Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
En meg szurkolok a Fiorentinának!!!Boixos írta:Pedig nagyon szurkoltam a Chievonak.
Furcsa,h hiába bizonyít csereként,nem teszik kezdőbe!Silvanus írta:Őrült szerencséje van az Internek, már nem először, és gondolom nem is utoljára.... ez egy igen érdekes szezon számukra! Ami tény: Martins már számtalanszor kihúzta a szarból őket, nekem nagyon színpatikus játékos, el tudnám őt képzelni gránátvörös-kék mezben!!!
A veretlenség nem sokat ér,ha sorra CSAK döntetleneket játszik a csapat!LG írta:Akkor is még veretlen.redlions írta:Az Inter új világcsúcsot akkar felállítani.![]()
![]()
De csak ossze szedi má magát. En má mancinit kirugtam volna..
Akkor is még veretlen.redlions írta:Az Inter új világcsúcsot akkar felállítani.![]()
Ja!Zsolti írta:a Copa Libertadoresban nincs idegenben lőtt gól,mégis el tudják dönteni.
De hosszabbítással a végletekig is mehetne a meccs... Az nem lenne megoldás...LG írta:Hosszabítással!!!Enrique írta:Vhogy el kell dönteni h ki jusson tovább...LG írta: En [auto_cenzúra] 1 szabálynak tartom...
Hosszabítással!!!Enrique írta:Vhogy el kell dönteni h ki jusson tovább...LG írta:En [auto_cenzúra] 1 szabálynak tartom...Charlie írta:
2003ban is úgy estek ki az elődöntőben a Milan ellen,hogy 2döntetlenjük volt.Idegenben lőtt góllal a Milan ment tovább,érdekes itt ez az "idegen" dolog!
C.
Nekem is selejtező jut eszembe és siófokon volt. Asszem Csank volt az sz.k.Boixos írta:nem. ez vmilyen selejtező meccs volt, vagy eb, vagy vb, nem tudom. csak arra emlékszem, h volt olyan, h a kezdőkörben tologattuk a zsugát, és az öreg olyan vehemensen nyomta, mintha 1 méterre lennénk az eelen kapujától.redlions írta:Nem egy Siófokon játszott válogatott meccsről beszélsz? 90es évek végén.Mi is lehallkítottuk a Tv-t.Boixos írta:nem tudom, mennyi idősek vagytok, de a fotókból ítélve fiatalok. csak azért mondom, mert ti már nem valószínű, h hallottátok a szepesi gyuri bácsit meccset közvetíteni. az nagyon kemény volt. egyszer, egy válogatott meccs alatt lehalkítottuk a tv-t és a rádióban az öreget hallgattuk, az olyan volt, mintha két különböző meccset néztünk volna. (nem az 54es vbdöntőről beszélek)
arra visszatérve, h a Roma kiverhette volna a margót a blből, csak annyit, h ment is volna a bugi, ha a gyökerek nem kapják meg az éppen aktuális kamu 11esüket 0-2nél. monnyuk a Romának sem kellett volna megzuhannia utána.
nem. ez vmilyen selejtező meccs volt, vagy eb, vagy vb, nem tudom. csak arra emlékszem, h volt olyan, h a kezdőkörben tologattuk a zsugát, és az öreg olyan vehemensen nyomta, mintha 1 méterre lennénk az eelen kapujától.redlions írta:Nem egy Siófokon játszott válogatott meccsről beszélsz? 90es évek végén.Mi is lehallkítottuk a Tv-t.Boixos írta:nem tudom, mennyi idősek vagytok, de a fotókból ítélve fiatalok. csak azért mondom, mert ti már nem valószínű, h hallottátok a szepesi gyuri bácsit meccset közvetíteni. az nagyon kemény volt. egyszer, egy válogatott meccs alatt lehalkítottuk a tv-t és a rádióban az öreget hallgattuk, az olyan volt, mintha két különböző meccset néztünk volna. (nem az 54es vbdöntőről beszélek)
arra visszatérve, h a Roma kiverhette volna a margót a blből, csak annyit, h ment is volna a bugi, ha a gyökerek nem kapják meg az éppen aktuális kamu 11esüket 0-2nél. monnyuk a Romának sem kellett volna megzuhannia utána.
Nem egy Siófokon játszott válogatott meccsről beszélsz? 90es évek végén.Mi is lehallkítottuk a Tv-t.Boixos írta:nem tudom, mennyi idősek vagytok, de a fotókból ítélve fiatalok. csak azért mondom, mert ti már nem valószínű, h hallottátok a szepesi gyuri bácsit meccset közvetíteni. az nagyon kemény volt. egyszer, egy válogatott meccs alatt lehalkítottuk a tv-t és a rádióban az öreget hallgattuk, az olyan volt, mintha két különböző meccset néztünk volna. (nem az 54es vbdöntőről beszélek)
Vhogy el kell dönteni h ki jusson tovább...LG írta:En [auto_cenzúra] 1 szabálynak tartom...Charlie írta:LG írta: De ha az Inter legyozhetetlen, akkor még a BLt viheti...Bár 2 remivel is ki lehet esni idegenben rugott golokkal...
![]()
Forza Inter!!!
2003ban is úgy estek ki az elődöntőben a Milan ellen,hogy 2döntetlenjük volt.Idegenben lőtt góllal a Milan ment tovább,érdekes itt ez az "idegen" dolog!
C.
En [auto_cenzúra] 1 szabálynak tartom...Charlie írta:LG írta:De ha az Inter legyozhetetlen, akkor még a BLt viheti...Enrique írta: Szegény Inter... Istenem...![]()
Ezek a döntetlenek, de még így is veretlenek!! Az a lényeg!!![]()
Bár 2 remivel is ki lehet esni idegenben rugott golokkal...
![]()
Forza Inter!!!
C.
2003ban is úgy estek ki az elődöntőben a Milan ellen,hogy 2döntetlenjük volt.Idegenben lőtt góllal a Milan ment tovább,érdekes itt ez az "idegen" dolog!LG írta:De ha az Inter legyozhetetlen, akkor még a BLt viheti...Enrique írta:Szegény Inter... Istenem...boggabor írta:Reginna-Inter mecs marha jo volt meg ugy is, hogy 0:0-la lett es bebizonyitotta, hogy tovabra is a legerosebb bajnoksag vagy inkabb eszt lehet legnehezebben megnyerni nagyon jo mecs volt a spanyol mecsek meg borzalmasak(tegnap).![]()
Bár 2 remivel is ki lehet esni idegenben rugott golokkal...
![]()
Forza Inter!!!
De ha az Inter legyozhetetlen, akkor még a BLt viheti...Enrique írta:Szegény Inter... Istenem...boggabor írta:Reginna-Inter mecs marha jo volt meg ugy is, hogy 0:0-la lett es bebizonyitotta, hogy tovabra is a legerosebb bajnoksag vagy inkabb eszt lehet legnehezebben megnyerni nagyon jo mecs volt a spanyol mecsek meg borzalmasak(tegnap).![]()
Szegény Inter... Istenem...boggabor írta:Reginna-Inter mecs marha jo volt meg ugy is, hogy 0:0-la lett es bebizonyitotta, hogy tovabra is a legerosebb bajnoksag vagy inkabb eszt lehet legnehezebben megnyerni nagyon jo mecs volt a spanyol mecsek meg borzalmasak(tegnap).