Pedig már mindkét énjénél sikerült elérni, hogy ne írjon többé...mostanság ugy tűnik, mégsem bírja nélkülünk...Charlie írta:durmi!
Tesód hol van? Netán ilyen Gollam szindrómában szenvedsz? Mikor melyik jön elő.
C.

Pedig már mindkét énjénél sikerült elérni, hogy ne írjon többé...mostanság ugy tűnik, mégsem bírja nélkülünk...Charlie írta:durmi!
Tesód hol van? Netán ilyen Gollam szindrómában szenvedsz? Mikor melyik jön elő.
C.
Bomlassza..........................?durmi írta:Mi van Etoo val? Tényleg sérült? Vagy nem akarják hogy tovább bomlassza a csapatot? Mit tudtok róla?
Ez jó kérdés.viszont az már inkább kérdés lehet, h miért nem játszik robinho, aki színt visz a real játékába!!!
A Betis tényleg beállt védekezni de mit csináljon egy kiesés elöl menekülő csapat tartalékosan?És még ígyis volt helyzetük nemis egy...El Payaso írta:Capello újabb aranyköpése: "Minden csapat védekezni jön a Bernabéuba"
Ez viccmostanában pontosan ők azok akik védekeznek nemde?
akkor ne számíts másra. ha a mondandód legalább fele érvekkel, tényekkel lenne alátámasztva, akkor nem lenne semmi gond. a hsz-ed többi részére ez vonatkozik.Mennyire érdekes!Nem látok egy Madridistát sem kárörvendeni.Bezzeg ha mi kapunk ki,azonnal megjelentek a Madridistán,és okoskodtok.
Nem szép dolog!
ezzel egyetértek Subi! és mindenkinek csak javasolni tudom.Subinho írta:gyerekek! ugyanolyan bunkóság átmenni a madridistára k.anyázni, mint ide jönni nagyokoskodni... én néha, nagyritkán írok odaát, de normális hangnemben és csakis igazságokat, nem pedig fikázást!!! nem leszünk azzal nagyobb emberek, h beszólogatunk egymásnak! szóval: peace!!!
Szánalmasak vagytok!Ezt úgy hívják üldözési mánia.Valószinü lehet is gyógyítani,keress fel egy szakembert!ezért kár idejönni durmi! miért nem azt írod, hogy dögöljetek meg? -az legalább egyenes beszéd lenne...
a haverodat hol hagytad?
tudod...
ezért kár idejönni durmi! miért nem azt írod, hogy dögöljetek meg? -az legalább egyenes beszéd lenne...durmi írta:Mennyire érdekes!Nem látok egy Madridistát sem kárörvendeni.Bezzeg ha mi kapunk ki,azonnal megjelentek a Madridistán,és okoskodtok.
Nem szép dolog!
Az lehet, de hogy szerdán sem fog játszani az tuti sztem...realmadridfan írta:eto'o azért marad barcelonában, hogy tréningezzen, és tökéletesen felépüljön a szerdai meccsredurmi írta:Mi van Etoo val? Tényleg sérült? Vagy nem akarják hogy tovább bomlassza a csapatot? Mit tudtok róla?én így tudom
eto'o azért marad barcelonában, hogy tréningezzen, és tökéletesen felépüljön a szerdai meccsredurmi írta:Mi van Etoo val? Tényleg sérült? Vagy nem akarják hogy tovább bomlassza a csapatot? Mit tudtok róla?
Először is, ez nem igaz, mert ide is szokott járni nem egy madridista nem kárörvendeni, hanem egyenesen szapulni. Most nincsenek, és ennek kifejezetten örülök. Akik meg a másik oldalra mennek "jófejkedni", azok szerintem nem is igazi szurkolók...durmi írta:Mennyire érdekes!Nem látok egy Madridistát sem kárörvendeni.Bezzeg ha mi kapunk ki,azonnal megjelentek a Madridistán,és okoskodtok.
Nem szép dolog!
Hohó! Az öreg hozzászokott a Juvés korszakához? Gondolom úgy könnyebb volt hozni az 1-0-ás, 2-1-es meccseket, hogy "segítséget kapott a játékvezetőtől". Szánalmas... Komolyan mondom olyanokat nyilatkozik néha Capello, hogy az ember esze megáll. Szegény szurkolók.Game90 írta:tegnap, 23:06 - Fabio Capello: "Nem kapunk segítséget a játékvezetőktől."![]()
capello bizonyitja mennyire jó edző,hiába sikereket ért el olaszba,meg hiába lett bajnok a madriddal 94be ,de ez a teljesitmény amit itt csinál az szégyen,csak nekem ill. nekünk okoz örömet mert én tegnep nevettem már a vége feléGame90 írta:tegnap, 23:06 - Fabio Capello: "Nem kapunk segítséget a játékvezetőktől."![]()