Tegnap én is azon akadtam ki Rijkaardban,hogy nem vitte be Saviolát...

Mikor beállt Gyula,és mutatták Saviolát,hogy néz maga elé...olyan mérges voltam,h na!Gyula semmi extrát nem tudott csinálni...
Saviolát elve kezdőnek tettem volna be!
Hát szerintem nagyon nem játszot jól s félek a Pool ellen Oleguer olyan hiábak csinál plusz a támadást sem segiti nekem nem tetszik a játéka mindig is csak azért tiszteltem, mert saját nevelésű játékosgejzy10 írta:"Oleguer volt csapatom egyetlen játékosa, aki egy pillanatra sem veszítette el a koncentrációját, példát mutatva csapattársainak, milyen mentalitással kell végig játszani egy ilyen hőfokú rangadót.”RIJKARDT a nemzetisportban...
hát gyerekek... nó komen
![]()
![]()
bizom benne , csak vmit félre fordítottak
Oleguer mentalitásával sohasem volt probléma sztem. De sztem nem őt kellett volna kiemelni a tegnapi meccsrőlgejzy10 írta:"Oleguer volt csapatom egyetlen játékosa, aki egy pillanatra sem veszítette el a koncentrációját, példát mutatva csapattársainak, milyen mentalitással kell végig játszani egy ilyen hőfokú rangadót.”
Néztél te mostanában Barca meccsetigeorgy írta:Hmmszerintem még az is egy jobb megoldás lenne ha márkez visszakerülne a középpályára, csak akkor a védelemmel kellene vmit kezdeni (mondjuk sajnos egyébként is
...)
Emberek, tanuljuk már meg, hogyan kell leírni edzőbácsink nevét, mert engem ez eléggé elszomorít... És szerintem ezzel nem vagyok egyedül!gejzy10 írta:"Oleguer volt csapatom egyetlen játékosa, aki egy pillanatra sem veszítette el a koncentrációját, példát mutatva csapattársainak, milyen mentalitással kell végig játszani egy ilyen hőfokú rangadót.”RIJKARDT a nemzetisportban...
hát gyerekek... nó komen
![]()
![]()
ez tényleg durva!gejzy10 írta:"Oleguer volt csapatom egyetlen játékosa, aki egy pillanatra sem veszítette el a koncentrációját, példát mutatva csapattársainak, milyen mentalitással kell végig játszani egy ilyen hőfokú rangadót.”RIJKARDT a nemzetisportban...
hát gyerekek... nó komen
![]()
![]()
Gondolataim megosztom, végül is erre szolgál a fórum^^Vito írta:...a másikat, pedig Davidsnak...
Tényleg, mivan vele? Nem emlékszem, hogy miért hagyta el Barcát... Vki kifejtené nekem?Vito írta: a másikat pedig Davidsnak!
pont erről beszéltem eddig! a Barca kitűnően tartja a labdát és offenzíven játszik,visca el barca írta:amugy sztem inkabb az a baj, hogy az ellenfelek a nagyon keves helyzetuket valtjak golra... mer' ha mondjuk az ellennek van 15 kaput eltalalo lovesa akkor 2 gol belefér, de igy h a legtobb csapatnak max 4-5 helyzete van...