Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szóval: Végén messi, roni, dszúli volt elől.lionelmessi19 írta:Számomra nagyon is felfogható!gejzy10 írta:nos... Én sohasem csíptem annyira Rijkardot...és persze a mai meccs sem hozott közelebb hozzá...számomra felfoghatatla, h lehet igazi csatár nélkül befejezni egy ilyen meccset!!!????
OLiról, dszúliról, Gudiról ne is beszéljünk...
Láttál te a padon befejező csatárt????
(igen tudom hogy ott ült Saviola)
Ő nem ért volna semmit...talán még Giuly is jobban jött ilyen helyzetben...
Igen erre a projektre rá kell gyúrni...nagyon!lionel19 írta: És ami a legfontosabb HOZZUNK VISSZA TEN CATE-T!
....
Valóban nyújtott lábbal csúszott oda, de ő legalább nem talált el senkit. Amúgy meg sztem kifejezetten aktív volt!pé írta:amit ma művelt, nekem kicsit sok volt. Ilyen senkiházi, felelőtlen játékost.....
Barátom, hülyeségeket beszélsz.pé írta:Eddig is fújtam Decora az ez évi teljesitménye miatt, de amit ma művelt, nekem kicsit sok volt. Ilyen senkiházi, felelőtlen játékost..... Remélem a nyáron eltakaritják végre. Teszem hozzá Rijkaarddal együtt ( úgy néz ki, tényleg igaza lett azoknak akik azt hangoztatták, hogy az öltözőben Ten Cate volt az agy). Nem igazán értem a csapatösszeállitást és a cseréit emberek, lehet csak én vagyok igy vele?
Számomra nagyon is felfogható!gejzy10 írta:nos... Én sohasem csíptem annyira Rijkardot...és persze a mai meccs sem hozott közelebb hozzá...számomra felfoghatatla, h lehet igazi csatár nélkül befejezni egy ilyen meccset!!!????
OLiról, dszúliról, Gudiról ne is beszéljünk...
Ja, sztem is. Volt egy-két szép megmozdulásalionelmessi19 írta:Messi egy kis reménysugár
Igen, saviola nem kell ennyire borúlátónak lenni...Bodi írta:Azért ennyire ne legyél optimista!Saviola írta:Ennyi..Gudjohnsen húzzon el..Rijkaard meg egy pöts.A bíróról ne is beszéljünk.Megvan a 3. vereség,Sevilla meg majd beér minket.Liverpool meg majd búcsúztat.![]()
![]()
![]()
ViScA eL BaRcA!![]()
A védelmünk kritikán aluli,Edmilsont és Oleugert el kéne felejteni.
A támadósorral nem lesz gond,Messi jól nyomja,de nagyon egyedül voltak Ronaldinhoval,szinte ők ketten vittek minden támadást.
beragadtak a billentyűid, és a caps look is! Csak gondoltam szólok....DUGO_11 írta:IIIIISSSSSTTTTTTTEEEEENNNNNNNNEEEEEEEEMMMMM.......LESZ MEG UJRA OROM A SOK RIVAS ES SIRAS UTAN???
Nem is vele volt a baj,már megintKrojfKrojf írta: Kapusunk ma áthatolhatatlan bástya kell, hogy legyen!
Hív erre fel Krojf komátok.
Azért ennyire ne legyél optimista!Saviola írta:Ennyi..Gudjohnsen húzzon el..Rijkaard meg egy pöts.A bíróról ne is beszéljünk.Megvan a 3. vereség,Sevilla meg majd beér minket.Liverpool meg majd búcsúztat.![]()
![]()
![]()
ViScA eL BaRcA!