Na eddig nem akartam ide nagyon irni mert sztem a csapat jo volt...csak a formaval volt baj...de a tegnapi meccs utan megvaltozott teljesen a velemenyem...ezert ugy gondolom hogy leirnam en miket valtoztatnek

Hat a kapus az sztem maradhat...a tegnapi benazasai ellenere...szinte egesz evben o volt a legbiztosabb pont...A bal hatved poszt az egyertelmuen a Zambrottae..ma sokat futott fel..aranylag jol is vedekezett..habar egyszer lemaradt Kuytrol de elnezheto

Puyol alap maradhat...

En vedonek melleje hoznam Alex-et a PSV-bol eleg robosztus gyerek...megbizhato...es jol lo szabikat(habar ez az utolso szempont egy belso vedonel)...Jobb bekknek sztem szet kene nezni braziliaba..es valami fiatal tehetsegeset hozni...ugy mint pl a real Marcelot....
A kozeppalyan ket valtoztast vezetnek be

megvennem gatussot(habar tegnap a celtic ellen sokat benazott...)de nagyon sokat robotol es igazi labda szerzo( a celtic ellen nem vesztett labdat..csak a 16snal kapott egy labdat es bedobasra rugta

)es meg vennem Diegot...Igy Deco nem erezne magat annyira nagy kenyelemben...Motta szerintem maradhatna mivel sztem ma nagyon jol ment neki a jatek...csak rijkaard levette amit oriasi nagy baromsagnak tartottam....Xavi maradhatna...Iniesta is....Edmilson mehet...nem vesztenenk sokat...plusz ha marquezzel is kp-kent szamolnek en...:)ennyit a kozeppalyarol...a tamado szekcioban annyit valtoztatnek hogy fele mehetne

Giuly, esquerro, Guddy..mehet helyukbe johetne Quaresma es Fernando Torres...Most ez igy nagyon sok penznek tunik...de akarhogy nezzuk.. kellenek aldozatok es kellenek uj jatekosok is...Penzbe valoszinu h nagyon sokba kerulne...de hat ha azt vesszuk a real minden nyaron elkolt 100 milliokat..mi miert ne tehetnenk meg 3 evente egyszer...Valamint nagyon fontosnak tartom h daniaba az edzotabor legyen megtartva rendesen...legyen akar 4 het is es jol legyenek felkeszitve a fiuk a szezonra...
az en csapatom jovore igy nezne ki:)
-------------vv--------------------------
zambi--puyol--alex--brazil tehetseg

----------gattuso---------------------
----Deco----------Diego/Xavi-------
Quaresma/CR/Messi--------Ronaldinho
---------Eto'o/Torres----------------
cserek:marquez, torres, iniesta, dos santos, quaresma/CR(attol fuggg melyik jon), Motta, Belleti, Oleguer(sztem marad)
A masik ami nagyon idegesit a csapatba az hogy nagyon kicsik

Sajnos fizikai parbajokat szinte mindig elveszitjuk
Ezert kellene mindenkepp meg egy Motta tipusu jatekos a kozeppalyara, mondjuk ha marquez elore menne..akkor meg oldodna sztem ez a problema...
Valoszinu mikor olvassatok felmerul bennetek hogy ennyi tamado vagy csatar nem fog megferni egymas mellet, illetve etoo nem padozna vagy torres nem padozni jonne...de erre csak annyit tudok mondani hogy ha a Milannal tudnak hatarozottak lenni h 4 csatar kozul 2ot mindig leultessenek..pedig azert ott se vannak akarkik(Inzaghi is olyan mint eto'o felfogasban) megis egy kemenykezu edzo leulteti...sztem meg lehetne oldani...csak Rijkaard aljon kicsit mar a talpara....
Edzo valtas sztem is csak az ev vegen doljon el...mivel meg nincs vege semminek...habar a bl-ben mar sok eselyt nem latok...de ha kellene edzo akkor gondolkozzunk el Lippi mesteren vagy akar Henk visszajovetelenek meggyozesen...Juande Ramos habar nem hiszem h elengedne a Sevilla...Sztar edzot mast sztem sok eselyunk nem lenne megszerezni

Na ma hajnalra egyet en is okoskodtam

maris mehetek Txiki helyere

Velemenyeket varok...

es elnezest hogy ilyen hosszu lett.