Ja!!! Lehet, ha így véd a Villareal ellen, akkor csak 1 golt kapunk!!!Enrique írta:Valdes istenem már megint!! Hihetetlen jó ma is!! Nálam a meccs legjobbja!!
Élő közvetítések
nem tudjátok az all jazirra adja a real meccset?
De Ronaldinho még mindig [auto_cenzúra]...és nem ugy játzsunk, mint osszel, klasszisokkal gyengébben...
Kellenek az igazolások!!!
Remélem bejon ami reális, zakozik a reál is!!!

Remélem bejon ami reális, zakozik a reál is!!!

Sajnos pont nem láttam én sem.Mi történt,hogy esett?
- Pedro
- Jugador d'estrella
Hogy esett, gyerekek??Írjátok meg, léccci!!:))))
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Ez is, az is!!! De már nem aktuális!!!Rapika írta:Te szarsz,vagy a Barca játékosokra gondolsz?LG írta:Háááát, ha így se nyernek, akkor télleg szarok!Enrique írta:PIROS!!! KI KELL HASZNÁLNI!!!!![]()
Jézusmária mekkora para meccs volt ez is... Rászoktunk az izzadtságszagú győzelmekre...
Nah kijavította a hibályát!!!
Már keztem megiedni!!!

GOOOOOOOOOOOOOL
ETOOOOOOOOOOOOOOOOooo
ETOOOOOOOOOOOOOOOOooo
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Az eredményt látod az a lényeg.saviola83 írta:nekem sajna úgy megy hogy kb 30 mp-ig van kép utána megáll majd 1 perc múlva isét van kép.Nektek is ilyen vagy csak nekem van pechem.

nekem sajna úgy megy hogy kb 30 mp-ig van kép utána megáll majd 1 perc múlva isét van kép.Nektek is ilyen vagy csak nekem van pechem.
Háááát, ha így se nyernek, akkor télleg szarok!Enrique írta:PIROS!!! KI KELL HASZNÁLNI!!!!![]()