Slither írta:Akkor most ha valaki gyengébb játékot nyújt karrierje vége felé az nálad máris favágó? És ha Lampard "minden helyezés vagy konkrét célpont nélkül" lövöldöz akkor miért jobb a találati mutatója, mint pl. Deconak? Meg a Barca elleni gól elég sokat elmond a technikai képzettségéről (és ne mond hogy csak véletlen volt, vagy mázsli volt). Ha lehet, akkor ne favágózunk már le mindenkit.
Ha lehet, akkor te meg ne építs piramist.
C.
Jól van na, most leálhatnék veled vitatkozni, de igazából nincs értelme.
Nem kell így felkapni a fizet.
Annyi, h Lampard gólja igen is murva nagy mázli volt...
Deconak rosszabb, mert ritkán lő, több próbából több is megy be, meg aztán Lampardnak ez a játékához tartozik, ezt várják tőle, Decotól nem , a barca más focit játszik.
Giulyről meg nem fog ugy se soha meggyőzni senki, a Monacoban jól játszott, mert gyors volt, és érezte a kaput, de szerintem például ő az, aki egyáltalán nem technikás játékos.
Lehet ezzel vitatkozni, igazából én nem láttam semmi olyat tőle, ami különösebben változtatna a véleményemen.
Slither, ha már Giulyről beszélünk, akkor menjünk a topicjába, és rakj be pár jó videót nekem pls róla.
elnézés a sok OFF ért
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila