Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csupán annyi történt, hogy Anti hírét Gianni egy csöppet félreérthette.lionelmessi19 írta:Asszem én is lemaradtam, nem látok sehol lejebb linket, adna vki?
Asszem én is lemaradtam, nem látok sehol lejebb linket, adna vki?Los Barrachos írta:Csere? D'Alessandro? Miről maradtam le?gianni írta:A nyúl kiszabadult a ketrecből!
Nem lesz itt semmilyen csere,nekünk nem kell d'alessandro!
Javier a hétvégén ismét betalál egyszer-kétszer.
A bl döntő óta megnéz pár meccset és nagy barcelonás hírében áll.lionel19 írta:mióta vagy barca fan?atusss20 írta:Nem kell a barcának Saviola!
Rijkard alig játszatta!
Csere? D'Alessandro? Miről maradtam le?gianni írta:A nyúl kiszabadult a ketrecből!
Nem lesz itt semmilyen csere,nekünk nem kell d'alessandro!
Javier a hétvégén ismét betalál egyszer-kétszer.
mióta vagy barca fan?atusss20 írta:Nem kell a barcának Saviola!
Rijkard alig játszatta!
Vito írta:amióta Cicinho és Kaká MSN-en megtárgyalta, hogy Kaká megy a Madridba, azóta az ilyen híreknek nem hiszek.
Gondolom, beszélgettek, Saviola említette, hogy kereste a Juve, ez a jószág meg köpött a sajtónakLos Barrachos írta:És mióta mondja meg D'Alessandro, hogy hova megy Saviola???
És mióta mondja meg D'Alessandro, hogy hova megy Saviola???lionel19 írta:De valszeg ezt az előtt mondta, mielőt Txiki azt mondta hogy Saviola kap egy szerződésajánlatot!antiimperialista írta:D'Alessandro állítólag azt nyilatkozta, hogy Saviola a Juventusba igazolhat(forrás: eurosport.com)
Remélem, ez nem igaz, nagy sokk és csalódás lenne... Txikiék lelohaszthatnák a Nyúl érdeklődését más klubok iránt egy jó szerződéssel...
atusss20 írta:mér baj ha saviola elmegy a juventusba ??