Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kár, hogy nincs gépem...Cooltiszo írta:Ha vkinek nincs sport 2je (csakúgy mint nekem), akkor ha elvileg a neten is meg tudjuk nézni. Csak fel kell menni a http://www.streamgportal.tk/ -ra, és ott a programokra kattani, és a spanyol ligánál ki van írva hogy 19:00tól az Al Jaazera Sports élőben nyomja. Sok sikert mindenkinek.
én nem tartozok az "egyesek" közé, és továbbra is bizakodva szurkolok.Eszter21 írta:Egyetértek veled. Egyesek vagy temetik vagy szidják őket...Xavi írta:Mi van már? Nem temetés lesz ma, hanem Barca meccs!!!
Amin nyerünk!!!!!
Hagyjátok abba ezt a kesergést, vagy nyissatok neki egy topicot, mert már elegem van, hogy mindenhonnan ez dől!!!
Egyetértek veled. Egyesek vagy temetik vagy szidják őket...Xavi írta:Mi van már? Nem temetés lesz ma, hanem Barca meccs!!!
Amin nyerünk!!!!!
Hagyjátok abba ezt a kesergést, vagy nyissatok neki egy topicot, mert már elegem van, hogy mindenhonnan ez dől!!!
NEM FOG!! Még feltételezni is HÜLYESÉG!!!LG írta:Mivan, ha Etoo lesérulXavi írta:Mi van már? Nem temetés lesz ma, hanem Barca meccs!!!
Amin nyerünk!!!!!
Hagyjátok abba ezt a kesergést, vagy nyissatok neki egy topicot, mert már elegem van, hogy mindenhonnan ez dől!!!![]()
![]()
Mivan, ha Etoo lesérulXavi írta:Mi van már? Nem temetés lesz ma, hanem Barca meccs!!!
Amin nyerünk!!!!!
Szerintem biztos nyerünk. Ez a csapat jó volt ősszel, szóval össze tudják szedni magukat!LG írta:Deco is hiányzik...kellet volna igazolni...Enrique írta:"A csapat eredeti támadóhármasa szerencsére most összeáll, de minőségi cserére (ahogy a középpályán) itt sem számíthat a vezetőedző..."
Az f@xä...![]()
Hol vannak már az új emberek???![]()
En bavallom oszintén, ugy érzem ismét pontot vesztunk...![]()
![]()
Deco is hiányzik...kellet volna igazolni...Enrique írta:"A csapat eredeti támadóhármasa szerencsére most összeáll, de minőségi cserére (ahogy a középpályán) itt sem számíthat a vezetőedző..."
Az f@xä...![]()
Hol vannak már az új emberek???
Ebben én is kételkedem...Zsolti írta:Mondjuk lehet,hogy a Navarro jobb,mint az Oleguer...