Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.01.07. 11:57:16

Slither írta: Ne viccelj már! Riquelme az angol bajnokságban! :x Amilyen lassú és keveset fut, esélye sincs az ottani fizikális játékhoz, egyszerűen felörölnék.
Igazd van, Riq télleg nem valo a sok favágo közé. Mert ő 1 zseni. Ettől függetlenül sztem ott is megálná a helyét. Amugy sztem nyáron otthaggya a Villarrealt, kérő lex bőven :wink:
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.07. 11:41:25

Szerintem nem véglegesen mondta le a válogatottságot, csak rendezi magánéletét és visszajön. Meg persze édesanyja gyógyulása a legfontosabb!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.01.07. 11:00:27

Game90 írta:
Los Barrachos írta:a válogatottból azóta visszavonult édesanyja betegsége miatt
és a válogatottban is szükség van rá. Jó lenne már újból a régi Riquelmét látni!
Akkor nem véglegesen vonult vissza a válogatottól :?: :oops:
Sztem jót tenne neki egy váltás :arrow: Olaszországban (pl Inter) vagy Angliában eltudnám képzelni :wink:
Ne viccelj már! Riquelme az angol bajnokságban! :x Amilyen lassú és keveset fut, esélye sincs az ottani fizikális játékhoz, egyszerűen felörölnék.
PCsabi
aka Game90

2007.01.07. 00:43:23

Los Barrachos írta:a válogatottból azóta visszavonult édesanyja betegsége miatt
és a válogatottban is szükség van rá. Jó lenne már újból a régi Riquelmét látni!
Akkor nem véglegesen vonult vissza a válogatottól :?: :oops:
Sztem jót tenne neki egy váltás :arrow: Olaszországban (pl Inter) vagy Angliában eltudnám képzelni :wink:

Frank Rost (nem valami narancslé 8) ) :arrow: Hamburg
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.06. 20:07:33

Peches és lassú. Ebben persze a családi háttér sem segíti, de a Bocában nagy sztár volt, ezt tudta ő is és nem hajtott. Ekkor lassult le, mert rájött, hogy nem kell futni, elég oda rúgni a labdát, dolgozzon a bőrös helyette. Barcelonában nem érezte jól magát, van Gaal nem szerepeltette a kezdőcsapatban, bár így is az alatt az egy szezon alatt 30 meccsen szerepelt, ezalatt 3 gólt lőtt. A Villarrealban magára talált, szerette őt a közönség, a csapattársak tisztelték, a válogatottban is alapember lett, azonban a vb törés volt karrierjében, egy-két meccsen jól játszott, aztán a németek ellen végleg kipukkadt, le is cserélte Pekerman, ami hiba volt, mert még rossz formában is segített volna szerintem a csapatnak. Aztán jött a 2006/2007-es szezon és eddig szinte semmi nem jött össze neki (ahogy Ronaldinhónak sem, viszont a brazillal ellentétben nem is javult fel azóta sem), így már a csapatból is kikerült és a vezetőkkel is összekülönbözött, nem tudom, hogy a váltás mennyiben segítené a karrierjét, a válogatottból azóta visszavonult édesanyja betegsége miatt, így több időt tölthet vele.

Remélem hogy összeszedi magát Riquelme, mert még mindig ő Argentína egyik legjobb irányítója, és a válogatottban is szükség van rá. Jó lenne már újból a régi Riquelmét látni!
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.01.06. 18:40:20

Game90 írta:Riquelmét nyáron már hívta mindenki, de nem váltott sajnos :? Pl. MU, Inter :!:
Az a baj benne sztem, hogy irányító létére keveset fut :arrow: bár ha ilyen passzokat tud adni :roll:
Sztem Riquelme a világ 1ik legpechesebb focistája. Jo játékos, de semmi nem jön neki össze. Váltania kell, 1értelmü.
PCsabi
aka Game90

2007.01.06. 14:16:56

Riquelmét nyáron már hívta mindenki, de nem váltott sajnos :? Pl. MU, Inter :!:
Az a baj benne sztem, hogy irányító létére keveset fut :arrow: bár ha ilyen passzokat tud adni :roll:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.01.06. 13:10:05

Hm...állítólag a Villarreal a lelátóra száműzi Riquelmét a Valencia ellen,merthogy motiválatlan az utóbbi időben...
Váltania kell! 28 éves,a legjobb korban van,egy nagycsapat meghatározó klasszisa lehet még!
Úgy lát a pályán,ahogyan senki más :!:
Képes arra,hogy 7-8 védő és kp között adjon laposan(!)ütempasszt a csatárnak...zseniális játékos.
Rivaldo-A Legnagyobb.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.01.06. 12:21:25

Fernandez(tudjátok ő lett az év játékosa Dél-Amerikában) :arrow: Villarreal
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.01.06. 11:54:24

Kenny írta:Ha a Chelsea megveszi Quaresmát akkor személyesen rugdosom fenékbe Mourinhot..Kedvenc játékosom...Nem örülnék neki ha odamenne...
Sztem ugyanaz lenne vele min Wright-Philipsel. Ő is hatalmas tehetség volt, de cselziben kudarcot vallot :roll:
Kenny
Jugador d'estrella

2007.01.06. 10:54:52

Ha a Chelsea megveszi Quaresmát akkor személyesen rugdosom fenékbe Mourinhot..Kedvenc játékosom...Nem örülnék neki ha odamenne...
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.01.06. 09:21:32

noname írta:Treza-Gilardino csere
Sztem a Juve és a Milan is jól járnának. A Milan talán így tudná Sevát pótolni, a Juve pedig szrezne egy jó csatárt. Mondjuk azt nem értem h Treza miért nem játszik most se a JUvéban. :roll:
Sevát trezegével potolni :arrow: vicc.
PCsabi
aka Game90

2007.01.05. 18:51:47

Két hír:

A PSV Eindhoven csapatának védője, Carlos Salcido elképzelhető, hogy a télen a Chelsea keretének tagja lesz.
A mexikói válogatott 26 esztendős hátvédje részben a londoni kékek tulajdona, egészen pontosan húsz százaléknyi arányban, szerződésében pedig van egy olyan pont, amely Angliába szerződését engedélyezné, két évvel szerződésének lejárta előtt is. José Mourinho, a Chelsea menedzsere bevallottan keres egy olyan bevethető kiegészítő embert, akivel biztosan betölthető a középhátvéd pozíciója, néhány kezdőember időszakos kiesése esetén.

A Paris Saint Germain gárdája szerződtette Darijo Srnát, a horvát válogatott ászát a Sahtar Donyecktől.
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.05. 16:48:12

Amióta Gila a Milan játékosa, nem tudja ugyanazt a teljesítményt nyújtani, mint a Parmában. Úgy néz ki, sok neki egy nagycsapat...
noname
Llegenda del Barça

2007.01.05. 16:34:04

Treza-Gilardino csere
Sztem a Juve és a Milan is jól járnának. A Milan talán így tudná Sevát pótolni, a Juve pedig szrezne egy jó csatárt. Mondjuk azt nem értem h Treza miért nem játszik most se a JUvéban. :roll:
A Fifa egy szégyen
PCsabi
aka Game90

2007.01.04. 17:35:28

Montella igen keveset játszik a Romában :arrow: ha egyáltalán játszott ebben a szezonban :oops: Én sem tartom túl jónak a Fulhamet, neki inkább Olaszországban kellett volna maradnia :roll:

Chelsea már Quaresmára is hajt :? Az egyik kedvencem remélem nem megy oda :arrow: lehet, hogy úgy járna, mint WP :roll:
Quaresma jó lenne Angliában, de nem a Chelseaben :!:
Silvanus
Director del Fútbol

2007.01.04. 17:08:55

Montella eligazolása számomra igen meglepő! Nem játszik eleget a Romában? nem szeretik ott? Én szerintem ezekről nem igen van szó... Fura! Fullham? Na az aztán a nagy kihívás! :roll:

Tevez és Mascherano leigazolása a West Ham-hez mindenkit megdöbbentett, én még ma sem értem, hogy mi volt ezzel a céljuk, mikor bármilyen nagy európai klubba elmehettek volna. Egy ilyen középszerű angol csapatba elmenni... no persze az is elég nagy döbbenet mindezek után, hogy alig játszanak! Sajnálom ezt a két igen tehetséges ifjút, és bízom benne, hogy jövőre elhúznak végre egy nekik megfelelő, nagy klubhoz!!! Bár tudom nincs helyük, de nem tagadom: mindkettőt szívesen látnám Barca mezben!!! :wink:
"Més Cuen un Club"
PCsabi
aka Game90

2007.01.04. 16:40:15

Vincenzo Montella az idény végéig az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Fulhamhez került kölcsönbe.

Könnyen elképzelhető, hogy a Chelsea-hez a 2005 nyarán nagy reményekkel érkezett, de azóta szinte folyamatosan csalódást keltő teljesítményt nyújtó Shaun Wright-Phillips napokon belül a bennmaradásért harcoló West Ham United labdarúgója lesz, miután a két klub megegyezett az átigazolási összegben. A váltáshoz már „csak” Jose Mourinho beleegyezése szükséges, de a Kékek vezetőedzőjének döntését befolyásolhatja a középpályássort sújtó sérüléshullám.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=130355
Chelsea már Quaresmát is akarja :x

A tavaly nyáron nagy reményekkel Londonba igazoló Javier Mascherano megunta a mellőzöttséget a West Ham Unitednél, klubot akar cserélni, de ehhez szüksége lesz a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség engedélyére. Az argentin középpályás ugyanis 2006. július 1. óta két csapatban szerepelt, s a jelenlegi FIFA-szabályok szerint többre nincs módja.
barca99
Llegenda del Barça

2007.01.04. 16:37:18

Charlie írta: Tök poén.
C.
Az
Charlie
Öreg Harcos

2007.01.04. 14:31:02

nb1.hu írta:Fabio Cannavaro szerint nagyon nehéz lesz felülmúlnia a 2006-os évet, amikor is minden jól alakult számára, ám az aranylabdás védő úgy érzi, a jelenleginél sokkal többre lesz képes a Real Madridban.
- Megnyertem a bajnokságot a Juventusszal, aztán beteljesült a legnagyobb álmom, és világbajnok lettem Olaszországgal - mondta a védő. - Két komoly presztízzsel bíró személyes elismerést is kaptam, de ennek megvan a hátránya: ha elkövetek egy hibát egy mérkőzésen, máris mindenki csak erről beszél.
Ami azt illeti, Cannavaro meglehetősen sok hibát követett el a Madridban eddig eltöltött fél éve során. Legutóbb például a Recreativo Huelva ellen, hazai pályán borzasztóan futballozott, a csapat pedig 3-0-ra kapott ki...
- Kiegyensúlyozottabb teljesítményt kell nyújtanom - ismerte el Cannavaro. - Nem örülök annak, hogy nagyon rossz mérkőzéseim is voltak 2006 végén.
Tök poén.
C.
Drigo
Eurobarca Staff

2007.01.02. 14:27:42

Matias Fernandez chilei labdarúgót választották az év legjobb dél-amerikai játékosának az EL Pais című uruguayi napilap szavazásán.A Colo - Colo húszéves középpályása rövidesen már a spanyol Villareal együttesét erősíti.Az év edzője szintén chilei:Claudio Borghi, a Colo - Colo szakvezetője.Az év tizenegye(dél-amerikai klubbokban játszók közül):Rogerio Ceni(brazil) - Ibarra(argentin), Fabao(brazil), Daniel Diaz(argentin) - Fernando(brazil), Veron , Gago(mindkettő argentin), Fernandez(chilei) - Palacio(argentin), Higuain(argentin-francia), Suazo(chilei)
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Subinho
Director del Fútbol

2007.01.02. 10:09:28

valahogy úgy érzem, ribery valamilyen angol csapathoz fog igazolni, pl. az arsenal, vagy a MU. persze bármi lehet, de nem hinném, h a margónál köt ki...
a higuain, meg a gago gyerekről meg csak annyit, mint a marceloról: tehetségesek! biztosan jól tolták és jó játékosok, bár nem láttam még őket játszani, de mint más fiatal dél-amerikai játékos, ők is csak a padot fogják eleinte koptatni, aztán a kevés lehetőség miatt nem fogják úgy tolni a lasztit és vagy padoztatni fogják őket, vagy mennek kölcsönbe valami kisebb csapathoz, mint pl. Maxi...
ennek ellenére pár év múlva lehetnek ők az új robi carlos/ronaldo/zidane... de az még nem mostanában lesz!!! emlékezzetek, nagyon sok tehetséges játékossal történt ez! nagyon jól nyomták, nagy zsugások voltak, aztán európa elitklubjaiban csak a padot koptatták és inkább a kölcsönadásokról szólt az életük! soroljam??? riquelme, baptista, maxi, saviola, nilmar és annak ellenére, h a realban van még robinho is ide sorolható, mert dél-amerika legjobbjának nem sok babér termett eddig európában... mostanában kapott játéklehetőséget, de meddig??? ha egészséges a dagi, biztosan kimarad...
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.01.02. 09:40:14

Game90 írta:12:00 - A Marseille hajlandó 22 millió euróért megválni Ribery-től, de csakis a nyáron.

Sztem lesz 1-2 kérője :wink:
Ja, csak ne realba, vagy a mencseszterbe mennyen :!: Inkább a Lyonba.
Amugy Figo legalább az év végéig marad, de lehet h még hosszabit is, de arra nincs nagy esély :roll:
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.01. 22:49:51

lionel19 írta:argentin bajnokságban sincsenek unalmasabb meccsek... és ott nem veri szét 30 ponttal a végén egyik csapat sem a mögötte lévőt! szal nincs sok külömbség közte... csak francia a szemünk előtt van, mert csapból csak európai foci folyik, (szerencsére a sportklub már brazilt is ad)
Elég csak a Superclásicót vagy a bajnoki döntőt említeni, nagy iram volt, végig kiélezett küzdelem és nagyon jó meccs!
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.01. 22:47:19

LG írta:
Los Barrachos írta:Pl. ott volt a Bocában Tevez, a világ nagy része már akkor ismerte a nevét, és Gago se tett azóta többet vagy kevesebbet, mégis róla is hallottak már rengetegen, még a Real Madriddal való "összeboronálása" előtt.
Igen Tevez is 1 uj Maradona volt, aztán eljött europába és hát nem sok vizet zavar :roll:
Amugy hallottam én is már előtte higanyrol, meg gagorol is, marcelot meg játxani is láttam...csak pl. higany a real előtt 1 tehetséges csatár volt, utánna meg azt olvasom, h a real csodacstárt vett :x Ez nekem azért furcsa, mert anno Puskást is csodacsatárnak hivták... :roll:
A lényeg azt, h nem azt mondom, h nem jo játékosok ők, mert azok. Viszont Ribery sztem oriási zseni, én Messi után őt tartom a legnagyobb igéretnek :!:
Az más kérdés, hogy a sajtó minek nevezi őket, Higuaín egyelőre egy tehetséges játékos, nem több, nagy ígéret, de nem csodacsatár. Ez a média szokásos túlzása.
Lezárt