Barça Igazolások 2007-08
- aky01
- Jugador d'estrella
Négy játékos állandó rotálása,mi ebben a rossz!!!Mindig a nagy meccs számokat hozzák fel,hát tessék 1-1 meccsre felszabadulhatna vki.A sérülésekről nem is beszélve!Jöjjön csak,de vkp is mindenképpen 

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!

-
- Llegenda del Barça

a mundo is elkezdte megint a találgatást.
olyasmiről lehet szó, mint Henrynál. megpróbálják, aztán majd lesz valami.
a kérdés újra az, hogy ki ülne a padon a 4 ember közül?
vagy esetleg a középpályáról kerülne ki valaki és oda menne vissza Ronaldinho?!.

-
- Barça B
Johan Cruyff a napokban jelentette ki, hogy a Manchester United portugál ásza, Cristiano Ronaldo, nagy lökést adhatna a jelenlegi Barcelonának. A holland mester is azon dolgozik a háttérben, hogy Spanyolországba édesgessék a portugálok "kincsét". Joan Laporta elnök és Frank Rijkaard edző is hajlik az átigazolásra.
- Ő minőségi játékos! A két klubnak kell megállapodnia, én nagy szeretettel várom csapatomban - nyilatkozta Rijkaard.
Mindazonáltal a hírek szerint Laporta nagyon hallgat átigazolási ügyekben Cruyffra...
- Ő minőségi játékos! A két klubnak kell megállapodnia, én nagy szeretettel várom csapatomban - nyilatkozta Rijkaard.
Mindazonáltal a hírek szerint Laporta nagyon hallgat átigazolási ügyekben Cruyffra...
-
- Llegenda del Barça
fáradt vagyok?Petixy írta:Sztem azt jelentheti az első,hogy Murinho és Cig.Ronaldo is előnyben részesíti a Barcát(A két fő szerény),a harmadik talán meg az,hogy a fő hiba,hogy a forrás a telemadrid,Gondolom Kakát csak egy példának hozták fel a reális cikkeikből
nem figyelek?
hülye vagyok?
neked viszont igazad van!
-
- Jugador d'estrella
Sztem azt jelentheti az első,hogy Murinho és Cig.Ronaldo is előnyben részesíti a Barcát(A két fő szerény),a harmadik talán meg az,hogy a fő hiba,hogy a forrás a telemadrid,Gondolom Kakát csak egy példának hozták fel a reális cikkeikből 

-
- Llegenda del Barça
a szomszédból ollóztam:
A katalán újságok szerint 45 millió euróért lehetne Cristiano Ronaldot kivásárolni. Érdekesség, hogy a Madrid korábbi edzője, Queiroz csupa rosszat mesél a fővárosi csapatról - ezzel Mijatovicnak komoly gondot okozva.
...
Újabb "galaktikus" érkezhet a nyáron, igaz a korábbiaktól eltérően 25 éven aluli csillagok a kiszemeltek. Cristiano Ronaldo ügynökével már tárgyalt Baldini, ám a postás szavazatok miatti bizonytalanság rövid időre megszakította azt. Calderón 50 milliós ajánlattal rukkolna elő. Továbbá Kaká is szóban van, s a spanyol elnök cáfolva Galliani kijelentéseit, elmondta, hogy bizony esett szó a hónap végén a brazil zseniről.
...
Telemadrid: A Real Madrid megállapodott José Mourinhoval, hogy a következő szezontól a portugál szakember edzi a csapatot. Az egyetlen feltétel, hogy szintén a spanyol fővárosba érkezzen a mester honfitársa, Cristiano Ronaldo. Mindössze három hiba van a számításban: mindenki előnyben részesíti a Barcelonát; Capellonak "csekély" 20 millió eurós végkielégítést kell adni; illetve a legnagyobb: a forrás a Telemadrid, mely szerint Kaká most 17-es mezben a Real játékosa.
az utolsó bekezdés első és harmadik pontját nem tudom értelmezni.

A katalán újságok szerint 45 millió euróért lehetne Cristiano Ronaldot kivásárolni. Érdekesség, hogy a Madrid korábbi edzője, Queiroz csupa rosszat mesél a fővárosi csapatról - ezzel Mijatovicnak komoly gondot okozva.
...
Újabb "galaktikus" érkezhet a nyáron, igaz a korábbiaktól eltérően 25 éven aluli csillagok a kiszemeltek. Cristiano Ronaldo ügynökével már tárgyalt Baldini, ám a postás szavazatok miatti bizonytalanság rövid időre megszakította azt. Calderón 50 milliós ajánlattal rukkolna elő. Továbbá Kaká is szóban van, s a spanyol elnök cáfolva Galliani kijelentéseit, elmondta, hogy bizony esett szó a hónap végén a brazil zseniről.
...
Telemadrid: A Real Madrid megállapodott José Mourinhoval, hogy a következő szezontól a portugál szakember edzi a csapatot. Az egyetlen feltétel, hogy szintén a spanyol fővárosba érkezzen a mester honfitársa, Cristiano Ronaldo. Mindössze három hiba van a számításban: mindenki előnyben részesíti a Barcelonát; Capellonak "csekély" 20 millió eurós végkielégítést kell adni; illetve a legnagyobb: a forrás a Telemadrid, mely szerint Kaká most 17-es mezben a Real játékosa.
az utolsó bekezdés első és harmadik pontját nem tudom értelmezni.

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Az attól függ, mert szerintem Dos Santos a jobb oldalon érzi jól magát, igaz Messit sem tudná most kiszorítani, nemhogy Ronaldinhót!
És szted jövőre 15 meccsen játszana Dos Santos? Tudná pótolni Ronaldinho-t???ronnie1002 írta:Ronaldinho posztjára ott van dos Santos.Hát szerintem jöjjön csak ide, a rotálási lehetőseg soha nem árt! Mi lesz akkor ha Ronaldinho megsérül 2-3 hónapra? Majd ki jön??? Arra a posztra nincs értelmes gyerek! Egyébként pedig tudna játszani belül is ha muszáJ!!!
-
- Barça C
Ronaldinho posztjára ott van dos Santos.Hát szerintem jöjjön csak ide, a rotálási lehetőseg soha nem árt! Mi lesz akkor ha Ronaldinho megsérül 2-3 hónapra? Majd ki jön??? Arra a posztra nincs értelmes gyerek! Egyébként pedig tudna játszani belül is ha muszáJ!!!

Messinho írta:Ha most Cristiano "A színész" Ronaldo nálunk játszana akkor legalább egy kis színt vinne a játékunkba, mert Dinho nagyon fekete-fehéren játszik!!Ha Roni a régi önmagát adná fölös lenne C. Ron., de így megfelelő lenne bármennyire is utáljuk!!Nem tudom ti hogy vagytok vele!!
Hát szerintem jöjjön csak ide, a rotálási lehetőseg soha nem árt! Mi lesz akkor ha Ronaldinho megsérül 2-3 hónapra? Majd ki jön??? Arra a posztra nincs értelmes gyerek! Egyébként pedig tudna játszani belül is ha "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)"!!!
Edmilson-t kellene eladni! Xavi tud vkp-t jatszani ugyis. És akkor nincs gond

- Messinho
- Jugador del Barça
Ha most Cristiano "A színész" Ronaldo nálunk játszana akkor legalább egy kis színt vinne a játékunkba, mert Dinho nagyon fekete-fehéren játszik!!Ha Roni a régi önmagát adná fölös lenne C. Ron., de így megfelelő lenne bármennyire is utáljuk!!Nem tudom ti hogy vagytok vele!!
tegnap, 15:35 - A tárgyilagosság kedvéért el kell mondani, hogy Ronaldo valószínűleg hosszabbít, más esetben pedig a Barcelonába igazolna, így a Real Madrid csak a harmadik alternatíva egy igen veretes listán.
tegnap, 15:29 - Cristiano Ronaldo ügynöke: "Egy Real Madridnak vagy egy Barcelonának mindig nyitva áll az ajtó". A játékos: "Ferguson és Queiroz nem engedik, hogy szóba álljak bárkivel".
Természetesen C.Ronaldorol van szó
tegnap, 15:29 - Cristiano Ronaldo ügynöke: "Egy Real Madridnak vagy egy Barcelonának mindig nyitva áll az ajtó". A játékos: "Ferguson és Queiroz nem engedik, hogy szóba álljak bárkivel".
Természetesen C.Ronaldorol van szó
én meg kifejezetten ellene vagyok ennek a céronis ügynek!! kit tennénk ki akkor a kezdőből( mer hogy ő padozni nem fog az tuti
) Messi-t vagy Dinho-t esetleg????? fölösleges pénzkidobás

Csak a Barca semmi más!!!!
Més que un club
Més que un club
-
- Barça B
hülyeség Mottat nem szabad elengedni
- Andris
- Adminisztrátor
A Mundo tele van Céronaldos hírekkel a barca részlegnél, tudna vki fordítani egy kis lényeget?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem mondom,hogy nem lenne benne rizikó,de meg kellene kockáztatni.Hátha felébredne...Akkor lehetne egy olyan cserecsatárunk,akiben benne van a gól!
Ne feledjük,hogy még csak 31 éves,ami ugyan nem legfiatalabb kor egy csatárnak,de a kiégéshez még kevés.Lesz-lehetne- még egy jó időszaka.
Oda kellett volna érte adni Ezquerrot.
Ne feledjük,hogy még csak 31 éves,ami ugyan nem legfiatalabb kor egy csatárnak,de a kiégéshez még kevés.Lesz-lehetne- még egy jó időszaka.
Oda kellett volna érte adni Ezquerrot.
Rivaldo-A Legnagyobb.
De nem könnyü neki, azért van bőven riválisa a poxtjánLos Barrachos írta:Amióta Grosso Milánóba igazolt, momentuma sem volt, bár sérült régóta, de amikor játszott, akkor nem a vb formáját mutatta.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Hm...A Mallorca elengedi Diego Tristánt,aki valószínüleg Katarban folytatja.Még akár mi is megszerezhettük volna,cserének nem lenne rossz,ráadásul spanyol.Ezquerronál nagyobb haszna lenne.Emlékszem, pár éve még nagyon szerettem volna,ha hozzánk igazol.Akkor bombaformában volt,de mivel a képességei szenzációsak,lehet hogy meg tudna újulni.Azt korainak tartom,hogy Katarba igazoljon...
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Zsolti, de Foleg Game90 ne feledd hogy Eto'o se fert be a realba
Oda tenyleg senki sem ferbe..Sztem is Diogo jo jatekos...Luxemburgo-ra tartom en mindig hogy jo edzo !!! S egy akkora hujeseget mind amekkorat csinaltak...hat gyoztes meccs utan elkuldeni edes istenem(Madrid-Getafe 1-0)..En ertem hogy azelott kikaptak 3-0ra tolunk
de akkor is azt oriasi baromsagnak tartottam...

Tiziano Crudeli fan