Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
linket nem tudok, de a tescoban már a 600-as árkategóriában is lehet nagyon jó filmeket találni (pl. Milos Forman).dali írta:JelwazAttol még ,hogy a Closer-t irtam kedvencnek,ismerem es szivesen nézem pl.Kusturica,Fellini,Bertolucci filmjeit is
Ha tud valaki linket ahonnan régebbi filmeket is le lehet tölteni megköszönném
Én annak a filmnek utáltam minden pillanatát, kis túlzással, majdnem kimentem a moziból, anníyira felqrt agyilag...Mindenki mindenkivel keffentett, ugye? A részletekre nem nagyon emléxem, de arra igen, hogy nem tetszett...dali írta:Az én kedvenc filmem a Közelebb(Closer),Mike Nichols rendezte,2005-ben volt a bemutatója.Julia Roberts,Jude Law,Natalie Portman.Clive Owen.Nincs benne erőszak,látvány mégis odaszögez a székhez.4 ember egyszerű története. Ha valaki tudna linket adni a zenéjéről megköszönném
Játsz/ma!!! Az az egyik kedvencem! Nagyon nagy film!Krojf írta:Komáim!
És Michael Douglas?
"Összeomlás", "Játsz/ma"?
Krojf feleltet.
Lehet az a baj h csak belecsaptam a lecsóba és tegnap a moziban 1ből a fűrész 3mat néztem meg.Végülis mind1 vmilyen szinten, mivel nagyjából magába foglal ezt-azt az első 2 részből,így követhető.Kenny írta:FŰRÉSZ 3,FŰRÉSZ 3.FŰRÉSZ 3!
Ááááá
Mit muvel az az ember!!!
Nézzétek meg és beszéljük ki
Szajré? - nem rossz film, de Nortonnak vannak sokkal jobb filmjei is pl: Harcosok klúbja, Amerikai história X, Pókerarcok, Legbelső félelem, Vörös sárkány...Krojf írta:Komáim!
Norton?
És a "Szajré"-val mi a helyzet?
Kérdi Krojf.
Óriási film - a legvégéig kitalálhatatlan, hogy mi is lesz, óriás színészek és játék!grecki írta: Oldszkúl film már, látta vki a Legbelső félelem című filmet? Edward Norton egyik első filmje lehet, mert még nagyon fiatal. De akkoát játszik benne, hogy Oscart érdemelt volna. Mellette Richard Gere is zseniális, a film meg egyszerűen parádés!!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki elmegy a videótékába (esetleg a filmletöltés mellett remélem még vannak ilyen elvetemült "játszótársaim") és nem tudja, hogy mit válasszon...
Köszi a segítséget.Game90 írta:Saviola én Bearshare-rel szedtem lehttp://www.filehippo.com/download_bearshare_lite/
Köszönet barca99-nek![]()
![]()
Amit utoljára néztem film az az Ünneprontók ünnepesztem jó film
![]()