Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.21. 21:26:16

Végre úgy nyertünk bajnokit, hogy gólt sem kaptunk, erre rég volt példa. Utoljára december 10-én a Sociedad ellen, azóta csak kupameccsen, az Alavés ellen idegenben hoztunk le meccset kapott gól nélkül.

A csapat megint gyenge volt, szerencsére van egy Saviolánk, aki bomba formában van, azonban most ő is eltűnt a meccsen. Érdekes, hogy Thuram az elsőfélidőben, Puyol a másodikban mennyiszer ment fel a támadásokkal, ez a támadók kritikája. Ronaldinho jó, hogy a második félidőben bejött középre, sokkal többet vállalt, de néha egy-egy egyszerű passz többet ér, mint egy sarkazás... :wink:

Összességében az eredménnyel elégedettek lehetünk, a mutatott játékkal nem.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.01.21. 21:23:43

Ma végre 3 pontnak örülhettünk.A hét közepén nagyon fontos meccsünk lesz,de ott többet kell nyújtanunk.De én bízom a csapatban,többet is nyújtunk majd.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Andris
Adminisztrátor

2007.01.21. 21:07:12

Nos:
Elég [auto_cenzúra], látványtalan játék, 3 pont, ez a lényeg, reméljük, lesz még jobb.

Valdes: amit kellett, magabiztosan, amit meg nem kellett az is :lol:

:D Puyol :D : fantasztikus, ha kell, támad, ha kell akármit megtesz a barcáért

Thuram: elég magabiztos volt, lehet, h kezdhetne egy ideig, és félidőben mondjuk csere

Zambi: marha keveset ment fel, de legalább stabilan védekezett

Oleguer: nem volt a védelemben dolga :shock: egyszerűen nem támadtak azon az oldalon, támadásban katasztrófálisan lassú

Edmilka: ahelyett, h jó vkp-hez mélgóan labdát szerezne, ő vesztette kb. a legtöbbet

Deco: majd belelendül, jó lesz ez

Xavi: nem tudom, nem játszik se rosszul, se jól, de csak csere lesz deco és ini mellett

Ini: gól, passzok, fantasztikus cselek, hajtás, legjobb volt, 20 perc alatt

Guddy: fejese jó volt, gól lett, elég jól helyezkedett, de többet nem tett hozzá

Saviola: nagyszerű, nehogy eladjuk, végig kellett volna játszania

Ronaldinho: elég vackul, de jó passzokkal többnyire, megint szétrugdosták, háááát...mind1, én örök optimista vagyok, ha róla van szó

Giuly: hát egész egyszerűen siralmas, majd topicjában kiosztom rendesen... :(

Frank Rijkaard: nem értem miért kellett lehozni Saviolát, az az érzésem, csak azért, h neki legyen igaza, és nehogy már az legyen a végigjátszó csatár, akit el akarnak küldeni.

Ellenben Giulyt le kellett volna hozni, Oleguert meg előbb Gio-ra.

Nem voltam elájulva, de azért 3-0, és 3 pont, és őszi bajnokok vagyunk 8)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Bodi
Director del Fútbol

2007.01.21. 21:05:51

Végre ismét átélhettük ezt a máskor oly általános élményt:nyertünk egy bajnokit! 8)

Nemtom mekkora elvárás a mostani csapattal szembe,de a jövő heti két bajnokit is hozni kellene és akkor kicsit helyrejöhetnének a dolgok.

Ma se volt nagy szám a csapat,de legalább nyertünk,Saviola megint beköszönt és ma legalább nem voltak hatalmas védelmi hibák.
Nekem tetszett a védelem felállása,azért Zambrottaval kicsit stabilabbak vagyunk és remélhetőleg most Thuram is kap néhány meccs bizonyítási lehetőséget.

Ronaldinhonak megint volt a végén egy olyan passza,ami sima ziccer,ha Eto'o van Gudjonsen helyén,de sajnos nem ő van.

Valahogy be kell húzni a jövő heti bajnokikat,mert utána az Osasuna idegenben kemény lesz,de ha ezeken túl vagyunk,akkor remélhetőleg végre jön a felmentő sereg!

Egyébként ma sztem Xavi nyújtotta a legnormálisabb teljesítményt,a halvány középpályánkon talán ő volt a legaktívabb,ráadásul sok labdát szerzett.Remélem szerdán is kezdeni fog,bár nemtok kit hagyna ki akkor Rijkaard.

Forza Barca!!!!
Őszi bajnokok vagyunk úgy,hogy Eto'o szinte semennyit sem játszott.A sérülése után nem is reméltem,hogy ezt elérjük. 8)
Boixos
Llegenda del Barça

2007.01.21. 20:59:47

Atesz írta:Még, ha nem is játszottunk túl jól, azért nagyon örülök, hogy 3-0-ra nyert a csapat. :)
Remélem ettől kapnak egy kis lendületet a fiúk. 8) :)
így van. ha sz.r játékkal is, de ilyen 3-0kal hozzuk a meccseinket, nem fogok problémázni, pláne, ha a nyúl is ott marad a pályán. 8)
de azért azt ne felejtsük el, h ez a brigád a leggyengébb volt a primerában, az erősebb csapatok ellen több kell.
mindenesetre bízom a jobb folytatásban.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.01.21. 20:57:04

Elég gyengék voltunk,ismét.Ronaldinho 0,csak a rinyálás..alig csinált valamit..
Gudjohnsen beállt,s kb. semmit nem nyújtott,egyedül a 2. gól előtti fejese ért valamit..Ez így kevés lesz,de

F.C.Barcelona 3-0 Gimnástic
Gólok.:Saviola,Giuly [v. og],Iniesta

,s ez a lényeg..így őszi bajnokok vagyunk,sőt ha hétközben megverjük a Betist,akkor 3 pont előny,de az húzós meccs lesz. :roll:

ViScA eL BaRcA! 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saviola 2007.01.21. 21:01:24-kor.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.21. 20:55:03

Még, ha nem is játszottunk túl jól, azért nagyon örülök, hogy 3-0-ra nyert a csapat. :)
Remélem ettől kapnak egy kis lendületet a fiúk. 8) :)
Kép
Replay
Director del Fútbol

2007.01.21. 20:54:29

Ma sem játszottunk jobban, mint az Espanyol ellen, de lényeg a 3pont.
Figyelembe kell venni azt is, hogy sok volt a sérülés után visszatérő, mint Thuram, Zambrotta, Deco.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.01.21. 20:51:43

innentől pedig ide.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.21. 18:47:53

elprat
Capitá del Barça

2007.01.21. 18:46:09

Bodi írta:Akár Motta is kezdhetne Edmilson helyett,elég gyengén teljesít mostanában Edmilka.
Ha meg Saviola még így se kezd,akkor Rijkaard nem teljesen épelméjű!

Forza Barca!!!!!!
De miért csak mi látjuk így?Edmilson mostanában pocsék,egy 6ározott Motta inkább elkél mint egy "nyúlbéla" Esmilson...talán Frankynek "kívülről" is meg kéne vizsgálni a dolgokat....hmmm...,remélem a diagnózis pedig nem helytálló...
Na megyek bevackolom magam,Barcára fel!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Bodi
Director del Fútbol

2007.01.21. 18:33:48

Akár Motta is kezdhetne Edmilson helyett,elég gyengén teljesít mostanában Edmilka.
Ha meg Saviola még így se kezd,akkor Rijkaard nem teljesen épelméjű!

Forza Barca!!!!!!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.01.21. 18:28:31

lionelmessi19 írta:és egy nagy, erős fiatal afro srác vkp-nek.
akkor valami maszály harcost kéne szerezni... :lol:
Egyébként egyetértek.Nem feltétlenül kell erősítés,legfeljebb a vkp,és a balhátvéd posztjára.Elöl én is sokat várok Dos Santostól.Abban bízom,hogy akár idén is lehetőséget kaphat,bár ez csak halvány remény...
Daniel Alves nem kellene,de egy jobbhátvéd abban az esetben nem ártana,ha esetleg Zambrottával oldanánk meg a balbekk posztját.Mert ez is egy lehetőség...Mint ahogyan Marquez felvitele vkp-nak.Akkor viszont kell egy középső védő.Tehát szükség lehet esetleg egy:Bal vagy jobbhátvédre,és egy vkp-ra vagy középső védőre.De két játékosnál nem kell több.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.01.21. 18:13:11

lionel19 írta:
Los Banditos írta:Mindig a kötelezők a legnehezebbek,picit félek...

Valdés-Zambrotta-Puyol-Márquez-Gio-Edmílson-Xavi-Deco-Giuly-Gudjohnsen-Ronaldinho
Saviola????????????? Thuram????????????
Thuram még nem 100%-os és valószínűleg meccshiánya van,nem val Rijkaardra hogy hirtelen beteszi a kezdőbe.

Saviola-t pedig nemhiszem hogy majd játszatja.
in to exile
lionel19

2007.01.21. 18:11:49

elprat írta:
robertfcb írta: szerintem Cambiasso nem lehet öregebb 27-nél
1980.aug.18.-án született :wink:
akkor jól tudtam hogy 26
elprat
Capitá del Barça

2007.01.21. 18:09:11

robertfcb írta: szerintem Cambiasso nem lehet öregebb 27-nél
1980.aug.18.-án született :wink:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
robertfcb
Capitá del Barça

2007.01.21. 18:05:11

lionelmessi19 írta:
robertfcb írta:Nemtom hogy vagytok vele, de szerintem ezen a védelmen lenne mit erőssíteni. Ha igazolunk nyáron én mindenképpen leigazolnám Dani Alvest és Cambiasso-t is. Marquez pedig szerintem nem tipikus középhátvéd, szerintem a középpálya közepén jobban megállná a helyét :!:
Hát akkor vagy egyik, vagy másik, ugy értem vagy Marquez menne vkp-nek, vagy cambiasso, de utobbit én nem igazolnám, egyrészt nem szeretem, másrészt meg már öregszik, 1-2 évnél többre kell igazolni.
Hány éves pontosan? :oops:

Dani Alves meg ugyan hova? Zambrotta már van, a bal-ra kell egy igazi balos. Tudom, Zambi átmehetne, de sztem jobb igy, és bal hátvéd kell.

Egyébként én ugy erősítenék, ha már mindenáron, h balhátvéd, egy csatár (közép), és egy nagy, erős fiatal afro srác vkp-nek.
És ha megtartanánk Saviolát, illetve Dos Santos beválna, mint mondjuk Messi cseréje...hát fantasztikus lenne..majd meglátjuk.

De se Alves, se Cambiasso ha engem kérdeztek. :roll:
szerintem Cambiasso nem lehet öregebb 27-nél
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
lionel19

2007.01.21. 18:04:53

Los Banditos írta:Mindig a kötelezők a legnehezebbek,picit félek...

Valdés-Zambrotta-Puyol-Márquez-Gio-Edmílson-Xavi-Deco-Giuly-Gudjohnsen-Ronaldinho
Saviola????????????? Thuram????????????
lionel19

2007.01.21. 18:04:03

lionelmessi19 írta:
robertfcb írta:Nemtom hogy vagytok vele, de szerintem ezen a védelmen lenne mit erőssíteni. Ha igazolunk nyáron én mindenképpen leigazolnám Dani Alvest és Cambiasso-t is. Marquez pedig szerintem nem tipikus középhátvéd, szerintem a középpálya közepén jobban megállná a helyét :!:
...cambiasso... Hány éves pontosan? :oops:
26
Andris
Adminisztrátor

2007.01.21. 18:01:01

Game90 írta:Az igaz :!:
De én Marquezt, Decót és Guddyt pihentetném. Egy utolsó csapat ellen sztem meglehet tenni :roll:
Hé, Game :D

Deco pihent már bőven eleget, nekem nagyon hiányzik, pihenjen most Xavi, mostanság végigjátszott minden kupa és bajnoki meccset...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.01.21. 17:59:08

Hát akkor vagy egyik, vagy másik, ugy értem vagy Marquez menne vkp-nek, vagy cambiasso, de utobbit én nem igazolnám, egyrészt nem szeretem, másrészt meg már öregszik, 1-2 évnél többre kell igazolni.
Hány éves pontosan? :oops:

Dani Alves meg ugyan hova? Zambrotta már van, a bal-ra kell egy igazi balos. Tudom, Zambi átmehetne, de sztem jobb igy, és bal hátvéd kell.

Egyébként én ugy erősítenék, ha már mindenáron, h balhátvéd, egy csatár (közép), és egy nagy, erős fiatal afro srác vkp-nek.
És ha megtartanánk Saviolát, illetve Dos Santos beválna, mint mondjuk Messi cseréje...hát fantasztikus lenne..majd meglátjuk.

De se Alves, se Cambiasso ha engem kérdeztek. :roll:
- József Attila
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.01.21. 17:56:03

Mindig a kötelezők a legnehezebbek,picit félek...

in to exile
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.01.21. 17:54:06

Azért várjunk az igazolásokkal.Nyárig kiderül,kell-e valaki.A legnagyobb bajunk-és ezt orvosolnunk kéne-hogy nincsen egy alternatív taktikánk.Mondjuk be lehetne gyakorolni a 4-4-2-es formációt arra az esetre,ha a pillanatnyi játékosállományunk az esetleges sérülések miatt nem képes a 4-3-3-ra.
Rivaldo-A Legnagyobb.
robertfcb
Capitá del Barça

2007.01.21. 17:34:49

Nemtom hogy vagytok vele, de szerintem ezen a védelmen lenne mit erőssíteni. Ha igazolunk nyáron én mindenképpen leigazolnám Dani Alvest és Cambiasso-t is. Marquez pedig szerintem nem tipikus középhátvéd, szerintem a középpálya közepén jobban megállná a helyét :!:
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.01.21. 17:04:50

Game90 Koma!
Egy fia, lánya, sógora, unokahúga szóval sem kritizáltam a kezdődet,
távol álljon tőlem!
Gurítsd vissza és olvasd el figyelmesen!
Veled nemhogy újat, még régit sem húznék, cimbi!
Üdvözöl Krojf komád.
Lezárt