Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ez elég merész.lionelmessi19 írta:Ha a hármas fent van, és tudnak kicsit játszani, akkor elég 5 perc 3 gólhoz.
Mért tudod remélni?lionel19 írta:csak remélni tudom hogy ezt nem a 2. real gól után irtad belionelmessi19 írta: Hát ami azt illeti...![]()
amugy kapushiba volt mind 2 gól!![]()
csak remélni tudom hogy ezt nem a 2. real gól után irtad belionelmessi19 írta: Hát ami azt illeti...
Hát ami azt illeti...lionel19 írta:és ki fog 2 golt rugni?? szted? sztem senki? két gólt nemlehet mákkal!varga tamás írta:A valencia meccset tényleg nem halasztják el.
Figyelitek a rm meccsét? A 20. percben sociedad-margit 1-0, casillas velünk van. Most akár le is fújhatnák a meccset, de sajna nem teszik, és sztem nyer a rm. Bár ne lenne igazam.
és ki fog 2 golt rugni?? szted? sztem senki? két gólt nemlehet mákkal!varga tamás írta:A valencia meccset tényleg nem halasztják el.
Figyelitek a rm meccsét? A 20. percben sociedad-margit 1-0, casillas velünk van. Most akár le is fújhatnák a meccset, de sajna nem teszik, és sztem nyer a rm. Bár ne lenne igazam.
Jó, szerintem 18ból 4 nem sok. 21 meccs alatt, amiből játszott 19 meccset.lionel19 írta:Kb. 4et kaptunk róla ahogy emlékszem + még amelyik meccset nemláttam azt nemtom!lionelmessi19 írta:2re emléxem, lehet, volt még 1-2.
Mindenki tudja csak a vezetőség nem! VKP-n a helye...
Egy szó mint száz vezetőség nem lát semmit, ezt sem és Saviolát sem..
Kb. 4et kaptunk róla ahogy emlékszem + még amelyik meccset nemláttam azt nemtom!lionelmessi19 írta:2re emléxem, lehet, volt még 1-2.
Mért, idén hányat kaptunk a 18-ból miatta? 2re emléxem, lehet, volt még 1-2.lionel19 írta:Csak azt ne Marquez soha többet ne védekezzen, hány gólt kell még miatta kapnia a csapatnak hogy ti is lássatok?????lionelmessi19 írta:A Deco, Iniesta, Xavi kp-sort ugy kéne, h Marquez megy vissza, edmilka jön le és Xavi megy fel.![]()
![]()
Csak azt ne Marquez soha többet ne védekezzen, hány gólt kell még miatta kapnia a csapatnak hogy ti is lássatok?????lionelmessi19 írta:A Deco, Iniesta, Xavi kp-sort ugy kéne, h Marquez megy vissza, edmilka jön le és Xavi megy fel.
Abszolút egyetértek.Game90 írta:Az én kezdőm a Racing ellen:
Valdes - Oleguer, Puyol, Edmilson, Zambrotta - Iniesta, Marquez, Deco - Messi, Saviola, Ronaldinho.
Guddy nincs a keretbenEto'o meg kap 20-25 percet. Ezen a meccsen akár kilehetne próbálni a Deco, Iniesta, Xavi kp sort
Hello!varga tamás írta:Sziasztok!
Én azt javasolnám minden kedves hozzászólónak, hogy csak magunkkal foglalkozzunk. Hogy ki a rm edzője, hogyan játszuanak, milyen problémáik vannak, az rájuk tartozik, majd megoldják, ha tudják. Mi a saját csapatunkkal foglalkozzunk, mert nálunk is vannak gondok, megoldást igénylő kérdések. A mi játékunkkal sem lehetünk túlzottan elégedettek, az akarat nemegyszer hiányzik a csapatból, a szép játék meg ritka, mint a fehér holló. A racing ellen kötelező a győzelem, remélhetőleg meglesz. A többiekkel meg ne foglalkozzunk, mert ha ezt tesszük, azt jelenti: nem saját magunktól várjuk a jobb eredményeket, hanem ellenfeleink kezében vagyunk. Mert már elegem van abból, hogy hétről-hétre annak szorítok, hogy a margit, a valencia meg a sevilla kapjanak ki, hogy megmaradjon a minimális előnyünk, mert mi csak döntetleneket tudunk kicsikarni harmatgyenge, félnótás csapatok ellen. Nyerni kéne, és akkor kvára mindegy hogy az üldözőink mit játszanak. Persze, holnap a valencia kikaphatna, mert a jövő héten megyünk a mestallába - bár lehet h elhalasztják a meccset a BL miatt - és ott dá-dá lesz nekünk, mert ezzel a játékkal simán vereséget szenvedünk.
Föleg, h én ugy tudom, h iniesta pont az egyetlen spanyol játékosunk a csapatbnan.. (a katalánok és baszk mellett)SINCE 1899 írta:Bocsi ez lehet hogy nem ebbe a topikba tartozik,de egy KATALÁN (INIESTA) rugta a gólt a franciáknak?? Ez asszem mindent elmondd! OLEGUER biztos nem rugott volna gólt,inkább direkt kihagyta volna!!!:)
sok lehetoseget kaptunk arivalisainktol az elmult idoszakban... egyszer-egyszer illene is élni velük..ozsimiki írta:Sziasztok!
Ismét egy nagyon fontos 7vége előtt állunk,és 1 kötelezőnek tűnő győzelmet várok a Barcától,otthon a Racing ellen![]()
Mivel lesz 1 Betis-Sevilla 'háború',ismét kapunk úgy érzem 1lehetőséget,hogy ellépjünk végre már!
FORZA BARCAAA!