A Real is bízott ebben, el is adta Makalelet. Meg is lett az eredménye.lionelmessi19 írta:Ezt én tudom, de abban bíznék ilyen esetben, h ugy is bőven több gólt rugunk, mint az ellenfél...

A Real is bízott ebben, el is adta Makalelet. Meg is lett az eredménye.lionelmessi19 írta:Ezt én tudom, de abban bíznék ilyen esetben, h ugy is bőven több gólt rugunk, mint az ellenfél...
Tőlünk kérdezed,??Evilgrim írta:"Én úgy tudom, hogy az az álma, hogy Ronaldinhoval egy csapatban játszon, de az majdnem ugyan az... sztem 2 éven belül eligazol a Barcaba... (már csak a barátnője kedvéért...)"(Lampard)
Ez igaz:?::?:
Dinhot csak azért raktam oda, mert azt akartam jelezni, h közvetlen a csatárok mögött helyezkedne. Mostanság akkor játszik jobban, ha középen van...Game90 írta:
És ki fog védekezni?Nem lehet mindig abban bízni, hogy többet rúgunk, mint kapunk. Ronaldinho-t már azért sem tenném kp-ra, mert a védekezése 0
![]()
Ha C. Ronaldo jönne esetleg, akkopr sztem elöl rotálás lenne
És ki fog védekezni?lionelmessi19 írta:Ha jönne Cronaldo, én a következőképp gondolnám a csapatot jövőre:
Valdes
Puyol, Thuram, Marquez, Zambrotta
Iniesta, Deco
Ronaldinho
Messi, Cronaldo
Eto'o
Ne haragudj,de hogy gondolod,hogy C.Ronaldo Deco helyén játszhatna???Alig eltérő poszton játszanak.Ronaldo belső kp-ként???varga tamás írta:CRonaldo esetében én is dilemmában vagyok. Ha eljön a MU-ból, akkor vszleg hozzánk jönne. Személy szerint nagyszerű játékosnak tartom, gólveszélyes, megbolondítja az ellenfél védelmét. Nagyon fiatal - 21 éves - tehát egy tízessel fiatalabb, mint Deco. Deco helyére sztem jöhetne, és akkor Decót el tudnánk adni, mert az idén eléggé gyenge teljesítményt nyújt: kevés gól, amit lőtt azok közül is csak a cselszki elleni gólja volt fontos, a többi nem osztott, nem szorzott.Tudom, most jöttök, hogy tavaly meg azelőtt milyen jó volt: ja, akkor igen, az idén egy határ fos. Keveset védekezik, sokszor csak alibizik. CR biztos jobban harapna, gólveszélyesebb is, és Ronaldinhót is nagyobb akarásra sarkallná. Gondoljátok el a középpályánkat: CR - Xavi / Iniesta - R10. Zseniális és betonkemény lenne. Emellett Motta és Edmilson helyére vennénk egy Van Bommel szintű vkp-t, és középen nem lenne párja a Barcának. Elöl meg Etoo, Messi, Saviola esetleg Guddy támadna, Giuly helyére meg vennénk egy fiatalabb játékost, vagy Dos santost beépítenénk.
Szóval, én örülnék CRonaldo érkezésének, de csak akkor, ha nem kell eladni/elcserélni Xavival. xavit nem szabad eladni, még akkor se, ha a sérülése óta egy kicsit halványabb.
Thuram sztem már nem a régi, de ha Iniesta kezd akkor nem lessz a középályán nem lessz védekezőbb szellemű ember!lionelmessi19 írta:Iniesta már magasan jobb, mint Xavi, nem kérdés sztem, h ini a kezdő, és Xavi a csere.lionel19 írta:--------------Valdes-----------------
???????-Puyo-Marquez-Zambrotta
-------------Xavi-Deco--------------
-----------Ronaldinho---------------
Messi--------------------- Cronaldo-
--------------Eto'o-------------------
Kell egy "védekezőbb szellemű" középpályás is, Xavinak! Iniesta pedig csereként tudna hozzátenni akár egy Messi,Deco,Ronaldinho vagy Xavi helyén is! Kérdőjel helyére egy igazolás nem ártana a nyáron.
Ezenfelül meg jobb oldali védőnek én Puyolt raktam volna, és Thuramot középre.
Iniesta már magasan jobb, mint Xavi, nem kérdés sztem, h ini a kezdő, és Xavi a csere.lionel19 írta:--------------Valdes-----------------
???????-Puyo-Marquez-Zambrotta
-------------Xavi-Deco--------------
-----------Ronaldinho---------------
Messi--------------------- Cronaldo-
--------------Eto'o-------------------
Kell egy "védekezőbb szellemű" középpályás is, Xavinak! Iniesta pedig csereként tudna hozzátenni akár egy Messi,Deco,Ronaldinho vagy Xavi helyén is! Kérdőjel helyére egy igazolás nem ártana a nyáron.
Nem rosszlionelmessi19 írta: Ha jönne Cronaldo, én a következőképp gondolnám a csapatot jövőre:
Valdes
Puyol, Thuram, Marquez, Zambrotta
Iniesta, Deco
Ronaldinho
Messi, Cronaldo
Eto'o
És cseréknek pedig van ugye: Dos Santos, Saviola, Xavi, Edmilka vagy Motta (vmelyiket ugyis el kell adni), Oleguer, balhátvédek közt én Syl-t tartanám meg, Jorquera.
Ez így teljes keretnek kevés, de talán fel lehetne hozni embereket a b-ből, Maxit visszahozni, ilyesmi....
Azért ez elég erős túlzás, nem gondolod?varga tamás írta:Az utolsó mondatoddal teljesen egyet értek. Sztem a kulisszák mögött Cruyff mozgatja a szálakat, a klubra és a csapatra neki van a legnagyobb befolyása. Magyarán: ma csak az történik a klubnál, amivel Cruyff is egyet ért. Ha ő azt szeretné, hogy CR jöjjön, akkor jönni fog - ha a portugállal sikerül megegyezni. Nagyjából az van a klubnál, amit JC akar.
Az utolsó mondatoddal teljesen egyet értek. Sztem a kulisszák mögött Cruyff mozgatja a szálakat, a klubra és a csapatra neki van a legnagyobb befolyása. Magyarán: ma csak az történik a klubnál, amivel Cruyff is egyet ért. Ha ő azt szeretné, hogy CR jöjjön, akkor jönni fog - ha a portugállal sikerül megegyezni. Nagyjából az van a klubnál, amit JC akar.Forever Barcelona írta:Johan Cruyff a napokban jelentette ki, hogy a Manchester United portugál ásza, Cristiano Ronaldo, nagy lökést adhatna a jelenlegi Barcelonának. A holland mester is azon dolgozik a háttérben, hogy Spanyolországba édesgessék a portugálok "kincsét". Joan Laporta elnök és Frank Rijkaard edző is hajlik az átigazolásra.
- Ő minőségi játékos! A két klubnak kell megállapodnia, én nagy szeretettel várom csapatomban - nyilatkozta Rijkaard.
Mindazonáltal a hírek szerint Laporta nagyon hallgat átigazolási ügyekben Cruyffra...
A Milan nem őt igazolta le, hanem Storarit, azt a nagyhajú kapust, most hirtelen nem jut eszembe hol játszott eddig.Sylvinho_ írta:Jaja, úgyhogy nem hiszem, hogy érdeklődünk iránta.Charlie írta:Milan már leigazolta.Nem?
C.
Jaja, úgyhogy nem hiszem, hogy érdeklődünk iránta.Charlie írta:Milan már leigazolta.Nem?
C.