Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

Meg Messi-t sem tudja annyira támogatni. Bár vannak mostanában olyan szólói, hogy
 Meg Messi-t sem tudja annyira támogatni. Bár vannak mostanában olyan szólói, hogy   , de én nem merném 100%-os kezdőnek tekinteni. Itt tényleg lehetne rotálni a Belletti - Oleguer kettőst, hátha mindkettő tanulna a másiktól, és egyik a védekezésben, másik a támadásban fejlődne. Vegy mutassunk nekik felvételeket a szerda esti Zambrottáról.
 , de én nem merném 100%-os kezdőnek tekinteni. Itt tényleg lehetne rotálni a Belletti - Oleguer kettőst, hátha mindkettő tanulna a másiktól, és egyik a védekezésben, másik a támadásban fejlődne. Vegy mutassunk nekik felvételeket a szerda esti Zambrottáról.  

kell az önbizalmának! ezek után érthetetlen volt Gio becserélése...
 kell az önbizalmának! ezek után érthetetlen volt Gio becserélése... 

Tavaly szinte hibátlan teljesitményt nyujtott, voltak neki hibái, de nem több mint a többieknek
 Tavaly szinte hibátlan teljesitményt nyujtott, voltak neki hibái, de nem több mint a többieknek  el van neki nézve Xavi sem zavar sok vizet mostanában
 el van neki nézve Xavi sem zavar sok vizet mostanában