Barça Igazolások 2007-08
Nem mintha Jourquera a Kupán kívül védene
gondolom Ustari-nak sem lesz több feladata. Szerintem felesleges. Viszont ha belegondolok, hogy Albi vmi középcsapat első számú kapusa lesz, úgy annak örülök.

- Titinho
- Director del Fútbol
Barcelona have completed the signing of Argentina international goalkeeper Oscar Ustari for next season, reports Catalan newspaper El Mundo Deportivo.
Az El Mundo szerint leigazoltuk Ustari-t
Na ennek viszont nagyon örülök!
Remélem beválik majd. Azt is írják, hogy így nagy a valószínűsége, hogy Jorquera távozik.
Az El Mundo szerint leigazoltuk Ustari-t

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Hát azért még nem irnám le, sajnos elég sok sérülés hátráltatta az elmúlt egy évben.Xavi keveset játszik és nincs fomában ezért, de hát istenem, Iniesta kinőtte a mestert.
- Andris
- Adminisztrátor
Méghogy kp-ra?botond kiru írta:Középpályára azért elkelne az erősités.vkp poszton és támado kp poszton.mindkét helyen kellene a frisités.Deco és Xavi is volt jobb formába,Deconak sztem 1-2 jo éve lehet még,elöbb utobb kell vki a helyére.VKp poszton pedig feltétlen kell az erősités,kulcs pozicio és ezen a poszton sebezhető a csapat.Subinhoval egyetértek Davidsot kellett volna megtartani mindenképp,
A legerősebb posztunk!
Három olyan támadó kp-nk van, akik a világ legjobb 10-ében vannak.
vkp esetleg elkéne, de Motta egyre jobb.
Xavi keveset játszik és nincs fomában ezért, de hát istenem, Iniesta kinőtte a mestert.
Viszont Decoban sokkal több van még, mint ahogy írtad, és még mindig a világ legjobb tkp-ja.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Nem tudom, de én Xavit egyáltalán nem látnám vkp. poszton. Oda egy magas, jó testfelépítésű, hajtós ember kéne. Xavi meg megmaradna az "igazi" középpályásnak, aki nem annyira támadó mint Deco, viszont nem is annyira védekező mint pl. Motta. Az aranyközépút, amivel ha jó formában van nagyon sokat segíthet. De ne feledkezzünk meg Andrésről sem, aki hihetetlen nagy tehetség, hatalmas mezőnymunka, támad, védekezik, hajt... én nagyon szeretem.
Deco utódjeként én is a Subinho által is említett 3as trióból hoznék vkit (majd). Ők tényleg olyan poszton és felfogásban játszanak mint a portugál.
CR egyáltalán nem kell, és nem azért mert rossz játékos, hanem ezért mert egy primadonna, sztem ha nálunk játszana felröppenének itt is olyan hírek, most mostanában a Madridba... rossz hangulat. Egyébként is az ő helyén jobb játékosaink vannak (Ronaldinho, Messi).
Alvésről meg felejtkezzünk el mert nem jön, és én balon jobban látnám Abidal-t (és nagyobb az esély a megszerzésére, mint Alvésnak), mint Zamrottát.
Deco utódjeként én is a Subinho által is említett 3as trióból hoznék vkit (majd). Ők tényleg olyan poszton és felfogásban játszanak mint a portugál.
CR egyáltalán nem kell, és nem azért mert rossz játékos, hanem ezért mert egy primadonna, sztem ha nálunk játszana felröppenének itt is olyan hírek, most mostanában a Madridba... rossz hangulat. Egyébként is az ő helyén jobb játékosaink vannak (Ronaldinho, Messi).
Alvésről meg felejtkezzünk el mert nem jön, és én balon jobban látnám Abidal-t (és nagyobb az esély a megszerzésére, mint Alvésnak), mint Zamrottát.
-
- Barça C
Középpályára azért elkelne az erősités.vkp poszton és támado kp poszton.mindkét helyen kellene a frisités.Deco és Xavi is volt jobb formába,Deconak sztem 1-2 jo éve lehet még,elöbb utobb kell vki a helyére.VKp poszton pedig feltétlen kell az erősités,kulcs pozicio és ezen a poszton sebezhető a csapat.Subinhoval egyetértek Davidsot kellett volna megtartani mindenképp,
-
- Capitá del Barça
a balhátvéd postot úgy kéne megoldani, hogy leigazoljuk daniel alvest a jobb oldalra és zambit meg átrakjuk a bal oldalra! ezzel két legyet ütnénk egy csapásra!
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Matát még max 1-2 évig látnátok a B-ben, de hálisten őt nem adjuk (a marca szerint legalábbis)
- Subinho
- Director del Fútbol
davidsot nem lett volna szabad elengedni, majd amikor az interből el akart jönni 1 év után esetleg visszavásárolni, de akkor már jelentős meccshiánya volt! most már esélytelen! az akkor még 30 éves davids már 33 (asszem) és inkább lefelé megy a pályája, mint felfelé... ha nem fog játszani a totenhamben, akkor nyáron visszamegy hollandiába levezetni és 1-2 év múlva nyugdíj... elk*rta az életét a srác, mert amikor elment innen nagyon jó volt és a barcában bőven lett volna még 3-4 éve!!!Etooka írta:csak davidsot kéne visszahívni meg a Dos Santos kölköt felhozni,ezquerrot meg eladni a fenébe!a balhátvéd posztra pedig ráérünk 2 év mulva gondolkodni,de addig is h legyen mit spekulálni,szerintem az Ajax balhátvédjét,azt a fiatal kölköt kéne elhozni meg a B csapatból vkit!ja és az sem lenne rossz megoldás(bár én szeretem Guddyt)hjogy a Krkics gyereket 2 v. 1 év mulva felhozni guddy heylére!!
- Subinho
- Director del Fútbol
Igen, megkövezünk!varga tamás írta:Lehet, h megköveztek és hülyének néztek, de én a középpálya egy másik szereplőjét cserélném le. Decót elengednném a cselszkibe a murinnyó majomhoz, és minden követ megmozgatnék Cristiano Ronaldo megszerzéséért a MU-tól. CR menedzsere azt ondta tegnap, hogy a vb előtt beajánlotta nekünk, de a Barcának Henry kellett, és most már nem akar eligazolni a MU-ból (samsungsport.hu-n olvastam ma). Szóval, CR jobb és fiatalabb, mint a mai Deco. Deco ősszel nem csinált semmit, lehet, h sztrájkol, vagy unja magát a kék-gránátvörös-mezben? Nem tudom, de egy nagy határ [auto_cenzúra] volt ősszel. Egyetlen jó meccsére sem emlékszem, gólokat meg szökőévenként lőtt egyet-egyet. Ha nem értetek velem egyet, elfogadom, de nekem ez a határozott véleményem. CR pedig ontja a gólokat!

-
- Entrenador del Barça
Most akkor hogy is van ez?varga tamás írta: Más. Sztem védekező kp nem kell, ott van Motta, Edmilson, Xavi és Márquez is tud ezen a poszton játszani. ...
Xabi Alonso neve is felmerült valamelyik hozzászólónál...Nagyon jó felépítésű, masszív, kemény középpályás, távoli lövései bivalyerősek és nagyon pontosak, védekezni is tud. Szóval, ide nekünk, nagyon jól járnánk vele. Nekem amúgy is az egyik kedvenc labdarúgóm: szimpatikus, küzd, és soha nem fárad el.

2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ma délután a Barcelona Txiki Beguiristain vezetésével sajtótájékoztatót tartott. Eszerint Etoo semmi pénzért sem eladfó, ill. Bellettivel is szerződést kívánnak hosszabbítani.
Más. Sztem védekező kp nem kell, ott van Motta, Edmilson, Xavi és Márquez is tud ezen a poszton játszani. A nyáron egy-két csatárt kell venni. Nem tudom ez a Palacio mennyire jó, de az argentinok közül eddig csak Messi vált be, Riquelme és Saviola nem igen váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
Lehet, h megköveztek és hülyének néztek, de én a középpálya egy másik szereplőjét cserélném le. Decót elengednném a cselszkibe a murinnyó majomhoz, és minden követ megmozgatnék Cristiano Ronaldo megszerzéséért a MU-tól. CR menedzsere azt ondta tegnap, hogy a vb előtt beajánlotta nekünk, de a Barcának Henry kellett, és most már nem akar eligazolni a MU-ból (samsungsport.hu-n olvastam ma). Szóval, CR jobb és fiatalabb, mint a mai Deco. Deco ősszel nem csinált semmit, lehet, h sztrájkol, vagy unja magát a kék-gránátvörös-mezben? Nem tudom, de egy nagy határ [auto_cenzúra] volt ősszel. Egyetlen jó meccsére sem emlékszem, gólokat meg szökőévenként lőtt egyet-egyet. Ha nem értetek velem egyet, elfogadom, de nekem ez a határozott véleményem. CR pedig ontja a gólokat.
Azt pedig remélem, hogy Dos Santost és Krkicset nem kótyavetyéljük el, mint annak idején Fabregast.
Xabi Alonso neve is felmerült valamelyik hozzászólónál. Javaslom, beszélni kéne az édesapjával, Miguel Angel Perico Alonsóval, az 1985-ös bajnokcsapat tagjával, és akkor közelebb kerülhetnénk a megszerzéséhez. Nagyon jó felépítésű, masszív, kemény középpályás, távoli lövései bivalyerősek és nagyon pontosak, védekezni is tud. Szóval, ide nekünk, nagyon jól járnánk vele. Nekem amúgy is az egyik kedvenc labdarúgóm: szimpatikus, küzd, és soha nem fárad el. FORCA BARCA! FORCA LA LIGA! COPA DEL REY!
Más. Sztem védekező kp nem kell, ott van Motta, Edmilson, Xavi és Márquez is tud ezen a poszton játszani. A nyáron egy-két csatárt kell venni. Nem tudom ez a Palacio mennyire jó, de az argentinok közül eddig csak Messi vált be, Riquelme és Saviola nem igen váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
Lehet, h megköveztek és hülyének néztek, de én a középpálya egy másik szereplőjét cserélném le. Decót elengednném a cselszkibe a murinnyó majomhoz, és minden követ megmozgatnék Cristiano Ronaldo megszerzéséért a MU-tól. CR menedzsere azt ondta tegnap, hogy a vb előtt beajánlotta nekünk, de a Barcának Henry kellett, és most már nem akar eligazolni a MU-ból (samsungsport.hu-n olvastam ma). Szóval, CR jobb és fiatalabb, mint a mai Deco. Deco ősszel nem csinált semmit, lehet, h sztrájkol, vagy unja magát a kék-gránátvörös-mezben? Nem tudom, de egy nagy határ [auto_cenzúra] volt ősszel. Egyetlen jó meccsére sem emlékszem, gólokat meg szökőévenként lőtt egyet-egyet. Ha nem értetek velem egyet, elfogadom, de nekem ez a határozott véleményem. CR pedig ontja a gólokat.
Azt pedig remélem, hogy Dos Santost és Krkicset nem kótyavetyéljük el, mint annak idején Fabregast.
Xabi Alonso neve is felmerült valamelyik hozzászólónál. Javaslom, beszélni kéne az édesapjával, Miguel Angel Perico Alonsóval, az 1985-ös bajnokcsapat tagjával, és akkor közelebb kerülhetnénk a megszerzéséhez. Nagyon jó felépítésű, masszív, kemény középpályás, távoli lövései bivalyerősek és nagyon pontosak, védekezni is tud. Szóval, ide nekünk, nagyon jól járnánk vele. Nekem amúgy is az egyik kedvenc labdarúgóm: szimpatikus, küzd, és soha nem fárad el. FORCA BARCA! FORCA LA LIGA! COPA DEL REY!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
A madrisitán elöbb fant fent a cikk...lol
Gondolom a B-be vettük ezt a játékost,elkell oda az erősítés.
Gondolom a B-be vettük ezt a játékost,elkell oda az erősítés.

in to exile
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát ha a B-be vettük ,akkor lehet,h nem is mostanában vállik annyira ismerté. Ha vki tud róla vmi infót,azt megköszönném..Game90 írta:Lassan felvásároljuk a CastillátSacchi írta:A Barca leigazolta a Real B 22 éves hátvédjét, Jeffrey Hoogervorstot. ( a B csapatába )Egyébként nem ismerem a csávót

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Matát nem fogjátok megvenni. Nagyon remélem legalábbis. Az egyik kedvencem a fiatalok közül.
Nem kéne még egy fiatal elb.szni... Bár már kezdem megszokni.

Nem kéne még egy fiatal elb.szni... Bár már kezdem megszokni.
-
- aka Game90
Lassan felvásároljuk a CastillátSacchi írta:A Barca leigazolta a Real B 22 éves hátvédjét, Jeffrey Hoogervorstot. ( a B csapatába )

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Mi van nálatok? Leértékelés volt? Txikiék jól bevásároltak...Sacchi írta:A Barca leigazolta a Real B 22 éves hátvédjét, Jeffrey Hoogervorstot. ( a B csapatába )
A hírt a fcbarca.es közölte.![]()

A Barca leigazolta a Real B 22 éves hátvédjét, Jeffrey Hoogervorstot. ( a B csapatába )
A hírt a fcbarca.es közölte.

A hírt a fcbarca.es közölte.

Sztem Edmilsonra semmi szükségünk, mert üvegből van a lába, ha felépül meg nem játszik jó formában. Motta maradhatna cserének, mostanában egyre jobb, de nem játszik vmi jól, (értem úgy, hogy úgy kéne faltolnia hogy nem kap egyből sárgát, mert emberhátrányba nem a legjobb játszani...). Balhátvéd meg tényleg azért fontos mert a mostani két balbekk kb. egyszerre fog visszavonulni.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem nyugodtan eladhatná a Lyon Abidalt, mert ott van nekik Revelliére, aki tud a baloldalon is játszani, de itt nem erről van szó, hanem üzletről, nameg arról, hogy a játékosok ki szeretnék magukat próbálni egy franciánál színvonalasabb bajnokságban. Érthető. Abidal nagyon kéne, de sokadjára hangsúlyozom, majd csak jövőre Gio vagy Syl helyett.
- noname
- Llegenda del Barça
Motta valóban nem egy labdazsonglőr, de nincs szükség vkp.-ra. Minden csapatba kell egy olyan játékos, aki tud rombolni, ha kell keményen becsúszik, vagy taktikai szabálytalanságokat követ el. Erre itt van Motta és Edmilka, akik kb. egy szinten vannak.Marquez sztem is jobb védőnek. Ha Rijkaard úgy dönt h egy technikás, támadó szelleműbb vkp.-t játszat, akkor Iniesta, Xavi.
Mire kéne ide Alonso?
Palacioért nagyon sok lett volna az a 18 milla. Etoo hamarosan visszatér, Guddy pedig elég jól játszik, sztem jól pótolja Larssont és meccsről meccsre csak jobb lesz, mert egyre jobban hozzászokik a csapathoz és a spanyol bajnoksághoz.
Abidalra nem hinném h bárkinek van esélye. A Lyon annak idején eladja Essient, mert volt Diarra. Most őt is eladták, mert megint van más, aki ugyanolyan jó.Abidalt nem fogják eladni. Emanuelson sztem nagyjából ugyanolyan jó mint Abidal, könnyebben és jóval kevesebbért jöhetne. Remélem jön is.
Ha mindeáron mennie kell valakinek, akkor Edmilson, Saviola, Belletti(ő már úgyse fog ezentúl sokszor lehetőséget kapni), Ezu.
Jöjjön Emanuelson.
Ha csatár kell, akkor lehetne Dos Santost többet játszatni.
Mire kéne ide Alonso?
Palacioért nagyon sok lett volna az a 18 milla. Etoo hamarosan visszatér, Guddy pedig elég jól játszik, sztem jól pótolja Larssont és meccsről meccsre csak jobb lesz, mert egyre jobban hozzászokik a csapathoz és a spanyol bajnoksághoz.
Abidalra nem hinném h bárkinek van esélye. A Lyon annak idején eladja Essient, mert volt Diarra. Most őt is eladták, mert megint van más, aki ugyanolyan jó.Abidalt nem fogják eladni. Emanuelson sztem nagyjából ugyanolyan jó mint Abidal, könnyebben és jóval kevesebbért jöhetne. Remélem jön is.
Ha mindeáron mennie kell valakinek, akkor Edmilson, Saviola, Belletti(ő már úgyse fog ezentúl sokszor lehetőséget kapni), Ezu.
Jöjjön Emanuelson.
Ha csatár kell, akkor lehetne Dos Santost többet játszatni.
A Fifa egy szégyen
-
- Llegenda del Barça
ez tiszta.
DE:
ősszel kötnek szerződést két, megbízhatóan szürke teljesítményt nyújtó játékossal és nyáron elküldik őket?!
-hát nem Laportara vallna a dolog. persze záradékokat nem ismerünk, de akkor miért szerződtek volna le mindkettő zsugással, ha úgyis tudják, hogy nyáron elküldik... ez pénzügyileg bukta lenne, meg ezenkívül tuti, hogy nagyon sokan nem foglalnák imába Laporta nevét. akkor legalább az egyikkel nem kellett volna hosszabbítani
nemtom, nemtom
DE:
ősszel kötnek szerződést két, megbízhatóan szürke teljesítményt nyújtó játékossal és nyáron elküldik őket?!
-hát nem Laportara vallna a dolog. persze záradékokat nem ismerünk, de akkor miért szerződtek volna le mindkettő zsugással, ha úgyis tudják, hogy nyáron elküldik... ez pénzügyileg bukta lenne, meg ezenkívül tuti, hogy nagyon sokan nem foglalnák imába Laporta nevét. akkor legalább az egyikkel nem kellett volna hosszabbítani
nemtom, nemtom
- Messinho
- Jugador del Barça
Márquez szerintem jobb középső védő, mint vkp!!!Amúgy abban van valami igazság, hogy fiatalokat kellene felhozni a B csapatból hisz nem egy tehetség reppent ki már tőlünk(Fabregas, Damia, Luis Garcia.....)!!!
Remélem, hogy Krkicet és Dos Santost nem adjuk el!!!
Remélem, hogy Krkicet és Dos Santost nem adjuk el!!!
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Az, hogy hosszabítottak vkivel, az még nem az jelenti, hogy ki is tölti a szerzödését, és nem megy el sehová. Erre egy rossz emlékű péda: a Dagi (Ronaldo) a Barcában nagy király volt, mindene megvolt, sok milliiós szerződéshosszabítást írt alá, aztán meg '97-ben elment az Interhez. (Hogy rohadjon rá még néhány tonna zsír!
)

-
- Llegenda del Barça
Edmilsontól válnék meg a fajsúlyos játékosaink közül.
nem hinném, hogy lesz már a régi, bár igazából engem tavaly sem nyűgözött le. Motta-t hagynám, mert fiatalabb, nagyobb lehetőséget látok benne, bár a támadásokat soha nem tudja úgy segíteni, mint pl. most Essien és nem mellékesen Ronnie nagy spanglija, úgyhogy...biztos, ami biztos.
apropó Essien: 2005 őszétől egészen a VB végéig hangosan röhögtem a cselszin, hogy egy ilyen tehetségtelen, afrikai atléta nagymarháért képesek voltak kiadni 35 millió pénzt, de idén alaposan visszaadta nekem a fricskát.
cefet jó zsugás lett belőle!
balhátvéd ügyben szvsz felesleges billentyűt koptatni, mert van két balhátvédünk teljesen friss szerződéssel, amivel nem igazán értek egyet (legalább az egyiktől megváltam volna...), de ebben a helyzetben nehezen tudom elképzelni Abidal leigazolását, amivel egyébként igencsak egyet értenék...
a leggyengébb posztunk tehát továbbra is ez a kettő, amiből az egyik -a balbunkó- az előbb leírtak miatt kilőve (legalábbis így lenne a logikus), de vkp-t kötelező igazolni jövőre!
ezt hasonlóan logikus módon képzelném el, mint a 2004-es nagybevásárlást, tehát posztra igazolva!
a leendő játékrendszertől függően lehetne egy "gyengébb" fizikumú, de technikás játékost, mint Xabi Alonso, Cesc
vagy egy bivalyot, mint pl: Viera, Essien, Gattuso.
a kérdés már csak annyi, hogy jövőre kik lesznek hasonlóan jó vkp-ok, mint a fent említettek...
(na, ezzel én sem lettem okosabb)
nem hinném, hogy lesz már a régi, bár igazából engem tavaly sem nyűgözött le. Motta-t hagynám, mert fiatalabb, nagyobb lehetőséget látok benne, bár a támadásokat soha nem tudja úgy segíteni, mint pl. most Essien és nem mellékesen Ronnie nagy spanglija, úgyhogy...biztos, ami biztos.

apropó Essien: 2005 őszétől egészen a VB végéig hangosan röhögtem a cselszin, hogy egy ilyen tehetségtelen, afrikai atléta nagymarháért képesek voltak kiadni 35 millió pénzt, de idén alaposan visszaadta nekem a fricskát.

balhátvéd ügyben szvsz felesleges billentyűt koptatni, mert van két balhátvédünk teljesen friss szerződéssel, amivel nem igazán értek egyet (legalább az egyiktől megváltam volna...), de ebben a helyzetben nehezen tudom elképzelni Abidal leigazolását, amivel egyébként igencsak egyet értenék...
a leggyengébb posztunk tehát továbbra is ez a kettő, amiből az egyik -a balbunkó- az előbb leírtak miatt kilőve (legalábbis így lenne a logikus), de vkp-t kötelező igazolni jövőre!
ezt hasonlóan logikus módon képzelném el, mint a 2004-es nagybevásárlást, tehát posztra igazolva!
a leendő játékrendszertől függően lehetne egy "gyengébb" fizikumú, de technikás játékost, mint Xabi Alonso, Cesc
vagy egy bivalyot, mint pl: Viera, Essien, Gattuso.
a kérdés már csak annyi, hogy jövőre kik lesznek hasonlóan jó vkp-ok, mint a fent említettek...
(na, ezzel én sem lettem okosabb)