Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azért írtam úgy hogy "már-már"...de még messze nem ez volt a legjobb,ezt én is tudom...csak az előző meccsekhez képest szerintem jobban játszott...lionelmessi19 írta:Én nem értek senkit, azért is mondom sokszor, hogy komolytalanok vagytok.csababarca írta:szerintem nagyon jól játszott ronnie...már-már régi önmagát idézte...de ez csak az én véleményem...grat a győzelemhez..és grat a Barcelona Kosárlabda csapatának.
Ha nem rúg golt, és ugyanígy játszik, akkor egy kalap [auto_cenzúra], meg üljön padra, ha rug 1-2 gólt, és majd ugyan olyan vackul játszik, akkor meg istenítitek őket.
Csababarca, ne értsd félre, nem csak neked szól, mindenkinek.
Dinho már javul, de még csak nagyon kicsivel volt jobb, mint előző meccsen, már a játékában...
A 2 gólt el kell ismerni, sőtt....nagyon gyönyörű volt, főként a szabad
azt a kötözködős mindenitRonaldinho #10 írta:ezt most hogyértedvisca el barca írta:grat minden jatekosnak a mai teljesitmenyert. ronaldinho ma bizonyitotta ha nincs formaban akkor is képes golt loni.nagyonis formában volt ronnie. Nem tökölt a labdával, szép passzai voltak, 2 gól, stb...
Hamis. Saviola sajnos alulmúlta még a legrosszabb Oleguert is.shearer09 írta:Szinte mindenki jól játszott.
Mindenki jön ezzel...Zozzy 5 írta:Újra a régi Barcát láttuk a régi Dinho-val. Végre.
Légyszi majd járjatok minél előbb utánna hogy mi lett Eto'o-val. HOgy a térde fájt-e vagy Belletti miatt nem jött be.
Most nem arra tettem a hangsúlyt,hanem arra,ahogy leszóltad Frank-etbarca52 írta:ez hülyeség, mert nem azért nem jött be mert megfájdult a térde. azért mert belletti válla megsérült. eto'onak semmi baja nincs már.ozsimiki írta: Na! Előbb gondolkodjunk,ok![]()
Inkább akkor játszon Eto'o ha biztos,hogy nem lesz belőle baj! Bemelegítésnél tényleg valami baja volt
allig mozgott!
Én nem értek senkit, azért is mondom sokszor, hogy komolytalanok vagytok.csababarca írta:szerintem nagyon jól játszott ronnie...már-már régi önmagát idézte...de ez csak az én véleményem...grat a győzelemhez..és grat a Barcelona Kosárlabda csapatának.
hm...Rivaldo11 írta:Ha a játék képe ilyen marad-márpedig marad-akkor be fogunk lőni a helyzeteinkből legalább kettőt.Nyugodt vagyok,meg fogjuk nyerni a meccset.
ozsimiki írta:U.i.: Varga Tamás,látod csak nem lett 0-0,sör![]()
![]()
ez hülyeség, mert nem azért nem jött be mert megfájdult a térde. azért mert belletti válla megsérült. eto'onak semmi baja nincs már.ozsimiki írta: Na! Előbb gondolkodjunk,ok![]()
Inkább akkor játszon Eto'o ha biztos,hogy nem lesz belőle baj! Bemelegítésnél tényleg valami baja volt
allig mozgott!
Fiúk, nekem is gyanús volt először, h mi van Etooval, de aztán rájöttem, h le kell hozni Bellettit, és ezért nem játszott.Saviola írta:Na,már elvétve lehetett a régi Barcát is látni..Ronaldinho ébredezik..de Rijkaardot nem értem..Eto'o-t miért nem játszatta..![]()
FoRcA BaRcA!
ezt most hogyértedvisca el barca írta:grat minden jatekosnak a mai teljesitmenyert. ronaldinho ma bizonyitotta ha nincs formaban akkor is képes golt loni.
Na! Előbb gondolkodjunk,okbarca52 írta:Köszönjük szépen, Frank! Ismét kedveskedtél nekünk, behoztad Giulyt, aki a kedvencünk, és a mindenki által megvetett Eto'o-t nem játszatod, jófej vagy.