Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nem tudom, van benne igazság, de azért nem kéne ilyet nyilatkoznisasi1 írta: Messi : " Nem lepett meg. Tényleg nem. Samuel már csak ilyen, az edzéseken és a meccseken is. Nem tisztel se istent, se embert, mindig azt teszi, amit helyesnek gondol. Öntörvényű játékos."
Már kavarnak
ez várható volt! ha valakivel problémák vannak, egyből gyűlnek a hiénák...
Ezt meg honnan szedted? Én ugyan nem tudom melyik játékosnak mi a végzettsége, de attól még, hogy valaki nem végzett főiskolát vagy egyetemet még nem "egyszerű ösztönlény"!RolandinhoFCB írta:Oleguer kivételével a Barca sztárok alacsony iskolai végzettségű, egyszerű ösztönlények.
rijkaard nem fog úgy dönteni.Aprieto írta:Ez nem az első esete Eto'onak és engem ez dühít. Volt már ilyen nem is oly rég... ha úgy dönt Rijkaard, hogy rotálja majd Saviolával akkor öngyilkos lesz?
Elképesztő, hülyeségnek tartom ezt a véleményt, de nem ez a lényeg.cruyff írta:Laporta meg az elnök, akinek most meg kellene büntetnie Eto'o-t pénzelvonással és ennyi. Rijkaardot viszont ki kellene bszni a csapatból mint macsakát sz
rni mert nem ért ahhoz amit csinál.
Biztos mindenre jól emlékszel?? Meg talán az áldott, király Laporta, aki Eto'ot hozta, talán a f..z, szakmailag nulla Rijkaardot is ő hozta, nem?cruyff írta: Én csak azt tudom, hogy Rijkaarddal a 13-ik volt a csapat (Ja, szegény Dinho sokáig sérült volt, nélküle úgy látszik nem volt akkora edző Rijkaard.) 2 évvel ezelőtt. Aztán Ronaldinho zsenialitása, margit [auto_cenzúra], és még pár játékos akarata volt az ami feljuttatott minket a második helyre. (Nemtom emlékeztek-e rá a Zaragoza akkor vert ki minket előszőr a kupából, mert a mesteredzőnk lehozta Dinhot) Olyan [auto_cenzúra] játékkal, hogy azt elképzelni is nehéz ma már. Aztán jött Laporta és hozta Eto'o-t...