A Magyar Barca!
A-sok
Holnaphoz egy hétre selejtezünk... szóval szervezzetek ellenfelet aznapra 17-19-ig, mert szerintem nem nagyon lesz a B-nek hírmondója sem délután

Holnaphoz egy hétre selejtezünk... szóval szervezzetek ellenfelet aznapra 17-19-ig, mert szerintem nem nagyon lesz a B-nek hírmondója sem délután

Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
-
- Entrenador del Barça
Real Juve és a MU is jó csapat( a pollt meg nem tudni)szóval nehéz lesz,de hajrá!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
"Hello,
a tegnapi nap folyamán sorsolás útján eldőlt, hogy melyik selejtező-csoport mikor játszik. Tehát:
Február 24:
Real Madrid "A"
Juventus "B"
Barcelona "B"
MU
Liverpool
2007.03.03.
Bayern München
Real Madrid "B"
Roma "B"
Arsenal
Chelsea
Sajnos a helyszín még mindig kérdéses, de igyekszem mielőbb biztosra mondani ezt is. A részletekről (játékidő, mérkőzések sorrendje, várható költségek) is majd egy későbbi levélben adok tájékoztatást.
Jó felkészülést és sok sikert a selejtezőn!
Üdvözlettel:
Zé"
Köszi Zé
a tegnapi nap folyamán sorsolás útján eldőlt, hogy melyik selejtező-csoport mikor játszik. Tehát:
Február 24:
Real Madrid "A"
Juventus "B"
Barcelona "B"
MU
Liverpool
2007.03.03.
Bayern München
Real Madrid "B"
Roma "B"
Arsenal
Chelsea
Sajnos a helyszín még mindig kérdéses, de igyekszem mielőbb biztosra mondani ezt is. A részletekről (játékidő, mérkőzések sorrendje, várható költségek) is majd egy későbbi levélben adok tájékoztatást.
Jó felkészülést és sok sikert a selejtezőn!
Üdvözlettel:
Zé"
Köszi Zé

-
- Entrenador del Barça
Jó,akkor majd jövőhéten talán!
-
- Entrenador del Barça
Nah,akkor hányan lennénk?
-
- Entrenador del Barça
Scorpion írta:Most lesz szombat délelőtt vmilyen foci, vagy nem lesz?
No srácok!
Hosszas nyüglődés után maradjunk abban,hogy lemondom a róma elleni meccset!
Mivel nekem a vasárnapi foci (Zsolti barátai ellen) nem alkalmas, ezért én nem szavazok rá!
De ha tudtok helyettem vinni valakit akkor Zsolti leszervezheti a meccset.
-
- Barça C
gnorbert írta:Ühümm... megkérdezem a jegyzőkönyvfelelősömet OKCáratyuska írta: Ha még tudod, légyszi írd meg kérlek,hogy az I. Szurkolói "B" Tornán kik lőtték a góljaitokat és melyik meccsen. Köszi szépen:)
Oké. Majd akkor írd meg vhova:D Köszi!!!
Ühümm... megkérdezem a jegyzőkönyvfelelősömet OKCáratyuska írta: Ha még tudod, légyszi írd meg kérlek,hogy az I. Szurkolói "B" Tornán kik lőtték a góljaitokat és melyik meccsen. Köszi szépen:)

-
- Barça C
Melkor írta:Én is örülök, hogy végre új csapatok is vannak (főleg a Pool!), mert kicsit unalmas már mindig ugyanazok ellen játszani.
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen játékerőt képviselnek![]()
, úgyhogy ha tehetem én is jövök majd szurkolni.
Amúgy az 1. csoport jóval erősebbnek tűnik - 2 korábbi 1. osztályú csapat is van ott. Nem lesz könnyű, de meglehet a feljutás!!
Most nézem csak, hogy a másik csoport se könnyű, a Roma B-vel és az Arsenallal....szóval szinte mind1.
Ha úgy vesszük a Pool sem új. Angol Szurkolói Tornákon pl rendszeresen előfordultak, de most a Real B és a Bayern (ami tényleg egy új csapat) miatt ők is jönnek.
Az új csapatokat ami még illeti, ha jól tudom (és a IV. Angol Szurkolói Tornán pályára is lépnek) a Tottenham!! szurkolók illetve egy skót!!! szurkolói különítmény. Szóval tényleg szépen bővül a mezőny. Ennyit az offról:)
Gnorbertnek:
Ha még tudod, légyszi írd meg kérlek,hogy az I. Szurkolói "B" Tornán kik lőtték a góljaitokat és melyik meccsen. Köszi szépen:)
Üdv.: Atyus
-
- Director del Fútbol
Bizony, nagyon jó, hogy egyre több a csapat ezen a nagyszerű tornán. Lassan el kellene gondolkoznia a szervezőknek egy más lebonyolítási rendszeren, mert már a selejtező maga is két nap...
Nem elvetendő egy nagyobb létszámú, akár kétnapos torna is! De ez a távoli jövő...
Hétvégén már megyek én is, bízom bene a Roma elleni meccsre is összejön a banda! Továbbra is csak 6-an vagyunk (Már Viktorral együtt!!!), vagy Gergőék is jönnek...??? REMÉLEM!!! Forcá HFCB!!!

Hétvégén már megyek én is, bízom bene a Roma elleni meccsre is összejön a banda! Továbbra is csak 6-an vagyunk (Már Viktorral együtt!!!), vagy Gergőék is jönnek...??? REMÉLEM!!! Forcá HFCB!!!
"Més Cuen un Club"
- Melkor
- Entrenador del Barça
Én is örülök, hogy végre új csapatok is vannak (főleg a Pool!
), mert kicsit unalmas már mindig ugyanazok ellen játszani.
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen játékerőt képviselnek
, úgyhogy ha tehetem én is jövök majd szurkolni.
Amúgy az 1. csoport jóval erősebbnek tűnik - 2 korábbi 1. osztályú csapat is van ott. Nem lesz könnyű, de meglehet a feljutás!!
Most nézem csak, hogy a másik csoport se könnyű, a Roma B-vel és az Arsenallal....szóval szinte mind1.

Nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen játékerőt képviselnek

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Melkor 2007.02.05. 11:06:29-kor.
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
- Scorpion
- Capitá del Barça
Sziasztok.
Elnézést az eltünésemért, de kicsit zűrös időszakom volt.
Állok a csapat rendelkezésére innentől. Megkezdtem a felkészülésemet. Igaz még nem vagyok még jó formában sérülésemet követően, de bízom benne, hogy 1 hónap alatt rendbejövök. Most hétvégén délelőtt és koradélután állok rendelkezésre. Este sajnos nem jó.
Victor.
Elnézést az eltünésemért, de kicsit zűrös időszakom volt.
Állok a csapat rendelkezésére innentől. Megkezdtem a felkészülésemet. Igaz még nem vagyok még jó formában sérülésemet követően, de bízom benne, hogy 1 hónap alatt rendbejövök. Most hétvégén délelőtt és koradélután állok rendelkezésre. Este sajnos nem jó.
Victor.
Hello Evrybodri
I. Csoport
Real Madrid „A”
Barcelona „B”
Juventus „B”
Manchester
Liverpool
II. Csoport
Bayern
Roma „B”
Real Madrid „B”
Arsenal
Chelsea
A selejtezők időpontjai: február 24 , illetve március 3 (mindkettő szombati nap).
Az, hogy melyik ötös mikor játszik február 10-én dől el.
A helyszínek (ezáltal a várható költségek) és a kezdési időpontok még kérdésesek, ám aggodalomra semmi ok, lesz infó időben.
Boogess jobbulást!

I. Csoport
Real Madrid „A”
Barcelona „B”
Juventus „B”
Manchester
Liverpool
II. Csoport
Bayern
Roma „B”
Real Madrid „B”
Arsenal
Chelsea
A selejtezők időpontjai: február 24 , illetve március 3 (mindkettő szombati nap).
Az, hogy melyik ötös mikor játszik február 10-én dől el.
A helyszínek (ezáltal a várható költségek) és a kezdési időpontok még kérdésesek, ám aggodalomra semmi ok, lesz infó időben.
Boogess jobbulást!
Ezt a mait kihagyom, elég rosszul vagyok. Jó focit!
Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
- Gábor no.:2
- Jugador del Barça
Én még nemtom! Ha szombati focira szervezünk vmit, akkor természetesen jó, de ugye most mondtátok, hogy nem nagyin lesz már ilyen.
Büky, már sehol nincs a DefJam-es KO rekordod!!!
Büky, már sehol nincs a DefJam-es KO rekordod!!!