Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is elküldeném őket, de sztem Ezquerro és Saviola kivételével mindenki maradni foglionelmessi19 írta: És akkor két csatárt igazolni
Én nem összemosom, hanem azért szeretem, h jó, és azért utálom mert semmire sem képes. Neem, az utálom szó erős, csak nem szeretem őket...visca el barca írta:még mindig tobbet tesz a jatekhoz mint pl. giuly.
(meg persze ha mondjuk kiszenvedunk egy 2. golt a pool ellen akkor biztos sokan istenitették volna...)
az a baj, hogy sokan összemossák a szeretem = jo jatekos, utalom = rossz jatekost...
A perc/gol mutató semmit reálisat nem mutat....visca el barca írta:minta egy kissé elfogult lennél...lionelmessi19 írta:De ha ezek után meg ismét botrányosan [auto_cenzúra] lesz, akkor mehet.
tény, nem egy vilagklasszis, de azért lott már egy pár golt a barca szineiben..
szerintem ha csinalnal egy perc/gol mutatot nem jonne ki olyan nagyon szörnyu eredmény..
minta egy kissé elfogult lennél...lionelmessi19 írta:De ha ezek után meg ismét botrányosan [auto_cenzúra] lesz, akkor mehet.
Harsányi ZoliLos Barrachos írta:Milyen Zoli?
Inkább arról lehet szó,hogy a technikai képzettsége másra elég az angol,és másra a spanyol bajnokságban...Los Barrachos írta:Egyszerűen neki az ívelgetős angol erőfoci jobban feküdt...
Na igen, de monyuk Ezunak nem volt sok lehetősége bizonyitanielprat írta:Most nem azért,de felfedeztem egy furcsa,közös vonást Ezqui és Guddy között.
Amióta nálunk van,ő is "elfelejtett" úgy focizni ahogy valójában tud...![]()
Jó,aláírom jobb focista Santinál de nem sokat csinál ő sem...
Ezqui milyen jól nyomta már Bilbaóban, teljesen 1be volt olvadva a csapattal,nem véletlenül vettük meg!(241/107gól)
Aztááán,elkényelmesedett....
Guddy azért még csinálgat ezt-azt de h ebbe a csapatba nem illik bele az tuti.
Tényleg,mit művelt már a Chelseaben,na az volt a foci,most meg?A kisasszonyfutball v tudom is én mi...
Mikor bemutatkozott nálunk,éppen a Vigo ellen volt az első meccse,és gólt is rúgott![]()