Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Lyonos Alou Diarraról volt szó, nem a Madridoról.Game90 írta:Lehet, hogy jobb Diarra, de sokba kerülne, ha egyáltalán a Real eladjaés pont nekünk
Remélem fordítunk egy kis pénzt a nyári igazolásokra
Fizikálisan biztosan jobb Diarra, és vkp-ra az fontos szempont.lionel19 írta:Mivel tud többet Diarra mint Mascherano v Cambiasso?ronnie1002 írta:Vkp posztra sztem is jó lenne Alou Diarra, bal hátvédnek meg Emanuelson vagy Abidal. Meg van az az Anderson gyerek (tom hogy most nem ő lenne a legfontosabb igazolás), én örülnék neki nagyon. Láttam róla videót nagyon jól nyomja. Mongyuk ha eladnák Ezqut meg Giulyt, a kettő árán megvehetnénk.Tehetséges fiatal.
a balhátvédben igazad van
a portói gyereK??? az jol tolja
Mivel tud többet Diarra mint Mascherano v Cambiasso?ronnie1002 írta:Vkp posztra sztem is jó lenne Alou Diarra, bal hátvédnek meg Emanuelson vagy Abidal. Meg van az az Anderson gyerek (tom hogy most nem ő lenne a legfontosabb igazolás), én örülnék neki nagyon. Láttam róla videót nagyon jól nyomja. Mongyuk ha eladnák Ezqut meg Giulyt, a kettő árán megvehetnénk.Tehetséges fiatal.
de van egy olyan szabály a fifánál ami miatt csak augusztusban lehetne Masche-t ezért mondodd le róla a juve is!noname írta:Vkp. posztra akiket el tudnék esetleg képzelni, az Mascherano és Alou Diarra.
Sztem kb. egy szinten vannak. Diarrát viszont nem hinném h elengedné a Lyon, Mascheranótól viszont annál hamarabb szeretne megszabadulni a West Ham.
Mascherano sztem nem olyan jó, nem kell, diarrát viszont annál inkább jó ötletnek tartom.noname írta:Vkp. posztra akiket el tudnék esetleg képzelni, az Mascherano és Alou Diarra.
Sztem kb. egy szinten vannak. Diarrát viszont nem hinném h elengedné a Lyon, Mascheranótól viszont annál hamarabb szeretne megszabadulni a West Ham.
És jól is járnánk vele sztem, az az érzésem, h ha vkp-t veszünk, mindenképp egy afrikai srácot kell, nagyon tudnak hajtani...Game90 írta:A Lyon 6 millió euróért vetteAtesz írta:Alou Diarrával csak egyetlen gond van, hogy szerintem rendkívül sokba kerülne.10 millió alatt bőven megkapnánk őt
A Lyon 6 millió euróért vetteAtesz írta:Alou Diarrával csak egyetlen gond van, hogy szerintem rendkívül sokba kerülne.
Hát éppen Masche nem lassú, elég jó labdákat szerez és jól játssza meg azokat!Dos Santos írta:Szerintem nem alkalmas Mavuba a vkp posztra,túl alacsony és lassú is egy kicsit.Ezzel persze nem azt akarom mondani hogy rossz játékos, csak nem illik bele a képbe(gyakorlatilag Mascherano néger változata).Emellett 2009-ig szerződés köti a Bordeauxhoz.
Én csak arra értettem, h ha jön egy vkp, akkor Edmilsonnak mindenképp el kéne mennie, mert különben itt marad és soha nem kap lehetőséget.lionelmessi19 írta:Ez egy téves megállapítás....noname írta: Vkp. csak akkor kell, ha Edmilson elmegy, viszont egy viszonylag fiatal középső védő se ártana:Luisao...![]()
Edmilson, mint láttuk idén, nem képes ellátni a feladatát már, ugyhogy mindenképpen vkp-t kell igazolnunk.
Meddig tart még a téli igazolási szezon???
Ez egy téves megállapítás....noname írta: Vkp. csak akkor kell, ha Edmilson elmegy, viszont egy viszonylag fiatal középső védő se ártana:Luisao...
Morten Gamst Pedersen a Blackburn baloldali középpályása és mivel elég támadó szellemű nem igazán tudom elképzleni a balhátvéd posztján. Nálunk max. Ronaldinho vagy esetleg Deco/Iniesta posztja lenne a megfelelő számára, azok meg ugyebár...ki az a Gamst Pedersen![]()
De ha a Barca hívnáDos Santos írta:Emellett 2009-ig szerződés köti a Bordeauxhoz.