Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
dr. house meg azt hiszem mindig kedden, én is tolom, és általában szombat, vasárnapra van kész a felirat! 24 meg nem 100, de sztem az is hétfő!Perrero írta: szökést, 24et, dr house-t mien napokon adják amcsibanem akarom mindig nézni a placcot ahonnan töltöm lefelé
Szökést tuti,hogy hétfőn (kivéve ma,ma nem lesz),és kedd hajnalban már tod tölteniPerrero írta:gépemen amikor akarom egész 3ik évadLos Banditos írta:Ma AXN 20:50-től Lost 3. évfolyam első rész.![]()
![]()
szökést, 24et, dr house-t mien napokon adják amcsibanem akarom mindig nézni a placcot ahonnan töltöm lefelé
Ja tényleg ott van, mi 26.-án néztük felvételi előtt kis feszültségoldónak és végülis meg is lett a hatása, akkor még nagyon nem alkottam róla véleményt mert hát kicsit paráztam de most hogy visszagondolok jó kis film!Barcaforever írta:Szombaton néztük az Egy éjszaka a múzeumban.De nagyon ott van.Ben Stiller hozza magát.Annyit röhögtünk.
![]()
Ajánlom mindenkinek.
Hy!elprat írta:Én is lecsekkoltam,naggyon tuti!ozsimiki írta:Elpratebben is 1etértünk
hm..
Amúgy előbb néztem meg pont![]()
Nem volt rossz!
Kérdés:akkor most Locknak,Eckonak meg az utolsó mohikánnak annyi???
Mert nem derült ki igazából,s mivel robbanásnak nyoma sem volt(füst,repülő bunkerdb-ok...),
lesz még meglepi....
Nem tudja vki h az Rtl klubbon is lesz v csak azon az axn-en?
Én is lecsekkoltam,naggyon tuti!ozsimiki írta:Elpratebben is 1etértünk
hm..
Amúgy előbb néztem meg pont![]()
Nem volt rossz!
Már alig várom,sztem ro@adt jó filmsorozatozsimiki írta:Bizony!Los Banditos írta:Jövéhét pénteken szokásos időben egy Lost sorozat de másnap,szombaton 19:30-tól 22:15-ig három rész amivel beis fejeződik az RTL Klubbon a -II- évad.
+
Mai naptól lehet töletni lefele a legújabb részt,azaz a 3.évad 7.részét![]()
Felirat is megvan már hozzá,akit érdekel
www.lost.hu
Bizony!Los Banditos írta:Jövéhét pénteken szokásos időben egy Lost sorozat de másnap,szombaton 19:30-tól 22:15-ig három rész amivel beis fejeződik az RTL Klubbon a -II- évad.
Az AXN-en pedig kezdődik a -III- évad.![]()