Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ne aggódj,rajta vagyok az ügyön,sztem nem ok nélkül,de isssszonyatosan tartok a horvátokról.Game90 írta:Aki teheti az nézze és szurkoljon![]()
Mindjárt kezdődik a Magyaro. - Horváto. meccs
Tegnap mondta az edző meccs után hogy mengnézte a gyúró és a "helyi" orvos is Nenad-ot! És a sorsdöntő meccseken majd jacchat (én azt hittem ez lessz a sorsdöntő)antiimperialista írta:Puki nélkül nagyon nehéz lesz... Nagyon nem jó hír, hogy nem játszhat, nekünk csak annyi marad, hogy reménykejünk, hogy a többi meccsre rendbejön. Ha beáldozza ezt a meccset azért, hogy később vállalni tudja a játékot, akkor az még jó...
miért cserélte el magát?Vito írta:nameg Skala is elcserélte magát.
ha még 5-8 percig marad az első sor, akkor megsemmisítő csapást is mérhettek volna a csehekre. nem baj.
ha egy góllal nyerünk az is győzelem!
A1-B4Vito írta:a középdöntőből továbbjut 4-4 csapat
A1-B4
A2-B3
A3-B2
...etc
a 4 győztes pedig elődöntőzik.
javítsatok ki, ha tévedek.
Ezért kellene ma! megverni a horvátokat.Rivaldinho írta:Ha még a 3ból 1et megverünk (v. Horvát, v. Spanyol, v. Orosz) akkor játszhatunk a 4 közé jutásért, mivel mi 2 pontot hoztunk magunkkal....és a cseheket megvertük, az 4, ha még 1et megverünk akor az 6, és biztos továbbjutást ér...
És mit gondolsz (gondoltok) a 20 perc után mi lett a baj, mondjuk nem volt annyira gáz utána se a játék de azért csak fel jöttek 3 gólra. Leengedtünk volna?lionel19 írta:Magyarország esélyes a vb-n egy éremre is! Ha ugy játszik ahogy csehek ellen kezett 20 percig!
De akkor ez már jó érzés hogy benn vagyunk a 12 legjobb csapat köztlionel19 írta:Német,Francia a 3 legjobb csapat közt van !kovinho írta:De figyeljetek már! Basszus kicsit aránytalan a két csoport elosztása. Annyira jó lenne ez a Izland, Német, Francia, Szlovén, Lengyel Tuniéziai hatos mint a Magyar, Horvát, Dán, Spanyol, Orosz, Cseh? Sztem jól kicsesztek velünk! Nem jól gondolom vagy szerintetek ennyire jó ez a másik csoport is?
Izland és Lengyel pedig verte őket!
Mienk könyebbvagy inkább egyensulyos
Német,Francia a 3 legjobb csapat közt van !kovinho írta:De figyeljetek már! Basszus kicsit aránytalan a két csoport elosztása. Annyira jó lenne ez a Izland, Német, Francia, Szlovén, Lengyel Tuniéziai hatos mint a Magyar, Horvát, Dán, Spanyol, Orosz, Cseh? Sztem jól kicsesztek velünk! Nem jól gondolom vagy szerintetek ennyire jó ez a másik csoport is?