Értékeljük a dolgokat:
Frank Rijkaard: Giuly cseréjét nem értem, amugy Edmilsont hátra, és Marquezt előre, ez hatalmas húzás volt. És az is, h két jobb meccse ellenére nem Giuly kezdett. (3)
Valdes: Frenetikus, kivédtteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! hetek óta a legjobb kapus a ligában. Elképesztően sokat fejlődött, nem csak a bünti miatt mondom. (4) Amugy neki is nagyban köszönhetjük a felhőtlen éjszakát.
Puyol: szivét, lelkét, nem lehet átmenni rajta, állati (3)
Marquez: Jól szerzett labdákat, jól védekezett, jól indított hosszan, vkp-n ahelye! (3)
Belletti: nem alkotott vmi nagyot, jobbulást neki (2)
Zambrotta: első félidőben jó volt, másodikban elhalványult, de védekezésben mindenesetre stabil. marad a helyén. (2,5)
Edmilka: Szokatlanul jó, idei legjobb meccse, marad hátul. Jó az ott neki, majd Thurammal nagyot versenghetnek.

(3)
Xavi: Jó volt, végére kicsit elszürkült, viszont addig gyönyörűeket cselezett, és passzai jók voltak nagyon (3)
Iniesta: jó volt az első félidőben, talán a csapat legjobbja. Gratula neki, nem értem, mért kellett lehozni. (3) (kár a kihagyottakért...)
Deco: Mostanság nem volt túl jó, de második félidőben jól nyomta nagyon. így kiérdemli nálam: (3)
Ronaldinho: Nem is lehet mást, lentebb már volt róla szó... (4+)
Messi: sokat nem vártam tőle még, majd Pool ellen ráér gólt rugni, meg hát nem az ő posztja a közép... nem értékelem, bár a cselei a mezőnyben megint megvoltak...

na jó, mégis (3, de csak mert a kedvenc)
Savioláról és Giulyről majd külön.
Visca El BArca, i Visca Cataluna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezazzzzzzzzz

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila