2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én meg pont az ellenkezőjét képzelném el: mivel Guddy nem gólerős annyira, meg hát nyilatkozta is , h inkább előkészítésben szokott villogni, szóval Saviola legyen a befejező ék, és Guddy pedig mögé, vagy jobb szélre.Game90 írta:Végre![]()
Remélem ma Guddy fog kezdeni helyette. És akkor valami olyasmit képzelnék el, hogy Saviola jobb oldalon, Guddy pedig középen![]()
Ami egy nagyon szerencsés gól voltkath23 írta:hétvégi golja sokat jelentett a számára, és hogy ez egy uj fejezet kezdete!!
Én is hasonlóan gondolom. A sok padozás nem tesz jót egy játékosnak. Talán Franky jobban rotálhatta volna őket Messivel.(Messi is kevesebbet lett volna sérült)Los Barrachos írta:Ez csak feltételezés, de szerintem ha nem jön Messi és nem szorítja ki, akkor tudta volna tartani a formát, ami idejövetelekor jellemezte. De ez csak a "ha" kategória.
Nem hogy lekezelni, utolérni sem tudja a hosszabb labdákat, amit meg véletlenül elér és le is kezel (kb. a labdák 4 %-a) azt meg belevezeti egy emberbe. Elképesztően gyenge.Replay írta:Azért csereként még adhat lendületet, de tény, vele a kezdőben sokkal kevesebb lehetőségünk van, kb annyira visszaveszi a csapat támadóerejét, mint Gudjohnsen.
Ami a mai meccset illeti, feltünő volt, hogy egyszerüen nem tudja kezelni a labdát, folyamatosan elpattant tőle.
Azért csereként még adhat lendületet, de tény, vele a kezdőben sokkal kevesebb lehetőségünk van, kb annyira visszaveszi a csapat támadóerejét, mint Gudjohnsen.lionelmessi19 írta:Istenem-istenem.
Szegény Giuly nagyon megöregedett.
2. félidő elején már megint mozdulni sem bírt, ez így nem állapot, vissza kell vonulnia.
Elképesztő, az utóbbi 3-4 meccsén megfigyeltem, egyszerűen valami nincs rendben a fejével: leszegett fejjel, tök lassan nekivezeti a védőknek, majd elesik. A falnak is neki menne, ha nem mondanák neki...
Iszonyatos agyatlanul focizik, és ráadásul meg is öregedett, és akkor ő befér egyáltalán a keretbe????
Szerintem amint visszatérnek a sérültek, Giulyt ki kell tenni még a keretből is.![]()
![]()
Vissza olaszországba????Atesz írta:Attól még nem kell visszavonulnia, csak max vissza kéne mennie Olaszországba.
Lehet, hogy egy kis környezetváltozás jó tenne neki.