2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tényleg nem rossz Vkp-ként,rossz formában van meg,lassú is és ez nagyon rossz együtt.Hát most sokkal jobb volt Sylvinho..Slither írta:
Vkp-ként nem olyan szörnyű, szélen sem azért rossz mert gyenge, hanem mert lassú. Nem mindegy
Vkp-ként nem olyan szörnyű, szélen sem azért rossz mert gyenge, hanem mert lassú. Nem mindegyBalika Gaucho írta:Elszomorító hogy Rijkaard még vkp helyén játszatja , amikor gyenge felépítésű embereket nem tud megfogni a szélén , nemhogy középen.........
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy játszhat a helyén... Sajnos a csapatban azon a poszton senki nem pótolhatja Zambrottát.Los Banditos írta:Sajnos már tényleg nem tud úgy teljesíteni mint 2 éve,pedig nagyon szimpatikus.Zambrottával szemben nincs már esélye de azért egy-két meccsen majd pótolhatja.
Az 1. és 3. bekezdésben van a lényeg!Los Banditos írta:Oleguer mostanában nagyon jó,kinőtte a hibáit jól védekezik és meglepően szépen segíti a támadásokat.
Gio pedig egyáltalán nem rossz játékos,bár úgy néz ki hogy ezentúl már túl sokat nem fog játszani ha továbbra is marad a Zambrotta baloldalt szisztéma.
Xavinhonak pedig gratulálok hogy van arca szidni a kedvenc csapata egyik játékosát aki ráadásul mindennél jobban szereti a klubját...
Teljes mértékben igazad van, nem sokat számít. Itt van pl az én példám is, én sem járok még olyan soknál pedig már nagyon régóta vagyok Barcás. Én nem azt mondtam hogy Xavinho nem nagy Barca drukker, nem tom hogy az-e, nem ismerem. Viszont az 500 feletti hozzászólás sejteti hogy nem divatszurkoló az adott személyozsimiki írta:Off: na ez az ami az égvilágon nem számítZozzy 5 írta:Xavinho akinek 56 hozzászólása van az ne kérdőjelezze meg egy 500 felett lévő fórumozó Barca iránti elkötelezettségét!![]()
Nem a hsz szám dönti el,hogy ki mekkora BARCA drukker,és nem is kell ezen versengeni
![]()
![]()
Bocs a modiskodásért![]()
Néha rámjön,de szóljatok,ha nincs igazam
Off: na ez az ami az égvilágon nem számítZozzy 5 írta:Xavinho akinek 56 hozzászólása van az ne kérdőjelezze meg egy 500 felett lévő fórumozó Barca iránti elkötelezettségét!
És persze Xavit kihagynád....,azt aki több,mint 5 éven keresztül volt,és most is a Barca motorja.Akit nem érdekel(t) a MU meg a többi klub,m neki csak a Barca számít. De persze azért Oleguer ott van. Látszik,h régóta vagy Barcás...lionel19 írta:Gio miatt már soha többetXavinho írta:Ha ma is az istenkirály Oleguer miatt kapunk gólt,akkor hinni fogtok![]()
![]()
![]()
Akkor is a Zambrotta-Puyol-Márquez-GIO a legjobb védősorunk.
nem fogunk gólt kapni,
mert nemfog jaccani...
(remélem)
A legjobb felállás sztem:
--------------Valdes-----------------
Oleguer-Puyol-Thuram-Zambrotta
---------------Marquez--------------
------------Deco-Iniesta------------
Messi--------------------Ronaldinho
----------------Eto'o-----------------
Gio miatt már soha többetXavinho írta:Ha ma is az istenkirály Oleguer miatt kapunk gólt,akkor hinni fogtok![]()
![]()
![]()
Akkor is a Zambrotta-Puyol-Márquez-GIO a legjobb védősorunk.
annyit róla, hogy Gio annyira jóXavinho írta:Részemről be van fejezve,m úgy látom,h Oli itt is kiskedvenc. Csak még ennyi hozzáfűzni valóm van:majnem miatta vesztettünk egy BL döntőt.
http://www.youtube.com/watch?v=uBy62DqiqcA
Ezt érdemes megnézni,m tanulságos![]()
utolsó mondatom... olvasd már el... csak szövegértésXavinho írta:Akkor Deco-t 1 év múlva vágjuk ki?lionel19 írta:és a 32 évesek szted hogyXavinho írta:Itt most azon van a hangsúly,h Oleguer nincs olyan jó,mint Gio. Gio gyorsabb, tapasztaltabb és támadásban is hasznosabb,mint Oleguer. Oleguer egyébként csak annak köszönheti,h még minig a Barca játékosa,h katalán. Amúgy már rég repült volna.
lehetnek itt, focizni sem tudnak...
32éves embereknek nincs helyük
A BARCÁBAN
persze ha nagyon tud akkor lehet...![]()
Akkor Deco-t 1 év múlva vágjuk ki?lionel19 írta:és a 32 évesek szted hogyXavinho írta:Itt most azon van a hangsúly,h Oleguer nincs olyan jó,mint Gio. Gio gyorsabb, tapasztaltabb és támadásban is hasznosabb,mint Oleguer. Oleguer egyébként csak annak köszönheti,h még minig a Barca játékosa,h katalán. Amúgy már rég repült volna.
lehetnek itt, focizni sem tudnak...
32éves embereknek nincs helyük
A BARCÁBAN
persze ha nagyon tud akkor lehet...