Samuel Eto'o #3
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Én mindegyik felet megértem. (vagyis hogy nem értem meg egyiket sem)
Eto'ot tényleg elküldte bemelegiteni jó korán,aztán beállt volna 5 percre,ez nem szép dolog.
Viszont Eto'o sértődik, visszapofázikaz edőznek, nem megy el edzésre,na álljon meg a menet.
ez végülis egy munkahely. azt kell csinálni amit mondanak.ha nem tetszik, el lehet menni.
rivaldo is magyarázott anno,mikor van gaal baloldalon játszatta a vonal mentén.de játszott. azt csinálta amit mondtak neki.
viszont ha szembeállitom a két dolgot, Rijkaard felé dől az igazság mérlege. ugy 70-30 arányban
Eto'ot tényleg elküldte bemelegiteni jó korán,aztán beállt volna 5 percre,ez nem szép dolog.
Viszont Eto'o sértődik, visszapofázikaz edőznek, nem megy el edzésre,na álljon meg a menet.
ez végülis egy munkahely. azt kell csinálni amit mondanak.ha nem tetszik, el lehet menni.
rivaldo is magyarázott anno,mikor van gaal baloldalon játszatta a vonal mentén.de játszott. azt csinálta amit mondtak neki.
viszont ha szembeállitom a két dolgot, Rijkaard felé dől az igazság mérlege. ugy 70-30 arányban
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
- Charlie
- Öreg Harcos
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de 1 hét és BL, Eto'o sehol, Rijkaard nem küldi be a meccseken hosszabb időre. Másodjára ez a furcsa eset, hogy Eto'o kéri, hogy ne álljon be. Eto'o KÉRI, aki mindig játszani szeretne.
Több mint érdekes...
Gyanítom, hogy nincs rendben a lába egyelőre, és rosszabb, mint gondolnánk, alátámasztaná ezt a gondolatot az a nyilatkozata is, hogy ebben az évben már nem lesz 100%.
C.
Több mint érdekes...
Gyanítom, hogy nincs rendben a lába egyelőre, és rosszabb, mint gondolnánk, alátámasztaná ezt a gondolatot az a nyilatkozata is, hogy ebben az évben már nem lesz 100%.
C.
-
- Entrenador del Barça
Ezt majd akkor kéne eldönteni, hogy ki hibázott nagyobbat, ha majd szükség lesz, IGAZÁN szükség lesz, egy jó formában lévő Eto'o-ra, de nem lesz jó formában lévő Eto'o. Majd akkor elválik kit fog fütyülni 100ezer ember a Nou Campban. Eto'o-t vagy Rijkaardot. Ha valakit vissza akarok építeni a csapatba és nincs semmi gond vele, akkor minimum 15-20 percnél kezdem, mert 5 perc alatt még bemelegedni sem tud egy játékos! Aki mást mond az egyszerűen nem ért hozzá! 5 percet az a játékos szokott kapni akivel időt akarnak húzatni vagy akivel ki akarnak ba
ni!

VISCA EL BARCA!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nekem csak az jut eszembe,hogy most végre jobb időszak érkezhetne,-hisz felépültek a sérültek,és nő az előnyünk az élen,-picit fellélegezhetnénk végre.
De nem.Ehelyett problémát generálunk magunknak egy piszlicsáré ügyből.Eto'o,és Rijkaard is hibázott,de Samuel nagyobbat,mint Frank.
Bízom abban,hogy a lehető leggyorsabban túllépünk az eseten.Kemény derbik jönnek,mindenkire szükség lesz-főleg egy jó formában lévő Eto'o-ra.
De nem.Ehelyett problémát generálunk magunknak egy piszlicsáré ügyből.Eto'o,és Rijkaard is hibázott,de Samuel nagyobbat,mint Frank.
Bízom abban,hogy a lehető leggyorsabban túllépünk az eseten.Kemény derbik jönnek,mindenkire szükség lesz-főleg egy jó formában lévő Eto'o-ra.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Director del Fútbol
Xavit sztem tökéletes ütemben építette vissza a csapatba tavasszal,nem értem miért nem lehet ugyanezt Eto'o-val.
Ha még kockázatos lenne 5 percnél többet játszania,akkor az orvosok nem engednék,hogy a keretbe kerüljön.
Ha még kockázatos lenne 5 percnél többet játszania,akkor az orvosok nem engednék,hogy a keretbe kerüljön.
-
- Entrenador del Barça
Nekem pedig az a véleményem, hogy Rijkaard elmehet a jó büdös pi
ába! Az Osasuna ellen még belefért az 5 perc, mert amúgy is a Santander elleni meccs lett volna a megbeszélt időpont. De 5 perc alatt még bemelegedni sem lehet. Rijkaard egész egyszerűen nem ért hozzá ha igy akar visszaépíteni a csapatba egy meccshiánnyal küszködő játékost. Ha Eto'onak még nem tökéletes a térde mondják azt. Ha még rossz a kondija, mondják azt. De azt nem lehet csinálni, hogy 5 percekre bedobálgatok valakit a meccs végén. Pláne nem egy ilyen kaliberű játékost. Iniesta lehozatala pedig egyenesen vicc volt. Érthetetlen.

VISCA EL BARCA!
-
- Director del Fútbol
Szerintem nem nevezhető siettetésnek,hogy 20-25 percet játszani akar.Replay írta:Év elején még ő nyilatkozta, hogy nem fogja elsietni a visszatérést...
Megkapta az orvosok engedélyét a játékra,végigjátszott egy 60 perces edzőmeccset,teljes intenzitással edz.
Ez persze nem jelenti azt,hogy rögtön kezdenie kell,de a 20 perc játékkal max azt "kockáztatták" volna,hogy kicsit gyorsabban visszaszokik a játékba,mint ha megint 5 percet kap.
Viszont így akkor sem lehet viselkedni.
Ha jól értem azt írják a sporton,hogy Messi és Saviola a védelmükbe vették Samut.
EZT NEM HISZEM EL
1re inkább veszem észre, h a BL győzelem ota, 1-2 játékossal elszaldt a lo. Lézengés a pályán, szabadság meghosszabbitások, meccsközben hazamenések, most meg ez...Rijkaard ezt nem hagyhatja már szo nélkül, mutassa meg nekik, h ki a főnök, h ki dönti el, ki fog játxani, ki nem 

Év elején még ő nyilatkozta, hogy nem fogja elsietni a visszatérést...
-
- Entrenador del Barça
Már most megsértődött, bűntetés nélkülozsimiki írta: De olyan nincs,hogy jajj nehogy annyira megbűntessük,hogy megsértődjön,Ő is 1játékos a többi közül,aki Barca mezben játszik! Rá is az vonatkozik ami a többiekre is! Nem lehet kivételezni,ha megérdemli,akkor kapjon olyan büntetést,mint más is kapna ilyen esetben!

Úgy értem, hogy nem kell túlzásba esni a büntetést illetően. Tehát például adni kell neki egy kiadós pénzbüntetést, kicsit meg kell mosni a fejét, de mondjuk nem kell lezavarni az amatőrökhöz. Nem is hiszem, hogy ez történne, de láttunk már elég sok edzői túlreagálást. Hogy mást ne mondjak, Pellegrini egyszerűen összekülönbözött a [auto_cenzúra] formában lévő Riquelmével, erre letette a tartalékok közé, most meg már el is ment. Itt a csapat érdekeit szem előtt tartva az lett volna a megoldás, ha leülnek, megtárgyalják, és minél hamarabb jó formába igyekszik hozni Riquelmét.
Eto'o esetében is meg kell beszélni a helyzetet büntetés mellett, de nem túlreagálni. Elzavarni meg akkor kell, ha nem fogja fel a szitut, és máskor is előfordul.
Remélem most világosabb, hogy értettem a ne büntessük meg annyira, hogy... (Tényleg nem jól fogalmaztam meg előző hsz-emben.)
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
-
- Director del Fútbol
Azt megértem,hogy kicsit megsértődik azon,hogy csak 5 percet kap,amikor már simán kaphatna 20-30-at,de akkor se így reagálja le.Már az is túlzás,hogy nem hajlandó pályára lépni,de az meg felháborító,hogy másnap nem megy oda a többieknek edzeni
Az is durva,hogy nem beszél az edzővel,de a játékosokkal????
Ők tehetnek róla,hogy nem játszott?
Nagy kedvencem Samu,de félek hogy egyszer egy ilyan kirohanása miatt fog innen távozni.Ha most nem Rijkaard,hanem egy keménykezűbb edzőnk lenne,akkor sztem Eto'o-t nem látnánk többet Barca mezben.
Remélem,hogy a játékostársainak sikerült kicsit észhez téríteniük.
Az lett volna a minimum,hogy ma reggel bocsánatot kér,erre szarik mindenre...
Az utóbbi évek sikereinek egyik titka a rendkívül jó csapategység,nem kéne ezt bomlasztania Eto'o-nak.
Elítélem Eto'o-t,viszont Rijkaardnak sem adok igazat,hogy lendüljön formába Samu a Pool elleni sorsdöntő meccsig,hogyha 5 perceket kap?
Saviola francot se tud csinálni a Liverpool védői között!
Remélem holnap megbeszélik a dolgokat,mert ha holnap sem történik változás,akkor már nagyon komoly gondok vannak.
Az is durva,hogy nem beszél az edzővel,de a játékosokkal????
Ők tehetnek róla,hogy nem játszott?
Nagy kedvencem Samu,de félek hogy egyszer egy ilyan kirohanása miatt fog innen távozni.Ha most nem Rijkaard,hanem egy keménykezűbb edzőnk lenne,akkor sztem Eto'o-t nem látnánk többet Barca mezben.
Remélem,hogy a játékostársainak sikerült kicsit észhez téríteniük.
Az lett volna a minimum,hogy ma reggel bocsánatot kér,erre szarik mindenre...
Az utóbbi évek sikereinek egyik titka a rendkívül jó csapategység,nem kéne ezt bomlasztania Eto'o-nak.
Elítélem Eto'o-t,viszont Rijkaardnak sem adok igazat,hogy lendüljön formába Samu a Pool elleni sorsdöntő meccsig,hogyha 5 perceket kap?
Saviola francot se tud csinálni a Liverpool védői között!
Remélem holnap megbeszélik a dolgokat,mert ha holnap sem történik változás,akkor már nagyon komoly gondok vannak.

-
- Entrenador del Barça
Sem Raikardot sem Etoo-t nem értem. Ha az volt a cél hogy a Pool ellen ugy-ahogy belejöjjön akkor 1-0 után Messivel együtt rögtön behozom. Aztán a Valencia ellen amennyit birnak és jöhet az angol csapat. De nem, ott ül, akkor mi értelme 4 percnek. Ez nem menti Etoo-t, és nem elsö cirkusz amit csinál. Meg kell büntetni és közölni vele, hogy ez volt azutolsó
ha nem tanul belőle - mehet. Nagyon jó játékos, de az IQ alacsony lehet.
ha nem tanul belőle - mehet. Nagyon jó játékos, de az IQ alacsony lehet.
Fecó
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nagyon bírom Eto'ot egyik kedvencem,sokat köszönhetünk neki is! De olyan nincs,hogy jajj nehogy annyira megbűntessük,hogy megsértődjön,Ő is 1játékos a többi közül,aki Barca mezben játszik! Rá is az vonatkozik ami a többiekre is! Nem lehet kivételezni,ha megérdemli,akkor kapjon olyan büntetést,mint más is kapna ilyen esetben!Rumig írta:Én pont ezért nem értemPerrero írta:MOST megértem Etoot, 5 hónap után még jo h többet akar játszani...5 hónap után örülök, ha végre játszhatok, ha csak 5 percet is (vagy ismét 5 percet). Ráadásul már azért az ovációért megérte volna felmennie, amit kapott volna.
![]()
Mindenesetre szerintem valami bűntetést kell neki adni, persze csak jelképeset, ne akkorát, hogy aztán úgy besértődjön, h el is akarjon menni.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Entrenador del Barça
Én pont ezért nem értemPerrero írta:MOST megértem Etoot, 5 hónap után még jo h többet akar játszani...

Mindenesetre szerintem valami bűntetést kell neki adni, persze csak jelképeset, ne akkorát, hogy aztán úgy besértődjön, h el is akarjon menni.
2006. május 17., 2009. május 27.,
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Na ez az! Amikor elment melegíteni,még volt azt hiszem 20perc,és amikor egyre telt az idő,nem is mozgott,csak támaszkodott,szóval akkor már eldöntötte,hogy ő már pedig pár percre nem lép pályára...FCB_gábor írta:Csak azt nem értem, ha megtagadta a játékot akkor mi a francért melegített egészen a cseréig? Azt sem értem, ha Frank őt akarta beállítani minek küldött még el 2 embert melegíteni és azt sem tudom kinek a helyére állt volna be Eto'o. Nem hiszem, hogy Ronaldinhot hozta volna le Rijkaard amikor már 2 gólnál járt.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Csak azt nem értem, ha megtagadta a játékot akkor mi a francért melegített egészen a cseréig? Azt sem értem, ha Frank őt akarta beállítani minek küldött még el 2 embert melegíteni és azt sem tudom kinek a helyére állt volna be Eto'o. Nem hiszem, hogy Ronaldinhot hozta volna le Rijkaard amikor már 2 gólnál járt. 

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Fogalmam sincs, mi történhetet kettőjük között de ez már a 2. eset hogy Eto'o besértődött! Nem kéne ezt ennyire zokon vennie mivel hosszú sérülésből tért vissza, talán az lehetett a baj hogy Messi már hamarabb beállt és ő se akart kimaradni. Nem tudom...de elég furcsa az eset. 

Ezeket nehéz úgy megítélni, hogy nem hallottuk a beszélgetésüket, de mindenesetre furcsa, kár hogy picit beleszeretett magába ez a fickó
Campeones 2005-2006
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Így is van, ilyet egyszerűen nem lehet, erre ugyanúgy nincs kifogás, mint mior bemart azt elkezdett fattyúzni, vhogy rá kéne ileszteni, h tudja h nem csak ő van egyedül csatár a Barcánál, nehogy már azt képzelje ő itt a csatárIsten....Aprieto írta:Ez nem állapot. Valamit kezdeni kell Eto'o-val, mert az ilyen dolgai egyszerűen nem férnek bele a profi mentalitásba.
Megtagadja a játékot? Ilyet a magyar harmadosztályban is büntetik![]()
![]()
![]()
![]()
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Ha többet akar játszani, akkor azt beszélje meg Rijkaarddal, ne pedig sértődötten tagadja meg a játékot!
Mégiscsak komoly sérülésből jött vissza, és érthető, ha Franky nem akarja a játékát erőltetni, csak Eto'onak akar jót. Attól, hogy ő a legjobb csatár a csapatban, még nem ő dönt, hogy ki mennyit játszik. Vegyen már egy kicsit vissza!

-
- aka Game90
Megértem, hogy többet akar játszani, de megtagadja a játékot
Előző meccsen kapott 5 percet, azért most sztem kaphatott volna többet is
Valencia ellen kiváncsi vagyok mennyit fog kapni ha persze nem makacsolja meg magát 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Llegenda del Barça
Ezútón szeretném üdvözölni azokat akik Rijkaard-ot fikázták a meccs alatt amiért Eto'o nem játszott. A tény az hogy a mi drága Eto'o-nk megint játsza magát.
Remélem mihamarabb rájön hogy felesleges nyavajogni és a Valencia ellen már legalább egy félidőt kap.
Habár nem tudom, én úgy láttam hogy a térdét is fogdosta a melegítésnél
Remélem mihamarabb rájön hogy felesleges nyavajogni és a Valencia ellen már legalább egy félidőt kap.
Habár nem tudom, én úgy láttam hogy a térdét is fogdosta a melegítésnél

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.02.12. 18:06:17-kor.
-
- Entrenador del Barça
Én nem sértődök meg ha néha pár percet kapok csak a kispályás csapatomban!Nem hogy egy profi játékos egy profi csapatban!!!Szóval ennyi!Még jó hogy nem láttam.
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona