Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mióta munkásember Lampard. Talán azért, mert jó testfelépítéssel rendlkezik, vagy attól hogy kiveszi magát a védekezésből, vagy mert nem mindig dobja fel magát a légyfingástól? És azért nem néha napján talál be az ellenfelek kapujába, mert pl. a tavalyi (vagy azelőttiZozzy 5 írta:Blöö nekem nem kéne Lampard. A barcában nem munkásokra van szükség akik néha napján lőnek egyet távolról, megpattan és gól, hanem teknikás játékosokra.
Így van,ide nem kell Lampard,de az a része érdekes a hsz-ednek,h "néha napján lőnek egyet távolról,megpattan és gól"Zozzy 5 írta:Blöö nekem nem kéne Lampard. A barcában nem munkásokra van szükség akik néha napján lőnek egyet távolról, megpattan és gól, hanem teknikás játékosokra.Nekem naon nem kéne, maradjon csak Londonban és nyalják falják egymást Mourinho-val. Am meg most csalta meg nemrégen a Katalán bnőjét a kis Lampi szval nem méltó Katalóniába![]()
Am szerintem is kacsa a hír cska belinkeltem már h ti is így gondljátok-e
Azért írtam azt, hogy kipróbálni és nem azt, hogy egy egész szezonban pótolni.LG írta:Nem kell probálgatni, Iniesta és Deco elvannak 1más mellett, és ők ketten nem akármilyen páros, jobbat nem is kivánhatnánk. Igaz, h igy mellőzve van a nagy kedvenc Xavi, de csapat érdekeit kell nézni, és nem 1 játékosét. Amugy meg sztem igen is potolhatatlan Deco. 1-2 meccsen lehet potolni, 1 egész szezonban nem. Lehet h nyeregetnénk ugy is a meccseken, de azért a játékon meglátxana a hiánya, mint most Etoonak v. Messinek.
Szerintem akkor is Deco a szükséges plusssz!Los Barrachos írta:Hát tényleg nem a fizikumáról híres Deco, de annál technikásabb, ő nem a vízhordó játékosok táborát szaporítja, hanem a labdaművészekét. Hasznos tagja a csapatnak valóban, de nem pótolhatatlan, szerintem Iniesta az ő helyén is megállná magát a csapatban, ezzel persze nem azt akarom, hogy Decót padra ültetni kéne, csak kipróbálni ott Init.elprat írta:Tökéletesen be lett építve a csapatba,nagyon szeretem a játékát,hasznos,hajt rendesen,ált.-ban vállalkozó kedvű....
A bajom csak annyi vele,hogy sztem sok esetben még egy fűszálban is "elesik",mind1 hogy történt-e szabálytalanság vagy sem:-) Olyan mint egy gyámoltalan kisfiú az oviban,DE ez tényleg csak egy apróság.A baj csak annyi hogy ha meg tényleg úgy vágják fel, nem mindig hisznek neki...
Hát tényleg nem a fizikumáról híres Deco, de annál technikásabb, ő nem a vízhordó játékosok táborát szaporítja, hanem a labdaművészekét. Hasznos tagja a csapatnak valóban, de nem pótolhatatlan, szerintem Iniesta az ő helyén is megállná magát a csapatban, ezzel persze nem azt akarom, hogy Decót padra ültetni kéne, csak kipróbálni ott Init.elprat írta:Tökéletesen be lett építve a csapatba,nagyon szeretem a játékát,hasznos,hajt rendesen,ált.-ban vállalkozó kedvű....
A bajom csak annyi vele,hogy sztem sok esetben még egy fűszálban is "elesik",mind1 hogy történt-e szabálytalanság vagy sem:-) Olyan mint egy gyámoltalan kisfiú az oviban,DE ez tényleg csak egy apróság.A baj csak annyi hogy ha meg tényleg úgy vágják fel, nem mindig hisznek neki...
Sztem ha koplal néhány hétig,megteheti,hogy vesz egy jobbat!Dos Santos írta:Nem tudom látta e valaki a képet ami Decoval és a nyeremény autójával készült.Hát nem tudom, de olyan volt mint aki egy kicsit jobbra számított.