Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát csak nyeregetik a bajnokságokatgianni írta:A cselzi olyan mint a real,sok nagy név-kevés jó eredmény.
Az m.u. nyeri a bajnokságot.
Jó, hát csak kívánomozsimiki írta:A Portsmouth-ot tényleg csak kívánhatodGame90 írta:A kiesőzónában nagy harc van. De sztem a Watfordnak nincs sok esélyeBár ha Priskin megtáltosodik
![]()
UEFA + a BL selejtező helyekért még nagyobb harc lesz
a Boltontól a Tottenhamig sztem bárkinek esélye van
A BL helyekre én az Arsenalt és a Portsmouthot várom/kívánom
![]()
Jó,h most még tartják magukat vmennyire,de kizártnak tartom,h akár a Pool-t,akár az Arsenal-t,de még a Bolton-t se fogják megelőzni
![]()
Téhy, hogy most van a legnagyobb sanszuk a chelsea megszorongatására.Ordog írta:Kiván zárva, hogy a cselszkij legyen.
ElRealMadridizálódtak az elmúlt nyáron. És ehhez elég volt 2 játékos. Sevcsenko és Ballack... Főleg az utóbbi. Elég gyakran játszik, annak ellenére hogy egy nagy 0! Nemtom mitől van, az hogy mindig játszik, de vszeg vmi olyasmi lehet benne, hogy nehogy már a világ egyik legjobban kereső játékosa a cserepadot koptassa:)
Na szóval emiatt a 2 játékos miatt, Murinho feláldozta az addig jól bevált játékrendszert... Valjuk be, hogy sokkal hatékonyabb volt az amikor Robben, Duff vagy Joe Cole rohangált a két szélen és zavarták össze a védelemeket...
Ezt a bajnokságot bizony a MU könnyen megnyerheti!!!!
Én is azt mondom, hogy korai még az ünneplés a chelsea bizonyította, hogy ők a végéig bírják nehéz dolga lesz a M.U.-nakLG írta:Azért ne ünnepeljétek még mut. Én azt mondom, h a cselzi lex a bajnok.
A Portsmouth-ot tényleg csak kívánhatodGame90 írta:A kiesőzónában nagy harc van. De sztem a Watfordnak nincs sok esélyeBár ha Priskin megtáltosodik
![]()
Hát én ide tudnék más csapatot megnevezni!De mindenkinek van saját véleménye, és ez így jó kinek a pap, kinek a paplan...Los Banditos írta:Anglia szégyenei!
Sajnos a Tottenham most kikapott, pedig én értük szoritok.Game90 írta:A kiesőzónában nagy harc van. De sztem a Watfordnak nincs sok esélyeBár ha Priskin megtáltosodik
![]()
Nincs olyan h örök vesztes, és orbitális baromság. Nem olyan rég még veretlenül lettek bajnokok, tavaly meg 1 BL ezüst, jo lehet mondani, h elvesztették a döntőt, de azért 10 emberrel megszorongattak minket, és amugy sem gondolta volna senki, h eljutnak odáig, pedig juve és a real is az utjukban voltLos Banditos írta:Én meg remélem nem jutnak sehova,Anglia szégyenei!A legjobb kezdőjükben egy angol sincs.És ígyis egy örök vesztes a csapat...
az nem a bak volt, mert vmi fehér gyerek rúgta. asszem a van persie, de nem biztos.Los Banditos írta:Ráadásul Baptista emelésnél mekkorát védett.![]()
Érthetetlen hogy miért nem lőttek kapura többször...
1. Manchester United 21 17 2 2 47-13 +34 53Game90 írta:Én meg nem örültemGondolom megint ezer gólhelyzetük volt
Nem tudom, de sztem most visszaestek a táblázaton az Ágyúsok