Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen,meg valami kivételt is tett vele kapcsban a Fifa.Így aláírhatott a Pool.-hozLos Barrachos írta:Szerintem már kijelenthető, hogy a Pool játékosa, mert úgy tudom, hogy az orvosi vizsgálatokon is átesett.
értem mit akartál,majd elválik hogy milesz,lehet h ez is csak egy nagy kavarás,de ha elmegy akkor jó középpályás sora lesz a poolnak,sissoko,xabi,mascherano,gerrard....Rumig írta:khm... az a hülyeség, hogy naptári év, mint azt kifejtettemRaziel írta:mascherano fog menni a poolba,sztem már ottis van és angliába ugyis megkapja az engedélyt,ugyhogy nem irtak hülyeséget![]()
![]()
![]()
khm... az a hülyeség, hogy naptári év, mint azt kifejtettemRaziel írta:mascherano fog menni a poolba,sztem már ottis van és angliába ugyis megkapja az engedélyt,ugyhogy nem irtak hülyeséget
Azért elfogadnám Edmilson vagy Motta helyettZsolti írta:Sissokko kellene a fenének..az egy botlábú..
sissokko jó játékos,nem igazán botlábúZsolti írta:Sissokko kellene a fenének..az egy botlábú..
Sajnálom, hogy elmegy a West HambőlRaziel írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=132599
mascheranoliverpool,elég erős lesz ellenünk a pool
Oliveira sztem remek játékos, spanyolban nagyon jól tolta!!! az olasz foci nem feküdt neki, de a madridban megint belelendülhet a gólgyártásba!!! nekem nagy kedvencem, mert a betisben ugyanazt csinálta, mint eto'o mallorcán! hülyét csinált mindenkiből!!! sajnálom, h nem nálunk kötött ki! bár fél év semmire sem elég, de tuti jobban fog neki menni, mint a milannál...persze ha kap lehetőséget. mert ne feledjük, hogy vett 2 igazi szupersztárt, 2 ragyogó csillagot a real, gago és higuain személyében!!!Raziel írta:Game90 írta:Pont került a hetek óta húzódó, nagy érdeklődéssel kísért Ronaldo-ügy végére. AZ AC Milan ma hivatalosan is a saját játékosaként jelentette be a 30 éves brazil csatárt honlapján. A Fenomén másfél évre írt alá a piros-feketékhez, akik 7,5 millió eurót fizettek érte a Real Madridnak. Fabio Capello, a királyi gárda vezetőedző kéz- és lábtörést kívánt Ronaldónak.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=132537
Sztem 7,5 millió eurónál többet érOliveira pedig családi problémák miatt jött el
kiváncsi leszek, hogy mit tud majd Madridban
Capello azért ne kívánjon lábtörést
![]()
semmit nem fog tudni,bár a betisben jól játszott mielőtt megvette a milan,de olaszba gyenge volt,majd meglássuk...de sztem a 4 fecske se fog nyarat csinálni
szerintem se lesz gond a Liverpool ellen,mer tuti hogy a nagy triónk játszani fog mer 1-2 hét és felépül messi meg eto'o!!!Zsolti írta:HA játszanak akkor szerintem sem lehet gond a Poollal..egy ilyen rangadóra összekapják magukat a fiuk,legalábbis remélem,és akkor egy pool nem okozhat gondot!Jobbak vagyunk mi tőlük,ha úgy játszunk,ahogy tudunk!
Game90 írta:Pont került a hetek óta húzódó, nagy érdeklődéssel kísért Ronaldo-ügy végére. AZ AC Milan ma hivatalosan is a saját játékosaként jelentette be a 30 éves brazil csatárt honlapján. A Fenomén másfél évre írt alá a piros-feketékhez, akik 7,5 millió eurót fizettek érte a Real Madridnak. Fabio Capello, a királyi gárda vezetőedző kéz- és lábtörést kívánt Ronaldónak.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=132537
Sztem 7,5 millió eurónál többet érOliveira pedig családi problémák miatt jött el
kiváncsi leszek, hogy mit tud majd Madridban
Capello azért ne kívánjon lábtörést
![]()
A spurs a másik kedvenc csapatom és Davidsot is szeretem ezért sajnálom is h elmegy de ebben az évben esélye sem volt Zokora, Ghaly, Lennon, Jenas mögött.Game90 írta:Edgar Davids másfél év után elhagyja a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatát, s visszatér az Ajax Amsterdamba. A 33 éves holland középpályás 18 hónapra szóló szerződést kötött régi-új klubjával.
Én nagyon szurkolok neki, hogy jól teljesítsen![]()
Olic (CSZKA)Hamburg.
Arbeloa (Depor, de csak kölcsönben volt ott a Realtól)Liverpool 4 millió euróért
Inkább nekünk kéne Guddy-t adni, olcsóbban kijöhetne az üzletből a WHU!Csak a Barca! írta:A Charlton visszadobta a West Ham 18millio fontos ajánlatát Darren Bentért.
Gyereke az nagyon durva ajánlat. Hát nem tudom, lehet jó a gyerek, de én még ennyit se adnék érte. Mennyit akarhat a Charlton?
Hát ennyit sohasem fog érni. A helyükben eladtam volna. A West Ham meg sztem ebből a pénzből jobbat is tudna venniCsak a Barca! írta:A Charlton visszadobta a West Ham 18millio fontos ajánlatát Darren Bentért.
Babelre kiváncsi leszek, hogy mit tud egy komolyabb bajnokságbanAz angol Newcastle gárdája 5 millió fontért leigazolta az Ajax támadóját, Ryan Babelt. Az amszterdamiak még megkapták a "Szarkáktól" a spanyol Albert Luquét is
ez egy baromság!!! oliveira tuti nem megy a ruszkikhoz! ő ettől sokkal jobb játékos!!! cannavaro sem megy el madridból tuti, és del piero, meg nedved sem...socia19 írta:Ricardo Oliveira (BRA,csatár) Milan---Cszka Moszkva
Fabio Cannavaro (ITA,védő) Real Madrid---Chelsea
Rivaldo (BRA,csatár) Olympiakos---Necaxa
Balog Zoltán (HUN,védő) Ferencváros---Viborg
Alessandro Del Piero (ITA,csatár) Juventus---Los Angeles Galaxy
Pavel Nedved (CEH,középp.) Juventus---Los Angeles Galaxy
Roberto Ayala (ARG,védő) Valencia---Juventus
Alan Smith (ENG,csatár) Manchester United---Aston Villa