2065

pff...

Most akkor mikor halok meg?????

Számoljak átlagot? Vagy vigyázzak a zebrán...

De nagyVito írta:Halál - kalkulátor
(mértékegység-konvertálás: 1 kilogram = 2.20462262 pounds, 1 meter = 3.2808399 feet)
De morbidVito írta:Halál - kalkulátor
(mértékegység-konvertálás: 1 kilogram = 2.20462262 pounds, 1 meter = 3.2808399 feet)
hát ja!am gondolkoztam rajta h matekra menjek-e mert az egyik tanár a suliba mondta h az ő fia meg az egyik haverja ugyanabba a suliba mentek ,de a z egyik infora a másik meg matekra és min2en uanabba az egyetembe iratkoztak és aki a matekot tanulta annak könnyebb volt mert már megtanulta a középsuliba ami ott kellett!lionel19 írta:
info az jó szak csak tul sokan mennek arra ez viszont nem
info az jó szak csak tul sokan mennek arra ez viszont nemXaviMessifan írta:hát nem ,de én is infora megyeklionel19 írta:
Debrecenbe jelentkezek a Brassai-ba és a Baross-ba mindkettő informatikai "'jellegű" bár nemhiszem hogy neked ezak a nevek mondanak-e vmit(vagy sportra...)
hát nem ,de én is infora megyeklionel19 írta:
Debrecenbe jelentkezek a Brassai-ba és a Baross-ba mindkettő informatikai "'jellegű" bár nemhiszem hogy neked ezak a nevek mondanak-e vmit
vagy 3 szor megcsináltam már!10ből 7 kapásból ment,2-vel meg kellett h szenvedjek, 1nél meg elakadtam!Theo írta: Azok nekem is, matekot,törit,magyart,angolt és egy választottat természetismeretet kérnek, fizika a választott mert abból lettem 5ös idén is és tavaly is.Matek nem oan vészes szerintem, tavalyit és tavalyelőttit írd meg és úgy már könnyű lesz
debrecenbe jelentkeztem először egy olyan sulit választottam van irásbeli de látva a félévi jegyeket meggondoltam és egy ujat néztem amit eredetileg 2. helyen akartam és oda nem kell meg néztem mégegyet ahova nem kell és igy meg kell irnom de nincs "tétje"XaviMessifan írta:Vito írta:
hogy h nem kell felvételizned?Hova valósi vagy?lionel19 írta: Én is most felvételizek szombaton! Én nem tanultam rá mert végül kiderült hogy nem is kell irnom na mindegy mondom azé megirom mert má jelentkeztem