2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha jól emlékszem tőled én még sohasem kaptam ki, te sz.. botú!lacer írta:Blablablablablabla.....Tanuljatok már meg veszíteni
![]()
![]()
Blablablablablabla.....Na persze, én is tudnék nyerni, ha akarnék, de ki akar holmi kis Livecupot nyerni... Na persze a madridistákon kívül Twisted Evil
Kb. 30szor játszottunk egymással, abból egy vereség nekem, és egy döntetlen, a többit megnyertem. Na persze, hogy a ligába kapok ki tőle...barca99 írta:bár erről sharkinho is tudna mesélni
4. Jó magyarázatKralo írta: 4. Nem indultak a Barcas bajnokságból a jobbak.
5. Ne píszelj, ha kötöszködsz.
A Realosból is csak Szife meg Casi volt, Sacchi számomra meglepetés volt4. Nem indultak a Barcas bajnokságból a jobbak.
1. Nem Ojróbarca hanem Eurobarca.wakii írta:Hallom, a Madridista klán bealázta a Ojróbarca klánt![]()
Bravó Sacchi!
HALA MADRIDISTA!
![]()
písz
gentdelbarca írta:Sharkinak azonnal bannt adni, milyen dolog már beszólni a főnöknek!!!!![]()
![]()
![]()
(egyébként isten volt Sharki)
A következő gombok tartoznak a lövéshez:Sharkinho írta:Esetleg ha a lövés gombbal próbálkoznál....
Legalább két régió összes próbáját meg kell csinálni.Los Banditos írta:Hány próbát kell teljesítenem hogy fellépghessek legenda módba?
Köszy
Sharkinho írta:Esetleg ha a lövés gombbal próbálkoznál....