2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
joaquint és vicentet általában ki szokta hagyni a kapitány... a játékrendszer miatt nem férnek be! valdest nem is szokta behívni. reina élvezi a bizalmát régóta...LG írta:Közelében sincs Materazzinak, legalább is ha arra értetted, h annyira jo.Los Banditos írta:Joaquin nincs formában de Valdést és Vicentét behívhatta volna.Raziel írta:én a legjobban vicente,joaquin és valdes csapatba nem válogatását nem értemlehet h a két szélső sérült,nemtudom nem követem a valencia hireit,de valdes mért nem hivta be
![]()
szerintem sokkal jobb kapus mint reina....
Javi Navarro megKb. olyan mint Materazzi...
Közelében sincs Materazzinak, legalább is ha arra értetted, h annyira jo.Los Banditos írta:Joaquin nincs formában de Valdést és Vicentét behívhatta volna.Raziel írta:én a legjobban vicente,joaquin és valdes csapatba nem válogatását nem értemlehet h a két szélső sérült,nemtudom nem követem a valencia hireit,de valdes mért nem hivta be
![]()
Javi Navarro megKb. olyan mint Materazzi...
Joaquin nincs formában de Valdést és Vicentét behívhatta volna.Raziel írta:én a legjobban vicente,joaquin és valdes csapatba nem válogatását nem értemlehet h a két szélső sérült,nemtudom nem követem a valencia hireit,de valdes mért nem hivta be
![]()
Széééééééép...Rumig írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=132931&
Hitzfeld hogy megváltozott a 2 és fél éves pihenője alatt.![]()
![]()
Sztem is igen csak gyenge, viszont:Raziel írta: ez a spanyol keret nagyon gyngére sikerült mostvaldes holvan?
valdes?,pernia?,juanito?,raul albiol?,del horno?,vicente?,joaquin?,luis garcia?,oubina?,alexis?,raúl?,guti?,
ezek a játékosok hol vannak,ez csak pár még a sok közül![]()
ez a spanyol keret nagyon gyngére sikerült mostGame90 írta:
Spanyol keret:
Atlético Madrid: Antonio López, Pablo, Torres
Arsenal: Cesc
Barcelona: Iniesta, Xavi, Puyol
Celta: Ángel
Deportivo: Arizmendi, Capdevila
Liverpool: Reina, Xabi Alonso
Real Madrid: Casillas, Sergio Ramos
Sevilla: Javi Navarro
Valencia: Albelda, Angulo, Morientes, Silva, Villa
Kaphatna lehetőséget, de be kellene jutnia! 24 fő utolsó 4 kiesne és 4 csapat feljutna!!! Igy aki tényleg a legjobb az lenne ott!LG írta: Szép mi![]()
A többi csapat meg ne kapjon lehetőséget mi
![]()
Faxság
Szép milionel19 írta:Ha ki-be lehetne kerülni semmi gond nem lenne vele!LG írta: Az a G14, asszem 18-20 tagja van, de pl. a Bayern ki akar szállniSztem ha télleg összejönne, az katasztrofa lene
Ezért is kell a reform, hadd fejlődjenek a kis csapatok, közelebb a nagyok szintjéhez. Hosszutávon jot tenne a futballnak
![]()
Amugy meg Enrikével is 1et értekA foci nagyon elqurvult, jo lenne ha nem az egész csak a pénzről szolna
Siman el tudnám képzelni mondjuk nem 18 csapattal de 24-gyel meg oldható lenne! És nem lennének gagyi csapatok. Szép is lenne!
Ha ki-be lehetne kerülni semmi gond nem lenne vele!LG írta: Az a G14, asszem 18-20 tagja van, de pl. a Bayern ki akar szállniSztem ha télleg összejönne, az katasztrofa lene
Ezért is kell a reform, hadd fejlődjenek a kis csapatok, közelebb a nagyok szintjéhez. Hosszutávon jot tenne a futballnak
![]()
Amugy meg Enrikével is 1et értekA foci nagyon elqurvult, jo lenne ha nem az egész csak a pénzről szolna
Sztem meg nem erősebb a keretük, nincs igazi klasszis játékosuk. A portugálognak ott van Deco, Ronaldo, Quaresma, régebben FigoRaziel írta:tartalmas hozzászólást láthattunkKrojf írta:Komáim!
LG koma képén pedig ott virít a szemüvegkeret!
Krojf már itt sincs.![]()
visszatére a keretekre,sztem erős mind 3,bár a portugálok nem tudnak soha nagyot alkotni sajna,pedig jó keretük van,és igyvannak ezzel a spanyolok is,pedig erősebb a keretük mint a lent felsorolt 3 válogatotté sztem...
tartalmas hozzászólást láthattunkKrojf írta:Komáim!
LG koma képén pedig ott virít a szemüvegkeret!
Krojf már itt sincs.
Az a G14, asszem 18-20 tagja van, de pl. a Bayern ki akar szállniBoixos írta:néhány nagy európai klub vezetősége, köztük a barcáé is, már évek óta azon vannak, h csináljanak egy európai elitligát, ahol csak ők pörögnek, és a lóvét is egymás közt osztanák, ez kb 10-14 csapatot jelente asszem, és ha jól emlékszem, akkor se ki, se be nem lehetne kerülni a brigádba.
ezek után elhiszem, h próbálkozik platini és az uefa, mert nem kis lóvétól esnének el, ha ez tényleg összejönne a nagy csapatoknak.
nem biztos, h olyan sok embert érdekelne egy lille-sparta praha bl-döntő...