Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosan 1etértek veled. Guddy szerintem maradjon csak barcánálretek írta:én nem értelek beneteket! most arról miért tehet egy játékos hogy kiharcolt egy büntetőt??? arról nem ő tehet...hanem az aki felrúgja...!viszont az sem rajta múlik, hogyha feldobja magát, akkor mit itél a játékvezető...szóval ezt én meg sem említeném hogy kiharcolta...! nah de Guddyról annyit hogy szerzett már gólokat igen... de nem is azon a poszton játszik, ahol szeretne(sztem) vagyis ahol a cselzibe szerepelt. meg nem nagyon tudott beilleszkedni... eleinte zambrottát is mindenki szidta.. mostmeg szerintem káprózatos amit művel... guddynak is kellene idő.. nem mindenki tud 2 perc alatt beilleszkedni
Csak a Barca! írta:Igen, de rohadtul idegesítő amit csinál a szerencsétlen játékosaival (Guti, Ronaldo, Bakam) Egy edző ne csináljon már ilyeneket a saját játékosaival. Nevetséges. Komolyan már kezdem sajnálni a rmet. Mindig talál valakit, akit kispécizhet magának.
Jaja nekem sose volt szimpi.De megfigyelhető, h a Juvéhoz képest többet mozog a kis négyzetében.Ez lehet tetszik neki, nem ülepednek le az izmok.Csak a Barca! írta:Én remélem megint kikap a rm aztán az a ki anyaszomorító karcsiszemüveges kapálót kirugják. Hú de rühellem azt az embert.![]()
![]()
![]()
Miért a Getafe elleni vereséget gondoltad volna?Én döntetlen tippelek.Zsolti írta:Azért ennyire nem [auto_cenzúra] a madrid,hogy a sociedadot se tudják megverni..nem mintha ennek örülnék,vagy drukkolnék nekik,de szerintem simán behúzzák a meccset,de ne legyen igazam!
A Sevillának és a Valenciának tényleg az leszRivaldo11 írta:az üldözőknek pokoli meccseik lesznek-idegenben(Betis-Sevilla,Getafe-Valencia,Sociedad-Real M.)