Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is ezt mondtam már. Ilyen Guddykkal meg Giulykkel nem lehet meccseket hozni. Iniestának meg nem a jobbcsatár az igazi posztja. Minden nagycsapatnak vannak jó cseréi, kivéve nekünk. Saviola az egyetlen értékelhető cserecsatár.lionelmessi19 írta:Most érkezett el az a pillanat, ahol azt érzem, C.Ronaldot ide kell hozni
Bárcsak visszatérne Cruyff a nyúgdíjból! Rijkaarddal együtt dolgozhatnának, talán taníthatna Frenkienek néhány dolgot.el fuero írta:Azért Riijkardnak is ki kéne vmi újat találnia. Mert már elég kiismerhető a játékunk még úgy is h 1-1 ritmus váltással megbolondítjuk a védelmet, de meccsről-meccsre egyre kevesebb ilyet vélek felfedezni.
Szerintem 1 kicsit már kiismertek a csapatok.
Ezt én is látom, de sztem nem az a megoldás, h Franket el kell küldeni, mint ahogy sokan szeretnék...el fuero írta:Azért Riijkardnak is ki kéne vmi újat találnia. Mert már elég kiismerhető a játékunk még úgy is h 1-1 ritmus váltással megbolondítjuk a védelmet, de meccsről-meccsre egyre kevesebb ilyet vélek felfedezni.
Szerintem 1 kicsit már kiismertek a csapatok.
Sajnálom,ha félreértetted,én nem azt mondtam,h nem fogok a Barcának szurkolni-2002-2003-ban is végig neki szurkoltam,pedig akkor nem voltak a táblázat élén..lionelmessi19 írta:Rijkaard nem megy sehova, nem is kell hogy menjen, és nem fogunk zakózni Szerdán!Xavinho írta:Rijkaard takarodjon Gudjohnsennel,Oleguerrel,Mottával,Edmilsonnal (és lassan Márquezt is ide sorolnám)!!! Elegem van abból,h egy rohadt rangadót nem képes megnyerni a csapat. Az a gond,h egy "igazi" profi edzső sincs a kispadon..,ugyanis az egyetlen,aki volt : Henk elhúzott. Én szívesebben látnám őt a kispadon,mint Rijkaardot.
Ebből hatalmas zakó lesz lesz szerdán!!!!!!!!!!!!!!
Röviden ennyi. Sajnálom, hogy eleged van, de ha igazi szurkolónak tartod magad, akkor kiálsz a csapat mellett, és kicsit türelmes vagy, nem pedig le váltod a 2/3 csapatot!.
A Legviccesebb hozzászólás díjat mára elvitték! Továbbiakban senki ne száljon versenybe érte!Shakur írta:Sztem ide még crespo is jó lenne cronaldo helyett:
1.gudi helyére kell vki aki JÓ
2.O.L.C.S.Ó
3.vágja a latin focit,hobban mint józsi
4.[auto_cenzúra]m utálom ezt a cronaldo gyereket
![]()
5.csatár
ezzel ugyanígy vagyok én is, dehát a cél érdekében meg kell köszönni pár ember munkáját, és szevasz.Rumig írta: Ennyi siker után ez érzelmileg is nehéz feladat, én például Ezquerrón kívűl senkit se tudnék kitenni szívfájdalom nélkül.
Rijkaard nem megy sehova, nem is kell hogy menjen, és nem fogunk zakózni Szerdán!Xavinho írta:Rijkaard takarodjon Gudjohnsennel,Oleguerrel,Mottával,Edmilsonnal (és lassan Márquezt is ide sorolnám)!!! Elegem van abból,h egy rohadt rangadót nem képes megnyerni a csapat. Az a gond,h egy "igazi" profi edzső sincs a kispadon..,ugyanis az egyetlen,aki volt : Henk elhúzott. Én szívesebben látnám őt a kispadon,mint Rijkaardot.
Ebből hatalmas zakó lesz lesz szerdán!!!!!!!!!!!!!!
Nem t'om, de nem sok Ronnie ellenes vélemény volt ma, őt nem szidtuk(annyira), csak a társait.Bodi írta:Bocs,lionelmessi,tényleg félreértelmeztem,amit írtál.
Csak idegesít,hogy sokan(nem pont te) még most is Ronaldinhora kennek mindent.
Nem játszott jól,de rajta múlott a legkevésbé!
Asszem alapvetően nem értitek, h miről beszélek!Slither írta:Nyáron akkor is le kell váltani! Nem fog már megújulni. Én más játékrendszerbemennék át (4-4-1-1-be) é akkor nem is hiányozna.
A vezetőség megmutatta szakértelmét, amikor két lépésben, 2003 és 2004 nyarán felépítette ezt a mostani csapatot. Most (illetve majd nyáron) eljött az az idő, amikor ismét nagyon okosan kell igazolni. Ez talán nehezebb lesz, mert az eddig működő gépezetet kell kijavítani, nem pedig egy újat építeni.Boixos írta:kifutotta magát ez a brigád, kellenek a frissítések, h az eddigi eredmények tovább folytatódjanak.
lionelmessi19 írta:Csatlakoznék...hiába flegma néha, még mindig a motor, és az ész. Iniesta és Xavi más szerepkörben játszanak, Deco az a játékos, akihez hasonló egy generációban kb. egy sincs. Ritkán születik ilyen ember, aki ennyire áltlátja a pályát, és ilyen érzéke van a dologhoz!Cooltiszo írta:Decot a jelenlegi keretből senki sem képes pótolni. Deco a csapat esze, erre Iniesta nem képes. De Deco sem pótolhatatlan...
pó-tol-ha-tat-lan!
Szóval nem modtam, h Dinho teljesítménye miatt kell idehozni, azt sem h az ő posztjára, azt sem mondtam h nem hajtot, azt sem h nem gólerős!Bodi írta:lionelmessi19 írta:Fiúk, eddig én ellene voltam.
Igazából nem tul igazságos, h egy meccs alatt megfodul a dolog, de!
Most érkezett el az a pillanat, ahol azt érzem, C.Ronaldot ide kell hozni, ki kell fizetni, hisz megengedhetjük magunknak...
Hiába van az, h ego, önző, stb..
De végig hajt, győzelemre tör, nagyon ügyes, gólerős, ha pl. nincs bef. csatár (ahogy mostanság nálunk...).
Szerintem rá kell gyúrni a dologra, és megpróbálni elcsábítani!
Ronaldinho szted nem hajtott ma???
Egyébként semmivel nem gólerősebb,mint Ronaldinho!
ez így van, túl vannak a csúcson.Léfe írta: de ez a csapat tul jutott a csucson.