Bajnoki Mérkőzések 07-08
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nah szóval...
A bajok ott kezdődtek, hogy két törpe támadóval álltunk fel, Ronaldinho pedig állandóan csak ívelgetett feléjük, így nem csoda, hogy Melliék simán lefejelték a labdát, csak sajnos a "Mágus" - ahogy Horti kollega nevezte tegnap - erre nem lett figyelmes, így egész első félidőben vidáman adta a magas labdákat Giuly-nek és a Saviolának, akik persze semmit sem tudtak vele mit kezdeni.
A Betis viszont nagyon okosan játszott, szerintem látták a barcelonai rangadót, mert én úgy láttam, hogy egy az egyben azt játssza a Betis, mint az Espanyol, csak nem voltak olyan játékosaik, akik el tudják dönteni a meccset, mint volt Tamudo vagy Pandiani pár héttel ezelőtt. Mondjuk ez a Barça is valamivel jobb volt, mint a Montjuicban.
A sztárok megint eltűntek, ezúttal Iniesta volt a legjobb, főleg, mikor felment irányítani a jobb oldalra.
A Celta ellen ennél több kell!!!
A bajok ott kezdődtek, hogy két törpe támadóval álltunk fel, Ronaldinho pedig állandóan csak ívelgetett feléjük, így nem csoda, hogy Melliék simán lefejelték a labdát, csak sajnos a "Mágus" - ahogy Horti kollega nevezte tegnap - erre nem lett figyelmes, így egész első félidőben vidáman adta a magas labdákat Giuly-nek és a Saviolának, akik persze semmit sem tudtak vele mit kezdeni.
A Betis viszont nagyon okosan játszott, szerintem látták a barcelonai rangadót, mert én úgy láttam, hogy egy az egyben azt játssza a Betis, mint az Espanyol, csak nem voltak olyan játékosaik, akik el tudják dönteni a meccset, mint volt Tamudo vagy Pandiani pár héttel ezelőtt. Mondjuk ez a Barça is valamivel jobb volt, mint a Montjuicban.
A sztárok megint eltűntek, ezúttal Iniesta volt a legjobb, főleg, mikor felment irányítani a jobb oldalra.
A Celta ellen ennél több kell!!!
- SINCE 1899
- Jugador d'estrella
-
- Llegenda del Barça
És kit tennél be helyette?? Én is leültetném csak nincs egy normális ember a posztjára.Saviola írta:Jajj..Saviola nem csinált semmit című dumával nem igazán értek egyet..Annyiban igazad van,hogy nem igazán volt momentuma,amíg játszott..de mikor játszott?Az első félidőben,amikor játékunk sem volt és ívelgették fel rá a labdákat..pont akkor ment le,amikor ébredeztünk..Gudjohnsen helyett maradhatott volna,szerintem meg lett volna a gól is,mert érdekes,akkor már nem az ívelgetés volt a lényeg,hanem Ini szélre tolásával kicsit pörgött a játék...![]()
Ronaldinhot seggbe kén rugdosni.Leültetni vagy bármit,hogy vegye észre magát.
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Jajj..Saviola nem csinált semmit című dumával nem igazán értek egyet..Annyiban igazad van,hogy nem igazán volt momentuma,amíg játszott..de mikor játszott?Az első félidőben,amikor játékunk sem volt és ívelgették fel rá a labdákat..pont akkor ment le,amikor ébredeztünk..Gudjohnsen helyett maradhatott volna,szerintem meg lett volna a gól is,mert érdekes,akkor már nem az ívelgetés volt a lényeg,hanem Ini szélre tolásával kicsit pörgött a játék...

,,Azt hitted, hogy mi történt."
- visca el barca
- Presidente del Barça
az még hagyjan, hogy néhány jatekosunk csak boklaszik a pályán, meg dobalja magat..
de raadasul már mindenki ismeri a taktikát és arra meccsenkénti 2-3 szögletre épít mindenki (ami sajna be is jön neki...)
most kéne franknak vmit ujitani, de képtelen rá...
szörnyű az egész
még szerencse h a margit meg a sevilla sincs tul jo formaban...
de raadasul már mindenki ismeri a taktikát és arra meccsenkénti 2-3 szögletre épít mindenki (ami sajna be is jön neki...)
most kéne franknak vmit ujitani, de képtelen rá...
szörnyű az egész
még szerencse h a margit meg a sevilla sincs tul jo formaban...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Entrenador del Barça
Arra azért nem számítottam, hogy a második vonal (Guily, Gudjohnsen, Ezquerro ) ennyire csődöt mond. Ronaldinhotól csak örökölni lehet a labdát. Saját magának játszik a csóka, el sem hiszem! Deco tökugyanaz, ráadásul mióta visszatért, egy egyeneset nem rúgott még a labdába. Pontatlanul passzolunk. Kevés a mozgás. Sok az önzőzés. Lassú a játékunk. A védelem labdabizonytalan. A húzóemberek formán kívül. A szurkolók magukon kívül! Sámuel pedig sérült! Mi jöhet még? Várok még néhány kapusbakit Valdestől és teljes lesz a kép. ISZONYÚ!

VISCA EL BARCA!
-
- Llegenda del Barça
Ja és még a 3szögről: természesen ennek nem 1 helyben kéne állnia, hanem mozogni a felezővonal mentén. és úgy körbevenni az adott labdás játékost.
Azért mertem ezt leírni mert ha megfigyeled tavaly rendkívül jól bejött a körbekerítés taktikája, naon sok labdát szereztünk ebből.
Azért mertem ezt leírni mert ha megfigyeled tavaly rendkívül jól bejött a körbekerítés taktikája, naon sok labdát szereztünk ebből.
-
- Llegenda del Barça
1.Ahhoz h átadjuk a területet egyszerűen csak annyit kell csinálni h nem támadjuk le őket...FCB_gábor írta:Jé mennyire egyszerű játék ez a foci! Kár, hogy van ellenfél is akit nem lehet arra kérni vegye át a területet a Barca ellen, hogy eredményesek legyünk támadásban. Na és persze azt sem lehet elvárni tőlük, hogy ha labdát szereznek ne kontrázzanak le minket amikor a 2 szélső védőnk elől bóklászik. És ha már kontráznak akkor legyenek szivesek a 3 középpályásunk alkotta háromszögön keresztül vezetni a labdát még véletlenül se egy kiugratással próbálkozzanak vagy szélső felfutással.
Biztos vannak nyerő taktikák, de kell egy csapat aki megcsinálja és mindig kell egy ellenfél aki becumizza azt.
2.A 2 szélső védőnek mindenképpen segítni kell a támadást, fel kell h menjenek. nem tom te hogy gondoltad h ők hátul maadnak. De írtam is h vissza kell futni. És azért zambrottának ez nem gond, és ha oleguer gyakorol egy kicsit neki se.Ez csak erőnlét kérdése az pedig fejleszthető.
3.természes a 3szög akkor működik amikor az ellenfél középen hozza a labdát. Kiugratni hiába ugratnak ha a védők, mint azt írtam, normálisan fognak embert vagy bejön a lestaktika.A szélső támadásoktól pedig az óvna meg hogy Iniesta és dinho és visszajön a félpályáig, így akkor már ott van egy védő(ole, zambi) és a 2 visszajött támadó. 2en ha erőszakoska meg lehet oldani könnyedén.
természetes amit leírtam az csak a törzse lenne az egész taktikának, ezen kívül rendkívül sok apró tényező lenne.
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Jé mennyire egyszerű játék ez a foci! Kár, hogy van ellenfél is akit nem lehet arra kérni vegye át a területet a Barca ellen, hogy eredményesek legyünk támadásban. Na és persze azt sem lehet elvárni tőlük, hogy ha labdát szereznek ne kontrázzanak le minket amikor a 2 szélső védőnk elől bóklászik. És ha már kontráznak akkor legyenek szivesek a 3 középpályásunk alkotta háromszögön keresztül vezetni a labdát még véletlenül se egy kiugratással próbálkozzanak vagy szélső felfutással.
Biztos vannak nyerő taktikák, de kell egy csapat aki megcsinálja és mindig kell egy ellenfél aki becumizza azt.

-
- Llegenda del Barça
Ja és persze természes a SZOROS EMBERFOGÁS. Én minden védőnek beosztanék egy csatárt akit egész meccsen követ, persze, nem mindenhova, csak egy adott zónáig, ennek a zónának pedig ott van a határa ahonnan még visszér a védő a saját kapuja közelébe. ahogy belép az adott zónába a csatár, a védő rögtön rááll és követi mint egy pióca. Persze ez védekezésnél. Mondjuk támadásnál Puyol és Thuram nem megy fel de Olegur és Zambi igen, viszont vissza is kell érni, így a meccs előtti edzéseken én mindenképpen sprinteket futtatnék Oli-val és zambi-val.
-
- Llegenda del Barça
A taktika pedig a következő lenne:
Átadjuk a területet, stabil védekezés, terültetek lezárása. Taktika faltok!
Oleguer, zambrotta felfutásaival a széleken játszanánk főleg, sok beadás.
A Xavi, Marquez, Deco egy jó nagy háromszöget alkotva lezárja kezdőkör területi részeket, lényegében körbevennék a labdás játékost és szabályosan labdát szereznek, neadjisten szurkapiszkákkal tördelik az ellenfél játékát a középpáylán. Ebből a 3szögből a támadásoknál Dec kiválik és felfut, labdát elkéri és a középre becenterezett labdát, ellőheti vagy bejátsza az üresbe futó Saviolának.
Ronaldinho-nak nem lehet megkötni a kezét, neki egy alapos elbeszélgetés kéne és ezután pedig megkérni h menjen fel a pályára és focizon. Inistesta néha behúzódik középre és segíti deco munkáját, néha kihúzódik a vonalhoz és onnan húz a kapu felé.
Hát ennyi lenne úgy NAGYJÁBÓL. Szerintem ez egy nyerő taktika lenne, legalábbis amíg nincs Eto'o és Messi addig biztosan
15 éves fejjel enynit tudtam összerakni
Átadjuk a területet, stabil védekezés, terültetek lezárása. Taktika faltok!
Oleguer, zambrotta felfutásaival a széleken játszanánk főleg, sok beadás.
A Xavi, Marquez, Deco egy jó nagy háromszöget alkotva lezárja kezdőkör területi részeket, lényegében körbevennék a labdás játékost és szabályosan labdát szereznek, neadjisten szurkapiszkákkal tördelik az ellenfél játékát a középpáylán. Ebből a 3szögből a támadásoknál Dec kiválik és felfut, labdát elkéri és a középre becenterezett labdát, ellőheti vagy bejátsza az üresbe futó Saviolának.
Ronaldinho-nak nem lehet megkötni a kezét, neki egy alapos elbeszélgetés kéne és ezután pedig megkérni h menjen fel a pályára és focizon. Inistesta néha behúzódik középre és segíti deco munkáját, néha kihúzódik a vonalhoz és onnan húz a kapu felé.
Hát ennyi lenne úgy NAGYJÁBÓL. Szerintem ez egy nyerő taktika lenne, legalábbis amíg nincs Eto'o és Messi addig biztosan

15 éves fejjel enynit tudtam összerakni

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Na emberek..itt valamit kumma gyorsan csinálni kell ezzel a bandával...rossz nézni amit ezek összeszerencsétlenkednek...teljesen ritmustalan,ötlettelen játék..ronaldinho,deco,giuly,guddy egy nagy nulla,a védekezésről már ne is beszéljünk...attól meg már égnek áll a hajam,hogy az rafa,gio,meg puyol olyan jól ellabdázgatnak hátul akár 15-20mp-ig is,amikor éppen égünk 1 góllal...meg én ronaldinhoval most nagyon csúnya dolgokat tudnék csinálni..rosszul vagyok tőlle..dobálja magát,álldogál,reklamál,hisztizik,mert ő ronaldinho.Elegem van belőlle..és jöhettek nekem azzal,hogy sokat tett a barcáért...de kit érdekel,ha most meg nem csinál semmit???Egy közhellyel élve:a múltból nem lehet megélni!
jó lenne már felébredni,mert könnyen ott találhatjuk magunkat a 10. hely környékén,ha így folytatjuk,emrt elég sűrű a mezőny ott elől,és ilyen játékkal én nem sok jóra számítok!
jó lenne már felébredni,mert könnyen ott találhatjuk magunkat a 10. hely környékén,ha így folytatjuk,emrt elég sűrű a mezőny ott elől,és ilyen játékkal én nem sok jóra számítok!
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Valaki nagyon okos felvázolhatna egy tuti nyerő taktikát!
Nekem fogalmam sincs mit lehetne 10-11 védekező játékossal szemben csinálni akik általában 2x4-es "felállt fallal" védekeznek a tizenhatosuk előtt.
Ezt 3-4 támadóval nem lehet feltörni legyenek azok akár mekkora spílerek. Ennél többen meg nem nagyon lehet támadni, mert akkor lekontráznak.
Bár nagyon nem tetszett amikor tegnap annyit passzolgattak hátul a fiúk, de be kell látni, hogy csak akkor lehetünk támadásban eredményesek, ha felcsalogatjuk, magunkra húzzuk az ellenfelet ebben viszont hatalmas kockázat van szintén, hiszen elég egy rossz passz. Egyenlőre ezt játsza a csapat igaz nem elég hatékonyan, de én más taktikát nem igazán tudok elképzelni.
Nekem fogalmam sincs mit lehetne 10-11 védekező játékossal szemben csinálni akik általában 2x4-es "felállt fallal" védekeznek a tizenhatosuk előtt.
Ezt 3-4 támadóval nem lehet feltörni legyenek azok akár mekkora spílerek. Ennél többen meg nem nagyon lehet támadni, mert akkor lekontráznak.
Bár nagyon nem tetszett amikor tegnap annyit passzolgattak hátul a fiúk, de be kell látni, hogy csak akkor lehetünk támadásban eredményesek, ha felcsalogatjuk, magunkra húzzuk az ellenfelet ebben viszont hatalmas kockázat van szintén, hiszen elég egy rossz passz. Egyenlőre ezt játsza a csapat igaz nem elég hatékonyan, de én más taktikát nem igazán tudok elképzelni.

-
- Hírhozó-cikkíró
Ti is hallottátok, hogy "Pu*a Barca, pu*a Catalunya" rigmust skandáltak a Betis szurkolók? Főleg akkor zendítettek rá, amikor a spori meglehetősen kétes ítéletet hozott egy-egy szituációban. Ezexerint Sevillában sem szeretik annyira a Barcát. Amúgy derék sípmesterünk tényleg nem volt a helyzet magaslatán.
Rijkaardról meg csak annyit, hogy egy ponty többet odaböfögött volna a játékosainak, hogy min mit és hogyan változtassanak a skacok. Én nem akarom elküldeni, de már meglehetősen elégedettlen vagyok a teljesítményével. Lerí róla meccs közben, hogy gőze sincs arról mit kellene tennie. Ismét két remek cserét hajtott végre: Lehoz egy csatárt egy másikért (szarért), aztán lehoz egy támadót ([auto_cenzúra]) egy középpályásért. Könyörgöm, ha a csapat nem áll vezetésre a liga 18-ik helyezettje ellen, akkor az gáz és tovább kell támadni. Iniestát meg kidobja a szélre. SZóval nem igazán értem, hogy mégis mit szeretett volna? Igaz, hogy Giuly egy kalap kutyakaki értékű produkciót nyújtott, és ha lett volna másik, épkézláb csatárunk, akkor értem a lecserélését. De egy középpályásra, amikor támadni kell?
Rijkaardról meg csak annyit, hogy egy ponty többet odaböfögött volna a játékosainak, hogy min mit és hogyan változtassanak a skacok. Én nem akarom elküldeni, de már meglehetősen elégedettlen vagyok a teljesítményével. Lerí róla meccs közben, hogy gőze sincs arról mit kellene tennie. Ismét két remek cserét hajtott végre: Lehoz egy csatárt egy másikért (szarért), aztán lehoz egy támadót ([auto_cenzúra]) egy középpályásért. Könyörgöm, ha a csapat nem áll vezetésre a liga 18-ik helyezettje ellen, akkor az gáz és tovább kell támadni. Iniestát meg kidobja a szélre. SZóval nem igazán értem, hogy mégis mit szeretett volna? Igaz, hogy Giuly egy kalap kutyakaki értékű produkciót nyújtott, és ha lett volna másik, épkézláb csatárunk, akkor értem a lecserélését. De egy középpályásra, amikor támadni kell?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára grecki 2007.01.25. 12:14:59-kor.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Eto'o azt nyilatkozta hogy nemfogja elsietni,ráadásul még csak most kezd el teljesértékű edzésmunkát végezni.Kizárt már azis hogy benne legyen a Celta elleni keretben.Zozzy 5 írta:Mekkora az esély h Eto'o játszik a celta ellen?
A Zara elleni visszavágón már talán.
A Celta ellen megpróbálnék egy ilyen felállást.:
---------------------Valdés---------------------
------------Puyol------------Thuram-----------
-Zambi-------------------------------------Gio-
-------------------Edmílson/Motta--------------
------Iniesta---------------------------Deco----
----Saviola--------Guddy-------Ronaldinho----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Banditos 2007.01.25. 12:13:07-kor.
in to exile
-
- Llegenda del Barça
Itt már nem arról van szó h Rijkaard nem tud feltüzelni 1es játékosokat.
Érdekes, hogy akik akarnak játszani és alázatosak, Puyol, Valdes, Oleguer tudnak játszani...Ez már nem Rijkaard-on múlik hanem a játékosokon. Ők döntik el h egy adott esetben érte mennek-e azért a labdáért vagy nem.
Érdekes, hogy akik akarnak játszani és alázatosak, Puyol, Valdes, Oleguer tudnak játszani...Ez már nem Rijkaard-on múlik hanem a játékosokon. Ők döntik el h egy adott esetben érte mennek-e azért a labdáért vagy nem.
-
- Llegenda del Barça
én csak annyit kérdeznék meg, hogy Sir Alex Fergusson-t, Arsene Wengert, Capello-t, Mancini-t, Ancelottit hányszor el lehetett volna küldeni ennyi erővel?????????
EGYIK TÁBOR SEM LEGYEN VAK
-se a Rijkaard pártiak, se a Rijkaard ellenesek. ő is benne van a dologban, de a játékosok nem kevésbé.
és:
arról is Rijkaard tehet, hogy egyik játékos sem nyújt kiemelkdeő teljesítményt az utóbbi időben? egy sem! ez nem (csak) taktika kérdése.
tényleg nem gondoljátok, hogy "csak" erről van szó:
EGYIK TÁBOR SEM LEGYEN VAK

és:
arról is Rijkaard tehet, hogy egyik játékos sem nyújt kiemelkdeő teljesítményt az utóbbi időben? egy sem! ez nem (csak) taktika kérdése.
tényleg nem gondoljátok, hogy "csak" erről van szó:
-de van valami, amit nehezen fogadunk el, pedig a titok nyitja lehet: mégpedig a 2 "hibátlan" szezon utáni kötelező hullámvölgy, amit nagyon nehéz elfogadni és megérteni! nem hiába nem duplázot még csapat a BL-ben, nem hiába második a Chelsea (azzal a kerettel és háttérrel!!!) a premiershipben.
ezek engem sem boldogítanak, de remélem, hogy ez a magyarázat, mert innen van visszaút! -kérdés, hogy mikorra lelik meg Barcelonaban.....?
- Andris
- Adminisztrátor
Viszont mondom, várjuk meg, h a csapat mit produkál majd a visszatérőkkel együtt, és csak aztán elemezzük Rijkaard felelősségét.
Ha nem lesz jobb, akkor egy szót nem fogok szólni, Frank mehet, vagy visszaminősittetik 2. edzőnek.
Ha nem lesz jobb, akkor egy szót nem fogok szólni, Frank mehet, vagy visszaminősittetik 2. edzőnek.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Deco már Október vége óta nagyon jól játszik szerintem.antiimperialista írta:
Természetesen végigolvastam, amit írtál, persze az igaz, hogy csak azt az egy dolgot emeltem és gúnyoltam ki. Azért, mert azt nagy butaságnak tartom.
Nem igaz, hogy a játékosok rossz teljesítményéért rijkaard egíáltalán nem felelős. Egyrészt neki kellene motiválnia őket, másrészt, akire nem tud szép szóval hatni, azt fegyelmeznie kell. Ehelyett mit látnak a játékosok? Mindegy, ha jól játszik valaki, gólokat lő, kezdő úgyse lesz (persze ez most az utóbbi 2 meccsen változott). Ahhoz meg, hogy benn maradj a kezdőben, nem is kell hajtani, mert Ronaldinho se csinál semmit, mégis mindig kezdő... Hiába játszott ősszel Deco is rosszul, lustán, motiválatlanul, mivel nem került ki a kezdőből, tudta, hogy csinálhatja így tovább, nem kell változtatnia...
Ronaldino helyére meg kit raknál be? Na pont ezért játszik. Nincs rá mentség, h ilyen tartósan [auto_cenzúra]-t nyujt, de Franknek nincs jobb alternatívája. Saviola meg most már kezdő, de tegnap pl. volt 60 perce, kicsit több is, és semmit nem csinált.
És nem mondtam, h Rijkaard nem felelős a játékosokért, csak azt, h nem csak ő az. Nem ugy megy, h a játékosok bábuk, és azt csinálják amit Rijkaard akar. Ha ronaldinho hisztizik, akkor ez van, Frank nem tehet róla.
Guddy olyan béna, h hihetetlen, nem is kellett volna leigazolni, de ha valaki tehetségtelen, akkor nincs mit tenni. Ugyan ez vonatkozik pl Ezqura, vagy Giulyre, aki már öreg is.
Szóval nem mondom, lehetne őket jobban motiválni, meg rájuk szólni, h ez így [auto_cenzúra] sem ér, de úgy sem lenne sokkal jobb.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
A bl-ben sztem otthon jól játszottunk a Chelsea ellen is, csak a vége...antiimperialista írta:A BL-ben és a bajnokságban sem tudtunk a Bremen ellenit leszámítva igazán nagy csapatot megverni. A bajnokságot csak az óriási mázlink miatt vezetjük, értsd ezalatt a Madrid és a Sevilla botladozását az utóbbi hetekben.
Nem a játékoskerettel van a baj, egy jó edző sokat ki tudna hozni ebből a garnitúrából. Ráadásul senki nem kötelezi rijkaardot arra, hogy pl. Gudjohnsent játszassa (leigazolni is felesleges volt).
Viszont a bl ben csak 1 nagy csapat volt, valóban nem tudtuk megverni.
Ellenben a bajnokságos mázliról annyit, h nézd az ő szempontjukból, nekik sokkal nagyobb mázlijuk van, h ennyi sérültünk volt, és van.
Nincs ebben semmi szerencse, ők sem tudnak egyenletes teljesítményt nyujtani, és kész.
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Anti: kihagytad a végéről, h a maradék 1 meg iszonyatos formában van, Guddy agyatlan barom, Giuly egy kiöregedett futóbolond, Ezqunál valamennyien jobban focizunk, Saviola meg tegnap pl. semmit sem nyujtott, csak ez valahogy elfelejtette megemlíteni mindenki. Mert a kupabeli 2. oszt csapatnak vágott 5öt, amiből 2 teljesen szerencse volt, és mindenki el volt ájulva tőle, most meg ő sem csinált semmit.antiimperialista írta:Á, szerintem csak nem látod át a dolgokatvarga tamás írta:...NINCS JÁTÉK! NINCS ELKÉPZELÉS! NINCS EGY ÉPKÉZLÁB TÁMADÁS A 90 PERC SORÁN! ÉS EZ SOROZATBAN A HETEDIK ILYEN MECCS!
...
Száz szónak is egy a vége: Rijkaard menjen, helyette jöhetne Lippi, akinek nincs munkája, de én jobban örülnék Guus Hiddinknek! Jóccakát!![]()
Azoknak, akik szerint nem is Barca-szurkoló, aki rijkaard távozását szeretné, azt üzenem, hogy Tamás megindokolta, miért szeretné, hogy holland barátunk lelépjen... Mondjatok érvet a maradása mellett, de ne a múltból, legyen most mérvadó az idei szezon! Eddig kihúzták a zsenijei mindig a sz.rból, most, hogy a 3 legjobb támadóból 2 hiányzik, és kellene egy kis taktikázás, a játékosokat jobban kellene motiválni, egyből csődöt mondott!
Hiddink tényleg jó lenne...
Deco, Ini sérültek, és eltiltottak voltak, Xavi nincs vmi jó formában..
És akkor azt hiszem, teljesen ki van lőve a támadó szekciónk, szóljatok, ha valakit kihagytam.
Tamás indoklásával többé kevésbé egyet értenék, de tegnap a második félidőben igen is volt irányítás, szép akciók, ötletek, csak hát a kedvenc szőke csatárunk még ott tart, h a saját lábában is elbotlik.
- József Attila
- József Attila