Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lionelmessi19 írta:Azért bírni kéne a fiúknak, nem hiszem, hogy olyan megterhelő lenne!
Ha zokszó nélkül bírták a 6 fordulót 1,5 hét alatt a premier league-ben, akkor illenék bírni ezt is...
Krojf írta:Komáim!
Ha ma játszanánk, akkor kedden lépnénk pályára a BL-ben,
viszont ha vasárnap, akkor a szerda a BL-napunk.
Ez mindig is így volt, de mindenkinek kivétel nélkül!
Ez a rendszer!
Most már tudni fogjátok, hogy bajnoki után mikor BL-ezünk!
Rendezte ide Krojf komátok.
Sztem Gio elég gyatra teljesítményt nyújt mostanság, úgyhogy a Zambrotta maradjon meg a baloldalon, a jobbon meg játsszon Belletti. Egyébként a honlapon miért nem lehetett olvasni, hogy Belletti 2009 júniusig meghosszabbbította a szerződését? Az eurosport.com lehozta, ti miért nem? A jobbon még szóba jöhetne Oleguer is, de benne én nem bízom nagyon.Joga Bonito írta:Nálam így nézne ki az otthoni kezdőcsapat:
Valdés
Zambrotta-Marquez-Puyol-Gio
Xavi
Iniesta-Deco
Messi-Saviola-Dinho
Szerintem maradjon csak nyugodtan Márquez a középpályán, vele valahogy masszívabbnak tűnt nekem a szűrés. Thurmot pedig simán betenném Edmilson helyett, szerintem ő a világ egyik valaha volt legjobb bekkje. Emlékeztek, amikor a Juve ütött el minket pár évvel ezelőtt a BL negyeddöntőjében a továbbjutástól? Amikor Zalayeta a hosszabbításban rúgta be a Nou Campban a győztes gólt emberhátrányból. Mindenhol ott volt, mindent kifejelt, mindenkit leszerelt... Igaz sérülésből tér vissza, de szerintem a rutinjával megoldaná Villa őrzését.Léfe írta:Azt magyarázza meg valaki miért nem szombaton játszunk a Valencia ellen. Egy nappal több pihenő maradna a Pool elleni meccs elött. Szerintem Edmilka-Rafa cserét vissza kellene csinálni, kis csapat ellen elmegy, de előző variáció már többször bevált. Etoo-t pedig az első Pool elleni meccsen nem kellene még játszatni. Az angolok nagyon tudnak ütközni, és tudatalatt biztosan féltené a térdét. Persze Saviola meg pici nem tud majd fejelni, földön kell őket lecsapni.
Léfe írta:Azt magyarázza meg valaki miért nem szombaton játszunk a Valencia ellen. Egy nappal több pihenő maradna a Pool elleni meccs elött. Szerintem Edmilka-Rafa cserét vissza kellene csinálni, kis csapat ellen elmegy, de előző variáció már többször bevált. Etoo-t pedig az első Pool elleni meccsen nem kellene még játszatni. Az angolok nagyon tudnak ütközni, és tudatalatt biztosan féltené a térdét. Persze Saviola meg pici nem tud majd fejelni, földön kell őket lecsapni.
Ez nagyon valószínűbarca99 írta:Lehet hogy igazad van ozsimiki, de sztem Thuram már rutinjából adódóan is jobb lenne, mint Edmilson.
Thuram eddig amikor játszott a meccsei többségén jól nyomta,kivéve akkor amikor kisebb sérülés után volt...kell neki 1-2 meccs hogy hozzá a szokásos megbízható játékát! Úgyhogy,talán nem kellene őt erőltetni se a Valencia se a hazai Bl meccsen még,bár ha vasárnap 10perc alatt formába lendül akkor nem szóltambarca99 írta:Szerintem, ha a Valencia ellen játszik Thuram, akkor a 'Pool ellen is ő kezd Puyollal. Már csak azon imátkozzunk, hogy vasárnap ne sérüljön meg senki, mert most már egész jó a keret, kicsit gáz lenne, ha a mostani keretből bárki is kidőlne.
Visszavágók március 6-7lionelmessi19 írta:nem tudom, h most két hét után lesz visszavágó, vagy rögtön köv héten...?
Gio mostanság elég nagy darab [auto_cenzúra], ugyhogy maradjon, ami bevált: Oleguer, és ZambiJoga Bonito írta:Nálam így nézne ki az otthoni kezdőcsapat:
Valdés
Zambrotta-Marquez-Puyol-Gio
Xavi
Iniesta-Deco
Messi-Saviola-Dinho
nem, 5 ponttal vannak lemaradva, ami azt jelenti, hogy ha most kibírják a maradék negyed órát, akkor csak 2 pontra lesznek ,de nekünk még lesz holnap egy meccsünk.Ronaldinho #10 írta:Valamelyik fórumon olvastam, hogy rm beértek minket...
Igaz ez-e?
Nagyon remélem h nem...