Vito ilyen vicces fiú,aztán már a net is rá asszociál,ha ilyen dolgokat keresel.

Tényleg nem működik...Morminho írta:Nektek megy a rapidshare? Mer nekem bejön az oldal, csak nem tok hol feltölteni...
Na, sajnos most már igenGame90 írta:Szerencsére én nem vagyok beteg.
Banyek, miért nem nézted este a fórumot? Jó lett volna találkozni... Meg tényleg jó meccs volt, és én is jól pörögtem az első harmadot leszámítva. Olyan kemény volt a jég, hogy az elején csak csetlettem-botlottamRonaldinho 17 írta:Hmm,odajártam focizni,és itt lakok 10 percre a pályától....kár hogy csak most láttam a hsz-t!Szép az a csarnok,most húzták fel!
Hmm,odajártam focizni,és itt lakok 10 percre a pályától....kár hogy csak most láttam a hsz-t!Szép az a csarnok,most húzták fel!antiimperialista írta:Fővárosi (vagy holnap arra járó) fórumtársaim! Aki szeretne egy érdekes hokimeccset látogatni, menjen 10.30-ra az erzsébeti jégcsarnokba!
Szigeti Bikák - Debreceni Sólymok meccs lesz, azért írom, hogy érdekes lesz, mert 2 legjobbunk nélkül megyünk, így igen húzós lesz (itthon nyertünk 7-4-re).
Ha esetleg valaki kijön, és esetleg rám is kíváncsi, 7-esben fogom nyomni (piros mezben)
(Barcás cucc viselése kötelező, hogy a végén tudjunk kicsit beszélni)
Köszi!grecki írta:Ha gondolod, akkor szívesen felajánlom szolgálataimat! Némi sörhassal, dohányos tüdővel, pocsék álloképességgel, viszont annál több lexikális tudással felvértezve lehet, hogy hasznára lennék a csapatodnak, és még a fizetési sapkába sem számítanék bele...
Amúgy grat, és további sok sikert!
Ha gondolod, akkor szívesen felajánlom szolgálataimat! Némi sörhassal, dohányos tüdővel, pocsék álloképességgel, viszont annál több lexikális tudással felvértezve lehet, hogy hasznára lennék a csapatodnak, és még a fizetési sapkába sem számítanék bele...antiimperialista írta:Nemrég értünk haza, kikaptunk 4-1-re![]()
Én adtam a gólpasszt, de nekem írták be a gólt a jegyzőkönyvbeMost a 2. sorban voltam, nagyon jól ment a játék, de nem tudok örülni neki, mert kikaptunk... A gólpassz mellett egyszer eltaláltam a kapuvasat, meg egyszer elmozdult a kapu (nem volt lefúrva), ezért nem adták meg egy gólunkat, szóval szerencsénk sem volt
![]()
Egyébként az eredményből nem látszik, de nagyon szoros volt a meccs, 2-1-nél több nagy helyzetünk is volt, aztán az utolsó 2 percben kaptunk 2 gólt...
Meglátjuk, hogy lesz-re rá időm, de ha megyek, akkor megkereslek majd.antiimperialista írta:Szerintem nincs. Ha van is, minimális összeg lehet.Atesz írta:Beugró???
Szerintem nincs. Ha van is, minimális összeg lehet.Atesz írta:Beugró???
Ha lehet egyáltalán, akkor szerintem a Finnkerben próbálkozz, ott elég sok minden kapható...Krojf írta:Komáim!
Ha tudja valamelyikőtök, hogy hol lehet kapni szponzorsörünket,
az Estrella Dammot, akkor hoci az infót! A gigám várja a gigasört!
Pusszant az infóért Krojf.
100 szavazatdali írta:AntiimperialistaMég 1 ,de holnap már 2 szavazat nektek,csak a sörért
hoppá most olvasom lentebb ahhoz 100 szavazat kell,majd igyekszem
Sok boldogságot nektek!
Én is láttam a sulimnak köszönhetőenKrojf írta:Komáim!
Láttátok a mai Nemzeti Sport hátát?
Az SMS-ben leadott voksok 44%-ával a Barca lett az "Év csapata"!
Azért itt az igazság! Emmá' döfi!
Örül ennek Krojf.