Offtopic #2
nekem az is tetxett mikor vmelyik a studioban azt mondta, a focit csupa szép fiuk játxák + Ronaldinho 

Eszméletlen volt Horti....
sírtam végig... Cafut az öregotthonból hozták(na persze sokkal jobb szöveggel, ami most nem ugrik be), meg a Zizou-Ronaldo talinál a meccs előtt: "Jé te ki kapafogú már láttalak vhol...ja a Real öltözőjében"...
Ronaldinho fejpántján az R-betűt a Rollce Royce-ról koppintotta. Barthez...na itt is egy nagy bőrfejű....
és az a poénok kb. 1%-a volt...

Meg amikor felugrtott fejelni, a pályán vmi olyan gravitácios erő hat, ami nem hat a sulyára.barcakiraly írta:azamLG írta: a brazil-francia összefoglalo fosatos volt Hortyval"ronaldot majd megvigasztalja a husos szendvics az oltozoben"
-
- Jugador d'estrella
azamLG írta: a brazil-francia összefoglalo fosatos volt Hortyval

imadom a spanyol jatekvezetest (L)
Nem néztétek a VB összefoglaloját
Jo volt ujra felidézni néhány szép pillanatot, de Grosso golját ahányszor nézem, mindig a sirás kerülget
De a brazil-francia összefoglalo fosatos volt Hortyval 

- elprat
- Capitá del Barça
XaviMessifan gratula!!!!!!:-))))))))
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
-
- Capitá del Barça
wan itt a szomszédban egy csávó aki tud ilyeneket csinálni...Amúgy ezt a sok érmet melyik boltban vetted?

nem ezeket nyertem!

Més qué un Club!!!
Gratulálok hozzá, és további szép sikereketXaviMessifan írta:http://www.hhrf.org/magyarszo/arhiva/2006/12/30/
A lap alján az utolsó cikk:a vállakért nem kell a szomszédba menni cím alatti cikket olvassátok el!Életem első interjuja!!!!![]()

-
- Eurobarca Staff
Hát még egyszer gratula, aztán majd ha nagy sztár leszel említsd ám meg az Eurobarcát, egy ksi plusz reklám minig jól jönXaviMessifan írta:http://www.hhrf.org/magyarszo/arhiva/2006/12/30/
A lap alján az utolsó cikk:a vállakért nem kell a szomszédba menni cím alatti cikket olvassátok el!Életem első interjuja!!!!![]()

Amúgy ezt a sok érmet melyik boltban vetted?

LG:azt tudtam, hogy szereted, én csak attól féltem, hogy nem érted

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Capitá del Barça
http://www.hhrf.org/magyarszo/arhiva/2006/12/30/
A lap alján az utolsó cikk:a vállakért nem kell a szomszédba menni cím alatti cikket olvassátok el!Életem első interjuja!!!!

A lap alján az utolsó cikk:a vállakért nem kell a szomszédba menni cím alatti cikket olvassátok el!Életem első interjuja!!!!

Més qué un Club!!!
-
- Capitá del Barça
A Fradi EHF-kupa győzelme utáni ünneplés.A kép alapján egész jóra sikeredett.

"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.

Miért lenne már haragDrigo írta:Jajj persze ma már csodákra képes az orvostudomány.Addig biztos átszabatod magad.Kár, hogy végetért a TV2-n az a műsor, amiben mindenkit átoperáltak.Oda jelentkezhetnél, így viszont sokba fog kerülniLG írta:Ahogy gondolod. De remélem azért lex alkalmunk találkozni, monyuk a következő Barcás talin, akkor majd meglátod![]()
(<--ha már annyira elkezdte mindneki a szilveszteri híreket, remélem azért nem érted félre és nincs harag
)

-
- Eurobarca Staff
Jajj persze ma már csodákra képes az orvostudomány.Addig biztos átszabatod magad.Kár, hogy végetért a TV2-n az a műsor, amiben mindenkit átoperáltak.Oda jelentkezhetnél, így viszont sokba fog kerülniLG írta:Ahogy gondolod. De remélem azért lex alkalmunk találkozni, monyuk a következő Barcás talin, akkor majd meglátod

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Ahogy gondolod. De remélem azért lex alkalmunk találkozni, monyuk a következő Barcás talin, akkor majd meglátodSharkinho írta:Persze, most próbálod elhitetni velünk, hogy nem te vagy... De engem nem versz át...

Most csalodni fogtom, de nemtudom.
1x képeket kerestem a goglen, és mikor ezt megláttam, azonnal belexerettem
Amugy megesik az ilyen
régebben Boixosnak vmi orosz bokszolo volt az avatarjában, akinek 1 kicsit fura volt a pofija
Akkor is sokan azt hitték(én is), h a saját képe. 

-
- aka Game90
LG már felizgattál mindenkit, hogy ki lehet a képen

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- elprat
- Capitá del Barça
Persze,persze,ne szerénykedj.............de tényleg,akkor az ki?Egy haverom tök így néz ki,csak okuláré nélkül!
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Akkor ki?
Nem vagyok szemüvesges, a képen az avataromban nem én vagyok. Én nem vagyok ilyen szép.elprat írta:Csak nem ezért van a szemüveg????????????????????????,,
)))))))

- elprat
- Capitá del Barça
Csak nem ezért van a szemüveg????????????????????????,,
)))))))

Jajj, bocs, sajnos nagyon sokxor fölcserélem a betüket.elprat írta:Köszi LG,de ne haragudj:elpArt helyett had' maradjak elpRat...THX

- elprat
- Capitá del Barça
Köszi LG,de ne haragudj:elpArt helyett had' maradjak elpRat...THX
Sajnálol elpart.
Más: ez a közvélemény kutatás télleg érdekes. A szavazoknak nem sok köze lehet a focihoz
Más: ez a közvélemény kutatás télleg érdekes. A szavazoknak nem sok köze lehet a focihoz