Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hmmm...általában türelmes lény vagyok,de azt nem bírnám kiozsimiki írta: Egyszerűvideó
Én is úgy csinálom,megnézem végig a kézilabdát,majd megvárom míg vége BARCA meccsnek,és utána felvételről megnézem...
Milyen játékos megfigyelők vannak kinn? Vagy nem említették? Nem néztem a stúdióbeszélgetést vagy nem figyeltem oda! Ki figyeliGame90 írta:Ez igaz, a norvégok után 0kovinho írta:Császár hát én nem is tuom mi történt vel, valahogy a Norvégok után leállt.de Angola ellen keveset játszott (ha játszott persze). A stúdióban mondták, hogy lehet, hogy elszállt egy kicsit
Meg a játékosmegfigyelők miatt van
De sztem ez miatt nem kéne parásan játszania
![]()
Sport2-n nézem a Dánia - Oroszo. meccset
real_funghi írta:Naggyá tettük a kapusukat, nyerhettünk volna. Magyar betegség, hogy meg vagyunk ijedve a papíron erősebb ellenféltől. Előzetesen sima vereséget vártam, de a látottak alapján nem vagyok elégedett.
szerintem nem volt gond sem a lövőkkel, sem a szélsőkkel --->31 lőtt góllal meg kell verni a spnyolokat is (ilyen szinten).De most rólunk: Nenad és Fazekas is kb 25 %-al védett, ami légypuki. Tudom, hogy Nenad nem teljesen egészséges, de remélem az oroszok ellen már jobb lesz. Császár, Mocsai és Fecó egy nagy 0 volt Exclamation Sztem egész meccsen 5-1es védekezést kellett volna alkalmazni Arrow Romérót megfogni. Skalicki nem veszi észre, hogy Nagy Laci nem képes irányítót játszani. Balátlövőben pedig kipróbálnám Nagy Kornélt. Az oroszok elleni meccsen sztem bennük bízhatunk: főleg Diaz, a két Iváncsik, Gál, Nagy Laci is már kezd jobban játszani és remélem Nenad.
Oroszokat mindenképpen verni kell Exclamation
Hát fizikailag jobbak,de mint csapat,szerintem előttük vagyunk valamennyivel,remélem ez ki is jön ma!Game90 írta:Azért nem sokszor fordul elő, hogy majdnem mindenki a kézit nézi nem pedig a Barca meccset![]()
![]()
Ezeket az oroszokat pedig verni lehet. A két szélre és az egyik átlövőre figyelni kell. Ja és két beállóval játszanakMeg sztem egy kis fizikai fölényben vannak
Egyszerűelprat írta:Ja és az oroszokat ma agyon kell verni nincs mese!!!
ÉLŐ 18:00 Kézilabda, Oroszország-Magyarország, férfi világbajnokság, középdöntő
A bajom csak annyi h a 2.félidő kezdetével elkezdődik Barcáék meccse is....hm...távkapcs a kézben?![]()
Kivételesen "örülnék" ha felvételről adnák le a bajnokit
Ez igaz, a norvégok után 0kovinho írta:Császár hát én nem is tuom mi történt vel, valahogy a Norvégok után leállt.