Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Inkább Bojinov kellene,mint Robinho.Boixos írta:azért jó lenne a bablevesbe.Zsolti írta:Akkor tényleg mi leszünk az FC Brasilona....de én ezt nem akarom....minek ennyi brazil?LG írta: DE má!!!
azért jó lenne a bablevesbe.Zsolti írta:Akkor tényleg mi leszünk az FC Brasilona....de én ezt nem akarom....minek ennyi brazil?LG írta:DE má!!!Zsolti írta:Még egy Brazil??ne már...
DE má!!!Zsolti írta:Még egy Brazil??ne már...Boixos írta:azért jó lenne a bablevesbe.
akkor ezt meg is beszéltük.Zsolti írta:Jobban is teszed ha nem veszekszel,mert nagyon kegyetlen vagyok.(ezt hülyeségből írtam!!!)Boixos írta:eszem ágában sem volt veszekedni! úgyhogy ne kóstolgassál kicsirigó!! (ezt hülyeségből írtam!!!!!)Zsolti írta:Szerintem is mindegy,ne vesszünk össze ezen,mert úgysem mi döntjük el,hogy hány brazil kell a keretbe...
persze, h nem veszekszem
Jobban is teszed ha nem veszekszel,mert nagyon kegyetlen vagyok.(ezt hülyeségből írtam!!!)Boixos írta:eszem ágában sem volt veszekedni! úgyhogy ne kóstolgassál kicsirigó!! (ezt hülyeségből írtam!!!!!)Zsolti írta:Szerintem is mindegy,ne vesszünk össze ezen,mert úgysem mi döntjük el,hogy hány brazil kell a keretbe...Boixos írta: mind1. sztem úgysem lesz ilyen problémánk.
persze, h nem veszekszem
eszem ágában sem volt veszekedni! úgyhogy ne kóstolgassál kicsirigó!! (ezt hülyeségből írtam!!!!!)Zsolti írta:Szerintem is mindegy,ne vesszünk össze ezen,mert úgysem mi döntjük el,hogy hány brazil kell a keretbe...Boixos írta:mind1. sztem úgysem lesz ilyen problémánk.Zsolti írta:6brazil szerintem akkor is sok,és nem kell több.
Szerintem is mindegy,ne vesszünk össze ezen,mert úgysem mi döntjük el,hogy hány brazil kell a keretbe...Boixos írta:mind1. sztem úgysem lesz ilyen problémánk.Zsolti írta:6brazil szerintem akkor is sok,és nem kell több.Boixos írta:Zsolti, nehogy te is elkezd a "brazilfóbiát"! hányszor kell még elmondanom, h amikor ment a bugi, akkor mindig brazilok vitték a prímet (legalábbis az utóbbi 10-15 évben). egyébként nem hinném, h hozzánk jönne, csak "hangosan" gondolkodtam
mind1. sztem úgysem lesz ilyen problémánk.Zsolti írta:6brazil szerintem akkor is sok,és nem kell több.Boixos írta:Zsolti, nehogy te is elkezd a "brazilfóbiát"! hányszor kell még elmondanom, h amikor ment a bugi, akkor mindig brazilok vitték a prímet (legalábbis az utóbbi 10-15 évben). egyébként nem hinném, h hozzánk jönne, csak "hangosan" gondolkodtam
6brazil szerintem akkor is sok,és nem kell több.Boixos írta:Zsolti, nehogy te is elkezd a "brazilfóbiát"! hányszor kell még elmondanom, h amikor ment a bugi, akkor mindig brazilok vitték a prímet (legalábbis az utóbbi 10-15 évben). egyébként nem hinném, h hozzánk jönne, csak "hangosan" gondolkodtam
Ne haragudj,de rosszul tudod,mert őis olyasmi,mint Ronaldinho,tehát ilyen visszavont csatár,amugy meg 6kiló+max170centi.HAnonymus írta:Nem akarok hülyeséget beszélni, de én úgy tudom hogy a srác középcsatár, azon a poszton meg pr pillanat nem vagyunk olyan istentelenül eleresztve... Az legyen a legkisebb gond hogy brazil.Zsolti írta:Szerintem nekünk nem kellene még Robinho is.Nem is naon lenne helye,mert az a poszt már foglalt.
Nem akarok hülyeséget beszélni, de én úgy tudom hogy a srác középcsatár, azon a poszton meg pr pillanat nem vagyunk olyan istentelenül eleresztve... Az legyen a legkisebb gond hogy brazil.Zsolti írta:Szerintem nekünk nem kellene még Robinho is.Nem is naon lenne helye,mert az a poszt már foglalt.
Ha majd kap vki Eu-s útlevelet....Boixos írta:azt majd akkor fogja bejelenteni, ha eljött az idő.Rapika írta:Persze ,hogy jó!LG írta: Ez jo hír!!!
Az mégjobb lenne,ha azt nyilatkozná Robinho,hogy a Barcában akarja nyomni!
azt majd akkor fogja bejelenteni, ha eljött az idő.Rapika írta:Persze ,hogy jó!LG írta:Ez jo hír!!!Enrique írta: Nesztek!
Nix Robinho, de megmondták ezt tegnap is mikor közvetítették a meccsüket..
Az mégjobb lenne,ha azt nyilatkozná Robinho,hogy a Barcában akarja nyomni!
Persze ,hogy jó!LG írta:Ez jo hír!!!Enrique írta:Nesztek!Boixos írta:
Ez jo hír!!!Enrique írta:Nesztek!Boixos írta:Lezárta a közeli jövőjével kapcsolatos találgatásokat és híreszteléseket Robinho, a brazil FC Santos labdarúgócsapatának 21 éves sztárja, ugyanis kijelentette: nem követi edzőjét, Vanderlei Luxemburgót a Real Madridhoz.
- Itt maradok a Santosnál, és segítek a klubomnak a Libertadores Kupa-sorozatban. Ha távozom, azt mindenki időben megtudja majd - mondta a fiatal csatár.
Robinhóval kapcsolatban már hónapok óta arról cikkeznek az újságok, hogy hamarosan, de legkésőbb nyáron a királyi gárdához igazol.
Nesztek!Boixos írta:Lezárta a közeli jövőjével kapcsolatos találgatásokat és híreszteléseket Robinho, a brazil FC Santos labdarúgócsapatának 21 éves sztárja, ugyanis kijelentette: nem követi edzőjét, Vanderlei Luxemburgót a Real Madridhoz.
- Itt maradok a Santosnál, és segítek a klubomnak a Libertadores Kupa-sorozatban. Ha távozom, azt mindenki időben megtudja majd - mondta a fiatal csatár.
Robinhóval kapcsolatban már hónapok óta arról cikkeznek az újságok, hogy hamarosan, de legkésőbb nyáron a királyi gárdához igazol.