Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Rumig
Entrenador del Barça

2007.02.03. 16:08:38

lionelmessi19 írta:Ezt én tudom, de abban bíznék ilyen esetben, h ugy is bőven több gólt rugunk, mint az ellenfél... 8)
A Real is bízott ebben, el is adta Makalelet. Meg is lett az eredménye. :roll:
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Andris
Adminisztrátor

2007.02.03. 15:52:11

Evilgrim írta:"Én úgy tudom, hogy az az álma, hogy Ronaldinhoval egy csapatban játszon, de az majdnem ugyan az... sztem 2 éven belül eligazol a Barcaba... (már csak a barátnője kedvéért...)"(Lampard)

Ez igaz:?::?:
Tőlünk kérdezed,?? :lol:

Sztem ennek csak ő a megmondhatója.
ha mondod a forrást, esetleg meg lehet mondani, h mennyire hiteles forrás.

Az biztos, h senki nem bánná, ha dinhoval lehetne egy csapatban, meg a barátnője is katalán...

Egyébként mért írsz vastagított betűvel mindent?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.02.03. 15:49:21

Game90 írta:
És ki fog védekezni? :idea: Nem lehet mindig abban bízni, hogy többet rúgunk, mint kapunk. Ronaldinho-t már azért sem tenném kp-ra, mert a védekezése 0 :!:
Ha C. Ronaldo jönne esetleg, akkopr sztem elöl rotálás lenne :wink:
Dinhot csak azért raktam oda, mert azt akartam jelezni, h közvetlen a csatárok mögött helyezkedne. Mostanság akkor játszik jobban, ha középen van...

Viszont sztem elég erős az a védelem, bőven lehetne játszatni így a csapatot...

aztán meglátnánk, de sztem Iniesta és Deco kiveszi a részét, meg mondjuk Messi és Ronaldo hátrafutnának a pontrugások után, akkor nehezebb lenne lekontrázni is minket.

Szerintem a rotáció sem a legjobb, mert Messit nem szeretném egyszer sem padon látni különösebb ok nélkül, Dinho kell a csapatnak, mert lelkileg sztem sokat jelent nekik, Etoo meg gólgyáros, három eredetileg középpályás posztú csatárral nehézkes a gólszerzés...

Ezért gondoltam így a dolgot, de ha Ronaldo nem jön, akkor egy jó vkp, és jó lesz a dolog.

De igazából sztem most van azon a ponton a téma, h túltárgyaltuk, innen tovább már csak akkor, ha valóban biztos az igazolás, és hát attól még odébb vagyunk...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.02.03. 15:46:33

"Én úgy tudom, hogy az az álma, hogy Ronaldinhoval egy csapatban játszon, de az majdnem ugyan az... sztem 2 éven belül eligazol a Barcaba... (már csak a barátnője kedvéért...)"(Lampard)

Ez igaz:?::?:
Kép
PCsabi
aka Game90

2007.02.03. 15:42:10

lionelmessi19 írta:Ha jönne Cronaldo, én a következőképp gondolnám a csapatot jövőre:
Valdes
Puyol, Thuram, Marquez, Zambrotta
Iniesta, Deco
Ronaldinho
Messi, Cronaldo
Eto'o
És ki fog védekezni? :idea: Nem lehet mindig abban bízni, hogy többet rúgunk, mint kapunk. Ronaldinho-t már azért sem tenném kp-ra, mert a védekezése 0 :!:
Ha C. Ronaldo jönne esetleg, akkor sztem elől rotálás lenne :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2007.02.03. 15:48:02-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
JOEY20
Jugador del Barça

2007.02.03. 15:28:47

C.Ronaldo ide több szempontból nem kell!
1.Marha drága lenne már ha el akarna jönni (de sztem most nem is akar)
olyan 40 millió euró alatt szvsz le sem ülnének tárgyalni
2.Ha sikerülne megszerezni valszeg Messi helyén játszana!Itt sztem a rotáció egyátalán nem működne C.Ronaldo miatt!Szóval Messinek annyi!
3.Dos Santosnak is annyi!Pedig jövőre már komolyan számolhatnánk vele
4.Mindnkép rontana a csapategységen ha nem is hosszú időre
5.Egy szó mint száz sztem fölösleges kozkáztatni mivel Messinél nem tartom sokkal jobbnak egyedűl a fizikai adottságok szólnak mellette és hogy nem sérülékeny bár ez utóbbi még Messiről is elképzelhető
Forca BARCA
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.02.03. 15:11:47

varga tamás írta:CRonaldo esetében én is dilemmában vagyok. Ha eljön a MU-ból, akkor vszleg hozzánk jönne. Személy szerint nagyszerű játékosnak tartom, gólveszélyes, megbolondítja az ellenfél védelmét. Nagyon fiatal - 21 éves - tehát egy tízessel fiatalabb, mint Deco. Deco helyére sztem jöhetne, és akkor Decót el tudnánk adni, mert az idén eléggé gyenge teljesítményt nyújt: kevés gól, amit lőtt azok közül is csak a cselszki elleni gólja volt fontos, a többi nem osztott, nem szorzott.Tudom, most jöttök, hogy tavaly meg azelőtt milyen jó volt: ja, akkor igen, az idén egy határ fos. Keveset védekezik, sokszor csak alibizik. CR biztos jobban harapna, gólveszélyesebb is, és Ronaldinhót is nagyobb akarásra sarkallná. Gondoljátok el a középpályánkat: CR - Xavi / Iniesta - R10. Zseniális és betonkemény lenne. Emellett Motta és Edmilson helyére vennénk egy Van Bommel szintű vkp-t, és középen nem lenne párja a Barcának. Elöl meg Etoo, Messi, Saviola esetleg Guddy támadna, Giuly helyére meg vennénk egy fiatalabb játékost, vagy Dos santost beépítenénk.
Szóval, én örülnék CRonaldo érkezésének, de csak akkor, ha nem kell eladni/elcserélni Xavival. xavit nem szabad eladni, még akkor se, ha a sérülése óta egy kicsit halványabb.
Ne haragudj,de hogy gondolod,hogy C.Ronaldo Deco helyén játszhatna???Alig eltérő poszton játszanak.Ronaldo belső kp-ként???
Tuti hogy nem jó ötlet.A gyorsasága és a technikája a szélen használható ki.Nálunk pedig ugye zsenik játszanak ott...
Rivaldo-A Legnagyobb.
barca99
Llegenda del Barça

2007.02.03. 14:50:36

Kivétel, ha betömörülnek, sehogy nem lehet átjátszani őket, majd kontrából kapunk egy gólt. :?
Andris
Adminisztrátor

2007.02.03. 14:35:53

Ezt én tudom, de abban bíznék ilyen esetben, h ugy is bőven több gólt rugunk, mint az ellenfél... 8)
- József Attila
lionel19

2007.02.03. 14:33:45

lionelmessi19 írta:
lionel19 írta:--------------Valdes-----------------
???????-Puyo-Marquez-Zambrotta
-------------Xavi-Deco--------------
-----------Ronaldinho---------------
Messi--------------------- Cronaldo-
--------------Eto'o-------------------

Kell egy "védekezőbb szellemű" középpályás is, Xavinak! Iniesta pedig csereként tudna hozzátenni akár egy Messi,Deco,Ronaldinho vagy Xavi helyén is! Kérdőjel helyére egy igazolás nem ártana a nyáron.
Iniesta már magasan jobb, mint Xavi, nem kérdés sztem, h ini a kezdő, és Xavi a csere.
Ezenfelül meg jobb oldali védőnek én Puyolt raktam volna, és Thuramot középre.
Thuram sztem már nem a régi, de ha Iniesta kezd akkor nem lessz a középályán nem lessz védekezőbb szellemű ember!
Andris
Adminisztrátor

2007.02.03. 14:31:36

lionel19 írta:--------------Valdes-----------------

Kell egy "védekezőbb szellemű" középpályás is, Xavinak! Iniesta pedig csereként tudna hozzátenni akár egy Messi,Deco,Ronaldinho vagy Xavi helyén is! Kérdőjel helyére egy igazolás nem ártana a nyáron.
Iniesta már magasan jobb, mint Xavi, nem kérdés sztem, h ini a kezdő, és Xavi a csere.
Ezenfelül meg jobb oldali védőnek én Puyolt raktam volna, és Thuramot középre.
- József Attila
socia19
Barça C

2007.02.03. 14:30:23

ez lemaradt: Barcelona 2007/2008
Valdes
Emmanuelson Puyol Marquez Zambrotta

Xavi Deco

Dinho

Messi Céroni

Eto'o

pad: Jorquera,Gio,Oleguer,Motta,Iniesta,Guddy,Saviola
Csak a Barca semmi más!!!!
Més que un club
socia19
Barça C

2007.02.03. 14:26:48

én azt mondom,hogy jelenleg jobb formába van céroni mint Dinho,de ne felejtsük el hogy Dinho csak(!!!) Eto'o-val és Messivel tud olyan triót alkotni amivel formába van,és nyerjük a kupákat!! amúgy meg én úgy látnék egy kis esélyt erre az ügyre hogyha Xavi-t visszatolná Frankie vkp-nak,Dinho menne Tkp-nak éskét szélen Messi és Céroni elöl meg Eto'o
Csak a Barca semmi más!!!!
Més que un club
lionel19

2007.02.03. 14:20:24

--------------Valdes-----------------

cserék pedig: Jorquera,Oleguer,Motta,Saviola,Iniesta,Maxi Lopez,Dos Santos

VILÁGVERŐ FELÁLLÁS!!! :)

jah mégvalami: Bal oldali védő posztjára kit látnátok szivesen?
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.02.03. 14:09:55

lionelmessi19 írta: Ha jönne Cronaldo, én a következőképp gondolnám a csapatot jövőre:

Valdes
Iniesta, Deco
Ronaldinho
Messi, Cronaldo
Eto'o

És cseréknek pedig van ugye: Dos Santos, Saviola, Xavi, Edmilka vagy Motta (vmelyiket ugyis el kell adni), Oleguer, balhátvédek közt én Syl-t tartanám meg, Jorquera.
Ez így teljes keretnek kevés, de talán fel lehetne hozni embereket a b-ből, Maxit visszahozni, ilyesmi....
Nem rossz :wink: (De azért még mindig nem tartom olyan "nagy" játékosnak,mint tartják őt)
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.02.03. 13:23:24

varga tamás írta:Az utolsó mondatoddal teljesen egyet értek. Sztem a kulisszák mögött Cruyff mozgatja a szálakat, a klubra és a csapatra neki van a legnagyobb befolyása. Magyarán: ma csak az történik a klubnál, amivel Cruyff is egyet ért. Ha ő azt szeretné, hogy CR jöjjön, akkor jönni fog - ha a portugállal sikerül megegyezni. Nagyjából az van a klubnál, amit JC akar.
Azért ez elég erős túlzás, nem gondolod?
Oké, h tanácsadó, akinek adnak a szavára, de nagyon nagy túlzás azt állítani, h minden ugy van, ahogy ő akarja. :shock:
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.02.03. 13:21:50

Tamás, nagyon nagyon nem értek egyet sok dologgal:

1. Deco nem játszik a legjobban, de egyáltalán nem is rosszul...egyáltalán nem alibizik, egyébként sem nagy gólvágó, és igen is védekezik rendesen. valamint nem lehet pótolni, ő az a szervező ember, akit senki, se Dinho, se Xavi, se Iniesta nem képes pótolni, céronaldo meg végképp nem.
2. Decot eladnád, Xavit megtartanád: Deco most is, és tavaly, tavaly előtt is sokkal jobban játszott.

3. Van Bommel szintű vkp-vel nem érnénk semmit, mivel Bommel nem képvisel valami nagy játéktudás... :?

4. C.Ronaldo nem szervező, hanem abszolút támadó kp, ugyhogy csak Messi, Etoo, Dinho hármasból vki helyén lehetne játszatni, ebből következik a rotálás dolog, illetve a vkp nélküli játék, alapozva a támadósor gólképességére.

Ha jönne Cronaldo, én a következőképp gondolnám a csapatot jövőre:

Valdes
Iniesta, Deco
Ronaldinho
Messi, Cronaldo
Eto'o

És cseréknek pedig van ugye: Dos Santos, Saviola, Xavi, Edmilka vagy Motta (vmelyiket ugyis el kell adni), Oleguer, balhátvédek közt én Syl-t tartanám meg, Jorquera.
Ez így teljes keretnek kevés, de talán fel lehetne hozni embereket a b-ből, Maxit visszahozni, ilyesmi....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2007.02.03. 13:25:23-kor.
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.02.03. 13:18:46

Forever Barcelona írta:Johan Cruyff a napokban jelentette ki, hogy a Manchester United portugál ásza, Cristiano Ronaldo, nagy lökést adhatna a jelenlegi Barcelonának. A holland mester is azon dolgozik a háttérben, hogy Spanyolországba édesgessék a portugálok "kincsét". Joan Laporta elnök és Frank Rijkaard edző is hajlik az átigazolásra.
- Ő minőségi játékos! A két klubnak kell megállapodnia, én nagy szeretettel várom csapatomban - nyilatkozta Rijkaard.
Mindazonáltal a hírek szerint Laporta nagyon hallgat átigazolási ügyekben Cruyffra...
Az utolsó mondatoddal teljesen egyet értek. Sztem a kulisszák mögött Cruyff mozgatja a szálakat, a klubra és a csapatra neki van a legnagyobb befolyása. Magyarán: ma csak az történik a klubnál, amivel Cruyff is egyet ért. Ha ő azt szeretné, hogy CR jöjjön, akkor jönni fog - ha a portugállal sikerül megegyezni. Nagyjából az van a klubnál, amit JC akar.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.02.03. 13:03:21

CRonaldo esetében én is dilemmában vagyok. Ha eljön a MU-ból, akkor vszleg hozzánk jönne. Személy szerint nagyszerű játékosnak tartom, gólveszélyes, megbolondítja az ellenfél védelmét. Nagyon fiatal - 21 éves - tehát egy tízessel fiatalabb, mint Deco. Deco helyére sztem jöhetne, és akkor Decót el tudnánk adni, mert az idén eléggé gyenge teljesítményt nyújt: kevés gól, amit lőtt azok közül is csak a cselszki elleni gólja volt fontos, a többi nem osztott, nem szorzott.Tudom, most jöttök, hogy tavaly meg azelőtt milyen jó volt: ja, akkor igen, az idén egy határ fos. Keveset védekezik, sokszor csak alibizik. CR biztos jobban harapna, gólveszélyesebb is, és Ronaldinhót is nagyobb akarásra sarkallná. Gondoljátok el a középpályánkat: CR - Xavi / Iniesta - R10. Zseniális és betonkemény lenne. Emellett Motta és Edmilson helyére vennénk egy Van Bommel szintű vkp-t, és középen nem lenne párja a Barcának. Elöl meg Etoo, Messi, Saviola esetleg Guddy támadna, Giuly helyére meg vennénk egy fiatalabb játékost, vagy Dos santost beépítenénk.
Szóval, én örülnék CRonaldo érkezésének, de csak akkor, ha nem kell eladni/elcserélni Xavival. xavit nem szabad eladni, még akkor se, ha a sérülése óta egy kicsit halványabb.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.02.03. 12:57:00

a messinából vitték el, egyébként ASR nevelés.
amelia egyébként kiváló kapus, de nem jobb, mint valdes.
padra meg minek idehozni? maradjon inkább itáliában, és menjen a Romába! 8)
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.02.03. 12:55:20

Sylvinho_ írta:
Charlie írta:Milan már leigazolta.Nem?
C.
Jaja, úgyhogy nem hiszem, hogy érdeklődünk iránta.
A Milan nem őt igazolta le, hanem Storarit, azt a nagyhajú kapust, most hirtelen nem jut eszembe hol játszott eddig.
barca_steve
Barça C

2007.02.03. 12:43:53

ha Cr.Ronaldo idejön, akkor DosSantosnak még kevesebb lehetőséget ad Rijkaard. nem csodálkoznék ha tényleg eligazolna. és hosszútávon rá nagyobb szükség van, mint Ronaldóra.
Xavit pedig nem kéne eladni.
Andris
Adminisztrátor

2007.02.03. 12:35:24

Hát ha jönne Ronaldo, akkor sztem rotálás lenne, az a problémám, h lehet, h messi lenne az áldozat. Ezért is nem szeretném céronaldot.

De ha már jön, akkor tőlem még vkp nélkül is játszhatnánk, úgy is többet rúgunk, mint kapunk 8)
- József Attila
Bodi
Director del Fútbol

2007.02.03. 12:35:19

Én akkor is azt mondom,hogy nem kell Ronaldo!
A nagy triónk szenzációsan játszik együtt,tökéletesen érzik egymást,kár lenne szétszedni őket.
Egyszerre négyen meg nem lehetnek a pályán,mert akkor szinte megszűnne a középpályás védekezésünk.
Csak akkor tudom őket egyszerre elképzelni a pályán,ha mögöttük két VÉRBELI vkp játszana,akkor viszont el kell felejteni Deco-t,Xavi-t és Iniestat.
Megér ennyit C Ronaldo?Hát nem!
Sylvinho_
Capitá del Barça

2007.02.03. 12:02:41

Charlie írta:Milan már leigazolta.Nem?
C.
Jaja, úgyhogy nem hiszem, hogy érdeklődünk iránta.
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről. :)
Lezárt