Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
remélem évközbr nem lesz semmi baj hajrá KimiGame90 írta:Nem volt jó napja a Ferrarinak, amelynek mindkét pilótája, Felipe Massa és Kimi Räikkönen is elektronikus gondokkal küszködött, ami akadályozta őket a hatékony munkában.![]()
![]()
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=133668
Jó,most ez is egy hír,de volt már minden csapattal szinte valami baj,legyen az Merci,Renault,Honda,vagy most épp a FerrariGame90 írta:Nem volt jó napja a Ferrarinak, amelynek mindkét pilótája, Felipe Massa és Kimi Räikkönen is elektronikus gondokkal küszködött, ami akadályozta őket a hatékony munkában.![]()
![]()
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=133668
Hát figyi!kovinho írta:Tényleg, ti mit gondoltok, szerintetek megint lesz egyeduralkodó, vagy esetleg több, 4-5 versenyző lesz majd nagy versenyben a VB címért? Én meg mondom őszíntén mivel Schumi kiszállt, legyen a 2.![]()
Azért azokhoz a focistákhoz képest nincsenek túlzottan leterhelve, akik éve 60-70 tétmeccset játszanak - kánikulában és hóban is - , persze így is biztos megterhelő, de én nem sajnálom őket, főleg úgy, hogy ennyi pénzt kapnak érte!Game90 írta:Sztem a versenyzők meg sokallják egy kicsitlionelmessi19 írta:20 futam azért elég jó...![]()
Néha már kicsit keveseltem...
Sztem a versenyzők meg sokallják egy kicsitlionelmessi19 írta:20 futam azért elég jó...![]()
Néha már kicsit keveseltem...
Várjuk meg az éles versenyeket szerintem,hogy majd a Merci hánszor áll meg,és a Ferrari! Ha meg Kimi alatt a Ferrari is jópárszor meghal,akkor a finn srác,annyi,h kiba..ott gyors,és annyi,másra nem tud figyelni,nem tudja beosztani a kocsit! Schumacher úgy volt legtöbbször gyors,hogy célig vitte a járgányt...Alonso is ilyen sajnos..remélem Kimi is ilyen lesz!Los Barrachos írta:Mondom, szerintem Kimi tényleg az a kemény pilóta, aki nem kíméli a gépeket, és talán a McLarennél is jó motort gyártottak, csak egyszerűen széthajtotta őket Kimi és most ezt történt a Ferrarival is. Mert érdekes módon, Massa eddig tudott vigyázni a Ferrarira. Aztán majd az idény során kiderül, hogy tényleg erről van-e szó.barca99 írta:A [cenzúra] annyát a mocskos Mercinek! Nem igaz, hogy eddig állandóan [cenzúra] Kimi autóját (főleg 2 évvel ezelőtt látszott nagyon), erre elmegy, és Alonsonak összedobnak egy tuti gépet. Nagyon remélem, hogy a Ferka méltó lesz eddigi hírnevéhez, és egy totál-brutál masinát raknak a finn és a brazil szebbik fele alá...
Mondom, szerintem Kimi tényleg az a kemény pilóta, aki nem kíméli a gépeket, és talán a McLarennél is jó motort gyártottak, csak egyszerűen széthajtotta őket Kimi és most ezt történt a Ferrarival is. Mert érdekes módon, Massa eddig tudott vigyázni a Ferrarira. Aztán majd az idény során kiderül, hogy tényleg erről van-e szó.barca99 írta:A [cenzúra] annyát a mocskos Mercinek! Nem igaz, hogy eddig állandóan [cenzúra] Kimi autóját (főleg 2 évvel ezelőtt látszott nagyon), erre elmegy, és Alonsonak összedobnak egy tuti gépet. Nagyon remélem, hogy a Ferka méltó lesz eddigi hírnevéhez, és egy totál-brutál masinát raknak a finn és a brazil szebbik fele alá...
az év végére már sikerült beérni a két élcsapatot, erre úgy néz ki, hogy megint sikerült elcseszni valamit. talán a Bridge az oka?1 HAM 1'11.822 61
2 RAI 1'11.839 42
3 KUB 1'12.249 12
4 DEL 1'12.396 33
5 FIS 1'12.566 37
6 VET 1'12.670 51
7 KOV 1'12.687 38
8 BUT 1'13.661 20
9 WEB - 1
nem ugy volt h a Meki volt a rossz Kimi alatt???hogy h Ferni alatt nem robban le,de a Ferrari meg tönkremegy Kimi alatt???Melkor írta:http://index.hu/sport/forma1/lerob0202/
Most akkor ki is fog állandóan lerobbani a versenyeken?![]()
Lehet, hogy Illienéket kéne lecserélni és egy új motorépítő brigádot szervezni.Game90 írta:A McLaren sem a legmegbízhatóbb mégLehet, hogy ugyanott folytatják, mint tavaly
![]()
bár ezt nem hiszem