Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazd van, Riq télleg nem valo a sok favágo közé. Mert ő 1 zseni. Ettől függetlenül sztem ott is megálná a helyét. Amugy sztem nyáron otthaggya a Villarrealt, kérő lex bővenSlither írta: Ne viccelj már! Riquelme az angol bajnokságban!Amilyen lassú és keveset fut, esélye sincs az ottani fizikális játékhoz, egyszerűen felörölnék.
Ne viccelj már! Riquelme az angol bajnokságban!Game90 írta:Akkor nem véglegesen vonult vissza a válogatottólLos Barrachos írta:a válogatottból azóta visszavonult édesanyja betegsége miatt
és a válogatottban is szükség van rá. Jó lenne már újból a régi Riquelmét látni!![]()
![]()
Sztem jót tenne neki egy váltásOlaszországban (pl Inter) vagy Angliában eltudnám képzelni
![]()
Akkor nem véglegesen vonult vissza a válogatottólLos Barrachos írta:a válogatottból azóta visszavonult édesanyja betegsége miatt
és a válogatottban is szükség van rá. Jó lenne már újból a régi Riquelmét látni!
Sztem Riquelme a világ 1ik legpechesebb focistája. Jo játékos, de semmi nem jön neki össze. Váltania kell, 1értelmü.Game90 írta:Riquelmét nyáron már hívta mindenki, de nem váltott sajnosPl. MU, Inter
![]()
Az a baj benne sztem, hogy irányító létére keveset futbár ha ilyen passzokat tud adni
Sztem ugyanaz lenne vele min Wright-Philipsel. Ő is hatalmas tehetség volt, de cselziben kudarcot vallotKenny írta:Ha a Chelsea megveszi Quaresmát akkor személyesen rugdosom fenékbe Mourinhot..Kedvenc játékosom...Nem örülnék neki ha odamenne...
Sevát trezegével potolninoname írta:Treza-Gilardino csere
Sztem a Juve és a Milan is jól járnának. A Milan talán így tudná Sevát pótolni, a Juve pedig szrezne egy jó csatárt. Mondjuk azt nem értem h Treza miért nem játszik most se a JUvéban.
AzCharlie írta: Tök poén.
C.
Tök poén.nb1.hu írta:Fabio Cannavaro szerint nagyon nehéz lesz felülmúlnia a 2006-os évet, amikor is minden jól alakult számára, ám az aranylabdás védő úgy érzi, a jelenleginél sokkal többre lesz képes a Real Madridban.
- Megnyertem a bajnokságot a Juventusszal, aztán beteljesült a legnagyobb álmom, és világbajnok lettem Olaszországgal - mondta a védő. - Két komoly presztízzsel bíró személyes elismerést is kaptam, de ennek megvan a hátránya: ha elkövetek egy hibát egy mérkőzésen, máris mindenki csak erről beszél.
Ami azt illeti, Cannavaro meglehetősen sok hibát követett el a Madridban eddig eltöltött fél éve során. Legutóbb például a Recreativo Huelva ellen, hazai pályán borzasztóan futballozott, a csapat pedig 3-0-ra kapott ki...
- Kiegyensúlyozottabb teljesítményt kell nyújtanom - ismerte el Cannavaro. - Nem örülök annak, hogy nagyon rossz mérkőzéseim is voltak 2006 végén.
Matias Fernandez chilei labdarúgót választották az év legjobb dél-amerikai játékosának az EL Pais című uruguayi napilap szavazásán.A Colo - Colo húszéves középpályása rövidesen már a spanyol Villareal együttesét erősíti.Az év edzője szintén chilei:Claudio Borghi, a Colo - Colo szakvezetője.Az év tizenegye(dél-amerikai klubbokban játszók közül):Rogerio Ceni(brazil) - Ibarra(argentin), Fabao(brazil), Daniel Diaz(argentin) - Fernando(brazil), Veron , Gago(mindkettő argentin), Fernandez(chilei) - Palacio(argentin), Higuain(argentin-francia), Suazo(chilei)
Ja, csak ne realba, vagy a mencseszterbe mennyenGame90 írta:12:00 - A Marseille hajlandó 22 millió euróért megválni Ribery-től, de csakis a nyáron.
Sztem lesz 1-2 kérője
Elég csak a Superclásicót vagy a bajnoki döntőt említeni, nagy iram volt, végig kiélezett küzdelem és nagyon jó meccs!lionel19 írta:argentin bajnokságban sincsenek unalmasabb meccsek... és ott nem veri szét 30 ponttal a végén egyik csapat sem a mögötte lévőt! szal nincs sok külömbség közte... csak francia a szemünk előtt van, mert csapból csak európai foci folyik, (szerencsére a sportklub már brazilt is ad)
Az más kérdés, hogy a sajtó minek nevezi őket, Higuaín egyelőre egy tehetséges játékos, nem több, nagy ígéret, de nem csodacsatár. Ez a média szokásos túlzása.LG írta:Igen Tevez is 1 uj Maradona volt, aztán eljött europába és hát nem sok vizet zavarLos Barrachos írta:Pl. ott volt a Bocában Tevez, a világ nagy része már akkor ismerte a nevét, és Gago se tett azóta többet vagy kevesebbet, mégis róla is hallottak már rengetegen, még a Real Madriddal való "összeboronálása" előtt.![]()
Amugy hallottam én is már előtte higanyrol, meg gagorol is, marcelot meg játxani is láttam...csak pl. higany a real előtt 1 tehetséges csatár volt, utánna meg azt olvasom, h a real csodacstárt vettEz nekem azért furcsa, mert anno Puskást is csodacsatárnak hivták...
![]()
A lényeg azt, h nem azt mondom, h nem jo játékosok ők, mert azok. Viszont Ribery sztem oriási zseni, én Messi után őt tartom a legnagyobb igéretnek