Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi,azt hittem egy pill.-ig h én vagyok hülye és roszul látok,de tényleg nem a madrid Ronaldojáról van szó,hanem a potugálról-azt megnézném mikor jön a Barcához vissza,vége lenne mindennek azt hiszem...grecki írta:Szerintem Cristiano Ronaldóról volt szó...cruyff írta:Most meg fogtok kövezni, de Guilynél azért jobb lenne.... sőt Gudjohnsennél is....a Barcában tutira hajtana, hogy a közönség ismét elfogadja. Szerintem Ronaldoban van még kb 2-3 jó év, és ha van csapat amelyik ezt ki tudná hozni belőle, akkor az éppen a Barca!Los Barrachos írta:.
Szerintem Cristiano Ronaldóról volt szó...cruyff írta:Most meg fogtok kövezni, de Guilynél azért jobb lenne.... sőt Gudjohnsennél is....a Barcában tutira hajtana, hogy a közönség ismét elfogadja. Szerintem Ronaldoban van még kb 2-3 jó év, és ha van csapat amelyik ezt ki tudná hozni belőle, akkor az éppen a Barca!Los Barrachos írta:Én Rijkaarddal értek egyet, Ronaldo nem kell, de Laporta nem tudom, miért ragaszkodik hozzá. Persze tiszta üzlet az egész, mert vele is csak nőne a bevétel, de szerintem taktikailag indokolatlan megvenni... Csak össze ne vesszen Frank és Joan...
Most meg fogtok kövezni, de Guilynél azért jobb lenne.... sőt Gudjohnsennél is....a Barcában tutira hajtana, hogy a közönség ismét elfogadja. Szerintem Ronaldoban van még kb 2-3 jó év, és ha van csapat amelyik ezt ki tudná hozni belőle, akkor az éppen a Barca!Los Barrachos írta:Én Rijkaarddal értek egyet, Ronaldo nem kell, de Laporta nem tudom, miért ragaszkodik hozzá. Persze tiszta üzlet az egész, mert vele is csak nőne a bevétel, de szerintem taktikailag indokolatlan megvenni... Csak össze ne vesszen Frank és Joan...
Teljesen egyértelmű,hogy Horváth Feri innen szedi az infókat,mindig az itteni híreket mondja amivel nincs is gond,csak nem értem,hogy miért hajtogatja még mindig,hogy Eto'o februárban tér vissza.grecki írta:Pont erre gondoltam, mert sztem is innen szerzi Horváthferi az infóit a Barcáról! Lett volna rá mondjuk úgy 5% esélye... Majd legközelebb írok még ilyet...
Épp most olvastam ezt a hírt. Még az ütő is megállt bennem, hogy Xavit esetleg eladnák. Pláne C. Ronaldoért cserébe. Azt mikor láttam, hogy a hírt a samsungsport hozta le, akkor megnyugodtam. Nem kell félni srácok, nem lesz ilyen csere. Meg azt hiszem, hogy bízhatunk az eddigi tettei alapján Laportában annyira, hogy nem képzeljük Pereznek.elprat írta:Uggggyan már,soha nem is volt és nem is lesz téma a Xavi - C.Ronaldo csere-bere!
Ez egy kitalált sz.rság már megint,ne üljetek már fel ilyen jelentéktelen/abszolút nem reális pletykának![]()
Továbbá Laporta kedvenc játékosa Ronaldinho és nem Christiano Ronaldo,na erről meg ennyit
Csak érzékeltetni akartam, hogy az ilyen Xavi-Cristiano Ronaldo féle hápogós kacsák hogyan látnak napvilágot. Az egymásról infót, kamuhírt lopó, másoló újságok ugyanis általában innen szerzik a bennfentes információikat.grecki írta:12:15 Drogba - Oleguer swap!!!
José Mourinho, a Chelsea vezetőedzője a délelőtti edzést követő sajtótájékoztatón bejelentette, hogy első számú kiszemeltje a téli átigazolási szezonban a Barcelona saját nevelésű hátvédje, Oleguer Presas. A kelet-londoni egyesület John Terry partvonalon kívülre kerülésével hátvédgondokkal küzd. Az orosz olajmágnás, Roman Abramovich fontmillióiból gazdálkodó tréner nem sáfárkodna többtízmilliós ajánlatot tenni a köztudottan radikális katalán futballistáért, sőt - a jelen lévő tollforgatók legnagyobb meglepetésére - még a Kékeket a hátán cipelő elefántcsontparti támadó, Didier Drogba szolgálatairól is hajlandó lenne lemondani.
"Lenyűgöz a játéka. Sebessége, helyezkedése és a pályán mutatott fegyelmezett játéka Franz Beckenbaueri magaslatokba emeli. Kétség nélkül állítom, hogy a 21-ik század legnagyobb hátvédzsenije Oleguer, akinek a megszerzésért mindent el fogok követni. Mivel a katalánok heves érdeklődést mutattak Samuel Eto'o kiesését követően Drogba iránt, így nem zárkózóm el egy esetleges Drogba-Oleguer csere elől sem."
Hogy létrejön-e a tranzakció, avagy sem, arra még várnunk kell, hiszen a Barcelona 23-asa a spanyol válogatott nemzeti uniformisát nem volt hajlandó magára ölteni, de a Chelsea királykék trikójával minden bizonnyal kivételt tenne.
eaGREC KIadó
Nekem be se hozza az oldalt....grecki írta:http://www.eagreckiado.hu