De adja,csak nem mindenkinek van ilyen csatornája.Rivaldinho írta:Mér kell online stream..? nem adja ma vmi a meccsnket ?SportKlub se ?
Segítség kéne
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
in to exile
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Én Bittorrenttel és Utorrenttel keztem, abból az Utorrent marad. Az Azureust és a Bitcometet is kipróbáltam, de azok nem müködtek rendesen (Azureusnál át kellett volna állítanom a NAT-ot, de azt nem akartam). Supertorrentet is próbáltam, mert demonoid.com-on ajánlották egyszer. "Szakértők" és felhasználók véleménye szerint az Utorrent és az Azureus a legjobb, az Azureus pár dologgal többet tud (de azokat inkább csak a "profik" vesszik hasznátlionel19 írta:Ti milyen letöltő programot használtok Torrentezéshez?
Milyet ajánlatok?

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Mér kell online stream..? nem adja ma vmi a meccsnket ?
SportKlub se ?

- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Először is bocsi, mert lehet hogy régebben ezt már pár embernek elmagyarázta valaki, de.....
Pontosan hogy is van ez a rojadirecta.com? amikor rámegyek a BArca meccsre kijön pár csatorna, de amikor mellé kattintok a lehetőségek közül egyet sem nyit meg? Ha valaki szánna rám pár percet, írja le legyen olyan kedves, hogy mi a titka a számomra nagyon bonyolultnak tűnő dolognak...Köszi
Pontosan hogy is van ez a rojadirecta.com? amikor rámegyek a BArca meccsre kijön pár csatorna, de amikor mellé kattintok a lehetőségek közül egyet sem nyit meg? Ha valaki szánna rám pár percet, írja le legyen olyan kedves, hogy mi a titka a számomra nagyon bonyolultnak tűnő dolognak...Köszi

Én Bitlordot használok,de sokak szerint az Utorrent jobb.Amúgy szerintem nincs nagy különbség közöttük.lionel19 írta:Ti milyen letöltő programot használtok Torrentezéshez?
Milyet ajánlatok?
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
ezer köszönet, pont erre gondoltamlionelmessi19 írta:rojadirecta.com-ot próbáld meg!

Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
- Andris
- Adminisztrátor
rojadirecta.com-ot próbáld meg!Ronaldinho #10 írta:légyszi adjátok meg az online stream oldalt...
vmi hülye címe van, rodirecjta.com vagy mittoménLégyszi válaszoljatok minnél hamarabb, mert megszeretném nézni a mai meccset.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
légyszi adjátok meg az online stream oldalt...
vmi hülye címe van, rodirecjta.com vagy mittomén
Légyszi válaszoljatok minnél hamarabb, mert megszeretném nézni a mai meccset.
vmi hülye címe van, rodirecjta.com vagy mittomén

Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
LG-nek írj privát üzenetet.jelwaz írta:Hello!
Segítségre lenne szükségem nagyon! Főleg aki járatos a szlovák nyelvben, nem tudná megmondani, hogy milyen busz visz Popradról Vysné Ruzbachyba február 8-án (úgyhogy a vonat 14:29-kor ér be+késés) és vissza 9-én (úgyhogy 15:30-kor indul a vonat). Nagyon fontos lenne, kérlek segítsetek!!!
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Hello!
Segítségre lenne szükségem nagyon! Főleg aki járatos a szlovák nyelvben, nem tudná megmondani, hogy milyen busz visz Popradról Vysné Ruzbachyba február 8-án (úgyhogy a vonat 14:29-kor ér be+késés) és vissza 9-én (úgyhogy 15:30-kor indul a vonat). Nagyon fontos lenne, kérlek segítsetek!!!

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én láttam a filmet. Elég jó.
Nézd meg isohunt-on, vagy torrentz.com-on.
Vagy rendeld meg eredetiben.
Nézd meg isohunt-on, vagy torrentz.com-on.
Vagy rendeld meg eredetiben.

ha kell,priviben tudok adni egy linket,talán még müxik.Bercy írta:Helló!
Hallott már valaki a Futball Factory filmről?
És ha igen hol lehet megszerezni?
Köszi
Én csak a könyvet olvastam, de a filmről nagyon jókat hallottam.Bercy írta:Helló!
Hallott már valaki a Futball Factory filmről?
És ha igen hol lehet megszerezni?
Köszi
Majd keresek valamit
Visca El Barca!
- Andris
- Adminisztrátor
Nagyon szépen köszönöm!Charlie írta:http://www.zshare.net/download/katalan-szotar-zip.html
C.

amire nincs megfelelő, azt ugy mondják, ahogy a spanyol?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Kellene egy kis segítség:
Szeretnék egy kicsit katalánul tanulgatni, vagy legalább is szavakat megtanulni, de minimum egy szótárat találni. Kellene, h kicsit megértsek a Mundo cikkkeiből...
Szóval a kérés/kérdés az lenne: Tud vki internetes katalán szótárat, vagy ilyesmit? Illetve ha tud, akkor belinkelné?
Előre thx
Szeretnék egy kicsit katalánul tanulgatni, vagy legalább is szavakat megtanulni, de minimum egy szótárat találni. Kellene, h kicsit megértsek a Mundo cikkkeiből...
Szóval a kérés/kérdés az lenne: Tud vki internetes katalán szótárat, vagy ilyesmit? Illetve ha tud, akkor belinkelné?
Előre thx

- József Attila
- József Attila
- VictorValdes19
a football manager 2007-et nem tudnátok hogy hol lehetne letölteni
előre is köszönöm 

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
-
Köszi szépen

in to exile
Találtam néhányat a neten,remélem működnekLos Banditos írta:Kellene nekem néhány telepítőkód a FIFA World Cup 2006 nevű PC játékhoz.
Elhagytam véletlenül a CD tokkot és belőle a kézikönyvet.![]()
QG3B-UMJP-GHCN-UGH4-SRLD
G5BT-WFR4-5KUU-85KL-YRLD
GQUC-XLHH-TXGM-ATX8-RRLD
Q7GQ-SQNC-7HUR-47HL-VRLD
L76W-RYYU-7SQ4-Q7SG-8RLD
Nem próbáltam ki őket ha 1ik sem műxik akkor sorry.
-
Kellene nekem néhány telepítőkód a FIFA World Cup 2006 nevű PC játékhoz.
Elhagytam véletlenül a CD tokkot és belőle a kézikönyvet.
Elhagytam véletlenül a CD tokkot és belőle a kézikönyvet.

in to exile
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Segítsetek plííz!! Mi adja a mai kézi meccsünket, és mikor, mer egy nap nem játszhatunk 2 csapat ellen, mer az nso azt irja h 16.15 Mo-Csehek, a sport1 meg azt h MO-Spanyolok 20.15...
mi az igazság...?