1: nem megy el mostanábanGame90 írta:Látod, ezért nem kell ilyen nicket választaniRonaldinho #10 írta:ha Ronnie elmegy barcából valamikor, akkor jól jönne a nickcsere
2: attól már nem is lesz a kedvenced

1: nem megy el mostanábanGame90 írta:Látod, ezért nem kell ilyen nicket választaniRonaldinho #10 írta:ha Ronnie elmegy barcából valamikor, akkor jól jönne a nickcsere
Látod, ezért nem kell ilyen nicket választaniRonaldinho #10 írta:ha Ronnie elmegy barcából valamikor, akkor jól jönne a nickcsere
Én arra emlékszem,hogy azt mondták: nem lehet..De lehet,hogy azóta változottRonaldinho #10 írta:Nicknév váltás lehetséges? Mondjuk átiratni a nickem... Lehetséges ezt megoldani?
Nem áll szándékomban lecserélni a nicket, de ha Ronnie elmegy barcából valamikor, akkor jól jönne a nickcsere
Ahogy Enrique is írja alul, olvasd végig ezt: http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758fcbarcelonazsombi írta: Nem értem meg probáltam így is de sikerült aszt írja ki, hogy jpg gif vagy pmg kell fel tölteni de hisz ez jpg pontosan nem tudnád le írni, hogy kell ha nem nagy gond megköszöném
Nem értem meg probáltam így is de sikerült aszt írja ki, hogy jpg gif vagy pmg kell fel tölteni de hisz ez jpg pontosan nem tudnád le írni, hogy kell ha nem nagy gond megköszönémlionelmessi19 írta:Gépről nem is fogsz tudni feltölteni akármekkora is...fcbarcelonazsombi írta:nem tudok képet fel tölteni a profilomhoz pedig kisebb mint 10kByt s már minden hogy meg probáltam de nem rakja fel
130x160asat, és tulajdonképp akárhány kbyt-osat feltehetsz, de csak ugy h felrakod www.kepfeltoltes.hu
aztán kimásolod a dirket linket (legalsó) és berakod a profilodba a megfelelő helyre.
Szólj ha gáz van...
Gépről nem is fogsz tudni feltölteni akármekkora is...fcbarcelonazsombi írta:nem tudok képet fel tölteni a profilomhoz pedig kisebb mint 10kByt s már minden hogy meg probáltam de nem rakja fel
Ilyet még nem tapasztaltam, ezesetben viszont hálás köszönetünk!Sylvinho_ írta:Egyszercsak eltűnt, de ilyenkor az a teendő, hogy Google-ba beírod a topik címét, írsz bele egy hsz.-t, és vissza is jön.
Visszahoztam, de törölték sajna a hsz.-emet onnan, így ide írom, hogy szerezzek egy kis dicsőséget magamnak.Krojf írta:Szerkesztő- És Modikomáim!
Csak annyit kérdeznék, hogy elveszett az "Üzenetek mindenkinek"-topik?
Ha igen, melyik veszi át a szerepét? Hova lehet ezután mindenkinek
üzennünk?
Kérdi Tőletek Krojf komátok.
Bocs, a Depor hivatalos szurkoló klubjának honlapja.Z. Iván írta:Semmi ilyesmit nem közöl a Depor honlapja (és természetesen más sem).