Úgy látszik nem.Replay írta:Magadnál vagy?![]()
Látom most én lettem a közellenség.

Nem baj, szerintem xavi akkor sem olyan jó.
Az meg már régen volt, hogy a karizma itt játszott. El kéne hívni próbajátékra

Úgy látszik nem.Replay írta:Magadnál vagy?![]()
Xavi-t????????Csak a Barca! írta:Ezt a Ricardo Quaresma-t beújíthatnánk. A Chealsky nagyon hajt rá. 14 millió fontot kérnek érte. Az azért nem kevés, de nagyon jó is a gyerek simán odaadnám nekik cserib vagy a gyula-ezq párost, vagy a xavit.
Jólvan na álmodni csak szabad. Mondjuk ronaldinhot behoznám középre őt meg kiraknám balszélre.Slither írta:Erről már sokszor esEtt szó. De nála is ugyanaz a helyzet, mint C. Ronaldonál. Hova tennéd be? A padra? Oda nem fog jönni. Ha már szélsőkkel dobálozunk, akkor inkább MALOUDA!
Erről már sokszor esEtt szó. De nála is ugyanaz a helyzet, mint C. Ronaldonál. Hova tennéd be? A padra? Oda nem fog jönni. Ha már szélsőkkel dobálozunk, akkor inkább MALOUDA!Csak a Barca! írta:Ezt a Ricardo Quaresma-t beújíthatnánk. A Chealsky nagyon hajt rá. 14 millió fontot kérnek érte. Az azért nem kevés, de nagyon jó is a gyerek simán odaadnám nekik cserib vagy a gyula-ezq párost, vagy a xavit. Láttam róla videókat, durva miket művel.
Én elküldeném Guddyt és megtartanám Savit és még hoznék egy bölény, diarra, vagy appia felépítésü csupa erő csupa izom sokat futós hajtós középpájást. Azt akkor az edmilson meg a motta pénzfeldobással eldönthetné melyikük menne el.Los Barrachos írta:Nem kéne ennyi igazolás, elég lenne Santit és Gyulát elküldeni és a tarcsiból felhozni Giovanit, és kölcsönből vissza Maxi Lópezt. Saviola pedig szerintem el fog menni a nyáron.
Nem kéne ennyi igazolás, elég lenne Santit és Gyulát elküldeni és a tarcsiból felhozni Giovanit, és kölcsönből vissza Maxi Lópezt. Saviola pedig szerintem el fog menni a nyáron.botond kiru írta:Valahol azt olvastam,hogy Belletivel is hosszabbitottak,kár volt.Három éve ha eladtunk 6-8 játékost,ill. visszavonultak(Luis Enr.,Klaivert,P.Anderson,Cocu stb.),és helyettük tudatosan posztra igazoltunk,akkor most miért nem tesszük meg?!!Bal védő:1 marad,1 igazolni,Belleti mehet,Edmilson mehet,Giuly mehet,Ezquero mehet.Szerintem 1 bhv,1 vkp,1kkp,1 szélső támado,1 k támado + a tarcsibol 1-2 tehetséget felhozni.Ha nagyon drasztikusak vagyunk,akkor Deco is mehet,de a helyére igazán nagy klasszist kellene igazolni.
kovinho írta:-Deco- írta:Decot én sem adnám el semmi pénzért...
Ő maga is elég klasszis a Barcához.. Nem kell a helyére másik..
A többi posztra viszont kéne, azokkal egyet is értek..
Főleg hogy az is a neved![]()
![]()
lehet igy isbotond kiru írta:Valahol azt olvastam,hogy Belletivel is hosszabbitottak,kár volt.Három éve ha eladtunk 6-8 játékost,ill. visszavonultak(Luis Enr.,Klaivert,P.Anderson,Cocu stb.),és helyettük tudatosan posztra igazoltunk,akkor most miért nem tesszük meg?!!Bal védő:1 marad,1 igazolni,Belleti mehet,Edmilson mehet,Giuly mehet,Ezquero mehet.Szerintem 1 bhv,1 vkp,1kkp,1 szélső támado,1 k támado + a tarcsibol 1-2 tehetséget felhozni.Ha nagyon drasztikusak vagyunk,akkor Deco is mehet,de a helyére igazán nagy klasszist kellene igazolni.
-Deco- írta:Decot én sem adnám el semmi pénzért...
Ő maga is elég klasszis a Barcához.. Nem kell a helyére másik..
A többi posztra viszont kéne, azokkal egyet is értek..
Hát ja. Igaz, én is nehéz szívvel válnék meg tőlük de "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)". De nem is érdekelne ha mondjuk ott lennének a padon de akkor legalább lenne egy fiatal balhátvéd is aki általában kezdő lenne.Enrique írta:Ez itt a gond...Vito írta:Gio: szerződéshosszabbítás
Syl: szerződéshosszabbítás![]()
Idén is hulla gyenge mindkettőjük, jövőre mi lesz? Miért kell megvárni, hogy tarthatatlan állapotok, illetve teljesítmények uralkodjanak hátul?
Egyszerűen meg lehett volna előzni a bajt: Csak az egyikőjükkel hosszabbítanak, a másik megy, helyette meg jön valaki fiatal(abb).
Az a baj a vezetőkkel, hogy nem elég kritikusak a játékosokkal szemben, túl sokáig várnak, nem merik meglépni egy-egy játékos eladását... Részben megértem, mert aktív részese volt pl. a Broki is a BL győztes csapatnak, vagy Gyula az első bajnoki címet szerző csapatnak, így valamennyire "hozzánőttek" Laporta, Rijkaard tudomisénki szívéhez, de muszáj belátni egyszerűen, hogy nem tudnak annyit hozzátenni a csapat játékához, mint 1-2 évvel ezelőtt.
Korábban nagyon tetszett a Klub politikája a szerződések hosszabbítása, az igazolások-eladások terén, de mostanra kezdek kicsit máshogy szemlélni a dolgokat... Nem lesz ez így jó.![]()
Ja az a Juan srác se ügyetlen. De vele ellentétben Metzelder ingyen vihető.Game90 írta:Akkor már inkább JuanCsak a Barca! írta:Ezért a Metzelder gyerekért mi is bejelentkezhetnénk.8 milláért lehet vinni. De belső védő nem fontos annyira, inkább a széleket kéne erősíteni ill fiatalítani. De mivel mindkét balhátvédünkkel hosszabbítottunk, nem hiszem, hogy vennénk valakit
![]()
Akkor már inkább JuanCsak a Barca! írta:Ezért a Metzelder gyerekért mi is bejelentkezhetnénk.