írta:hé drága gyermekeim milyen ez a magyar barca meg hol vannak tornák![]()
gnorbi!gnorbert írta:Boldog Karácsonyt Kívánok![]()
Més çue un çlub![]()
![]()
Sztem nem is voltam bunkó... tekintve azt, hogy egy kis realos kérdez hülye dolgokatjamesbond1224 írta:Már nem kell elmondani azért kösz!![]()
Amúgy nagyon kedves vagy Bercy!
Meg 1 kicsit bunkó de ez van
Egyébként lehet lebunkózni a másikat,de lehet visszaolvasni is pár oldalnyit,és akkor nem kell ilyet írogatni,de ez van...Főleg ha már Reklám drukker vagy...jamesbond1224 írta:Már nem kell elmondani azért kösz!![]()
Egyébként ha egy kicsit odafigyelnél, le van írva minden!jamesbond1224 írta:Már nem kell elmondani azért kösz!![]()
Én is jelentkezem a szilveszteri kupára.Ronaldinho 17 írta:Én szívesen mennék erre az "előszilveszteri" kupára!Olcsó,jó pálya,jó játék!Remélem megleszünk!
Jövőhéten megyek ÁMK-ba is bajnokságra! Camin Robi,Komáromi és ki tudja még hány futsalos van abban a csapatban akiket sikerült megkapnunk![]()
Általában minden szombaton szoktunk találkozni, valamint a bl egyense kieséses rendzerben szoktunk Silvánál meccsezni ja és amikor klásszikó van. (mondjuk néztük már Norbiéknál is ezt)don gamper írta:szép jó estét!én nem olyan rég forumozok,ezért kérdezném,hogy szoktak é találkozni személyesen a magyar barca drukkerek vhol?
Hát nagyon komolyan gondolkozom rajta!Ronaldinho 17 írta:Egyáltalán ne legyenek!Tök mindegy hány éves vagy,és hogyan játszol,lejösssz és jól fogod magad érezni!Szombatonként játszunk 17:00-19:00-ig Csepelen!Ha érdekel akkor szólj!