abba énis benne lennéklionelmessi19 írta:Egy 6-0 ás el classico, Etoo 3, dinho 2, és Messi 1 góljával, ahol minden gólpaszt Xavi, Iniesta, és Deco ad.Raziel írta: eto'o és messi felépült,mi kell még ?

abba énis benne lennéklionelmessi19 írta:Egy 6-0 ás el classico, Etoo 3, dinho 2, és Messi 1 góljával, ahol minden gólpaszt Xavi, Iniesta, és Deco ad.Raziel írta: eto'o és messi felépült,mi kell még ?
Egy 6-0 ás el classico, Etoo 3, dinho 2, és Messi 1 góljával, ahol minden gólpaszt Xavi, Iniesta, és Deco ad.Raziel írta: eto'o és messi felépült,mi kell még ?
Mivel már nem fórumozik itt, hála az égnek, ezért gondolom, ez talán belefér: nem kell furcsálnod, szegény egyszerűen hülye kissé, ezt sikerült itt is bebizonyítani nem egyszer, de mindegy. Egyébként nem szoktunk nagyon idézgetni madridistáról, nem illik, ha nem tetszik, akkor reagáljunk ott.lionel19 írta:ezt a hszt nem itt irta hanem a madridistán de érdemes megnézni!
Elég fura a srác, nemtom mit néz ez! Mert aki fociz néz az tudja hogy Samu sérült voltR.M.C.F. írta:Aztnem értem miért nincs tele a sajtó és miért nem arról beszélnek a riporterek hogy Etoo már 5 hónapja gólképtelen?
Látta valaki gólt rugni?
Rugott gólt 5 hónap alatt?
nemkell cinikusnak lenni,ez nem erről szól,nyertünk és kész,ma jól játszottunk és ezt nekik is el kell ismerni persze csak azoknak akik látták a meccset.Ől ilyenkor nem jönnek ide,csak akkor jöttek mikor megvertek minket,de akkor többen is feljöttem kárörvendeni,most pedig nekünk van erre lehetőségünk de mi nem élünk vele,mert vagyunk annyira kulturáltak,hogy nem csináljuk ezt meg,nem megy nekik ez tény,mi jol játszottunk msot végre és remélem hogy ez igy is marad,vezetünk 3 ponttal a bajnokságban,eto'o és messi felépült,mi kell még ?ozsimiki írta:Lio!![]()
Te olvasgatod az ottani Barca-Real (ill Real-BARCA) topicot![]()
Amikor nem működött itt a fórum pár napig,akkor mentem oda,azóta soseMár akkor elég volt pár elvakult hszéből,szal minek bosszantsam magam?
Még jó,hogy ott is vannak kivételek! Ők tudják,hogy ez a Barca nem azért ért el sikereket,amiket állít pár mélyen tisztelt madridos...
Lehet,h szerintük mi intéztük el,hogy kapjon a Racing 1 11-est,hogy ne tudjanak azzal jönni,hogy csak Mi kapunk,és persze azt is,hogy Jobbra fogja lőni,és így Valdes-nek egyszerű dolga volt...![]()
Én meg most gonosz vagyok
Elég fura a srác, nemtom mit néz ez! Mert aki fociz néz az tudja hogy Samu sérült voltR.M.C.F. írta:Aztnem értem miért nincs tele a sajtó és miért nem arról beszélnek a riporterek hogy Etoo már 5 hónapja gólképtelen?
Látta valaki gólt rugni?
Rugott gólt 5 hónap alatt?
münchen sem remekel mostanában,két rossz formában lévő csapat fog játszani egymással,mi meg remélem megvergjük a poolt,fog játszani eto'o,messi,r10 is,most a newcastle ekapta a poolt tegnap,2-1re verte őket.Los Banditos írta:Naná hogy mákos gólt volt mindekttő,de kapushiba is.a München ellen ez kevés lesz ha így folytatják...
énis nagyot néztem mikor láttam hogy 2öt rugtakOrdog írta:A margó nagyon kirúgott a hámból. 2 gól egy meccsen??? hmmmmmm erre még a madridi ínyencek is csettintenek ezekben az időkben:)))
Külön kiemelném az utsó előtti mondatot.madridista a gyorshírek közt írta:22:14 - Ma tehát a Real Madrid labdarúgói nagyon fontos győzelmet arattak a Real Sociedad otthonában, míg a kosarasok a TAU ellen bejutottak a spanyol-kupa fináléjába, ahol majd a Barcelona vár Joan Plaza csapatára. Habfehér este volt, bízzunk a hasonló jó folytatásban. Hala Madrid!
Lesz abból még egy tizi minimum, tudod, Laporta volt olyan kedves, és felajánlotta a spanyol szövetségnek, hogy állja a bírók fizetését, még fizuemelés esetén is...sőt, ha a barca ellenfeleivel kapatnak gólt, még prémium is jár...real_funghi írta:A Betis most hagyott ki egy 11-est. Nem nagyon akar a Sevilla megverődni.
Nekem nincsenek ekkora igényeim.lionelmessi19 írta: Ha Sevilla kikap, és a Valencia is, illetve ha mi nyerünk, akkor no problem..
Nem vágom, hogy mért nem érzed, de ha majd sikerül, szóljbarca99 írta:NEEE! a lottószámokat miért nem érzembarca99 írta:Sztem meg tuti nem kapnak ki. Vhogy bemákolják, vagy küzdenek, de zsinórban 3 (??) vereségük nem lesz. Sajnos.![]()
Igazad van,nem lehetetlen,hogy jobban jártatok,volna,ha ma kikaptok,mivel akkor sztem elküldték volna Capellot.wakii írta:De ez igy nagyon nem jó!!! Capello marad indenki kussol egy ideig aztán keződik minden előről! Sehol nem lesz a csapat...Bodi írta:
Várható,hogy előbb-utóbb nyertek egy meccset [auto_cenzúra] játékkal is,vasárnap is benne volt a pakliban,most sztem összejön.
Sajnos...
NEEE! a lottószámokat miért nem érzembarca99 írta:Sztem meg tuti nem kapnak ki. Vhogy bemákolják, vagy küzdenek, de zsinórban 3 (??) vereségük nem lesz. Sajnos.