Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én a bíró reakcióját nem ítéltem olyan egyértelműen kiállításnak, mint ahogy a kommentátor. Szerintem nem lesz óvás, eltöketlenkedtük, meg fáradtak is voltunk ,de nem nagy probléma, szép volt ez így is.Game90 írta:Tényleg volt egy olyan eset a végén, hogy az egyik orosz 2 percet kapottUtána meg hipp-hopp mégsem játszottunk emberelőnyben
Ezzel mi volt
Óvás is bennelehet, bár azért nem hiszem
Sok mindennel egyetértek,de azzal nem, meg nem is értem miért hibáztatod a kapitányt?????????????????????jelwaz írta:Ez a magyarok hibája volt, nem Tomboré vagy Nagy Lacié! Skaliczky és nagyon benne van...
Persze, az ő hibája is! De a szélső gólokról nem csak ő tehet! Legalább a felénél a kettes védő volt a hibás, mert ha Tombor nem segít fel, akkor a kettes lő! Mi vel felment, ezért a kettes lepasszolta a szélnek, ott meg Koksharov játszik! A kézilabda csapatsport, nem egy ember kapja a gólt, nem egy lövi a gólt, nem egy ember kap ki és nem egy ember győz! Megérdemeltük a vereséget, mert nem kikaptunk, hanem megverettük magunkat egy rosszabb csapattal...Game90 írta:Hát, de sztem Tombor nagyon bennevolt ebben a vereségben. 10 gólt kaptunk onnan![]()
Teljesen igaz! Ez is egy ok,bár az előző meccseken is kb ezt csinálta,amikor nyertünk akkor is...antiimperialista írta:A sztárok minden válogatottban vezérek tudnak lenni. nagy laci az egyetlen kivétel, végig alibizik, nem lő kapura, csak max. talpról, de ha fel is ugrik, oldalról akar lőni, ezt természetesen blokkolják.
Nem csak az ő hibája, de neki sokkal többet kellett volna nyújtania